הדוגמנית 3 פרק 10

הדוגמנית 3 פרק 10

אז מה היה לנו..הבנות מצטלמות לקטלוג הלבשה תחתונה על גג בניין פריזאי מהודר. הקור מציב בפניהן אתגר לא פשוט. ואמ לא יודעת מה עוד לא ראיתי את הפרקק.... רק אני יודעת שריטה עפההההההההההה איזה כיףףףףףףףףףף

c o e x i s t

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo23.gifאלה וסשה מדהימות../images/Emo99.gif

הן כל כך יכולות להצליח בחו"ל ובגדול! פשוט יפיופות :)

לסשה אין סיכוי בחו"ל היא נמוכהה

והיא רזה מידי.. לא חסר דוגמניות עם יופי כמו שלה אם לא צריכים חצי דוגמניתת.. יש להם מלא שם גובוהות עם גוף יותר יפה..שיש להן יופי כמו של סשה ..

c o e x i s t

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo23.gif

בחו"ל אוהבים רזות.. אם לא שמת לב.. דוגמנית צילום היא תוכל להיות, דוגמנית מסלול כניראה לא. אבל נתונים בהחלט יש לה כדי להצליח בעולם הדוגמנות פשוט מהממת. יכול להיות שיש דוגמניות שיש להן מראה דומה לשלה, אבל כל אחת מביאה משהו אחר, ומוציאה מעצמה משהו אחר, אז יוצא מיוחד.

כן סבבה צילומים היא יכולה לעשות בכיףף

ואני יודעת שכל אחת מביאה משהו אחר.. גם ממש אוהבים תיופי הזה עכשיו זה ממש הולך בח"ול.. תצוגות היא לא תעשה ... צילומים וואלה יש מצב... היא רזה כן.. אבל יותר מידי... ואני יודעת שאוהבים רזות אבל לא ככה היא יותר מידי.. אין לה אפילו צורה.. יש לה גוף של ילדה בת 10 אולי אם היא הייתה גבוהה זה היה נראה יותר נורמלי בכללי יש לה פנים מדהימות..

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif אלה../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

איזה תמונה מדהימה... יש לה את זה כל כך.. היא מדהימההה

באמת תמונה מדהימה

איזה ברור מאליו זה היה שיאהבו אותה ואת נטלי הכי הרבה כי הן הכי נראות דוגמניות בתחלס

yulka303

New member
לדעתי

התמונה ממש לא משהו..כאילו הפוזה לא מחמיאה,לא רואים את הגוף שלה בכלל ובכללי משהו בתמונה הזאת מציק לעין.. אבל חוץ מזה אלה מהממת חח

../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif נטלי ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

אני אוהבת אותה.. היא כל כך יפה... ויש לה גוף מאוד יפה.. יש לה עתיד ורוד בחו"ל.. ותמונה מדהימה כרגיל

V i s t a

New member
צריכה להעלות 9-8 קילו

או שפשוט נתן לה את הגוף של נטלי. יש לה אבל אחלה חזה יחסית לגדול הגוף הקטן שלה, כיאילו היא לא שטוחה או משהו אז נראה לי מכלול של זה יכול לכסות על הגובה הנמוך..

למעלה