הדוגמנית עירום בפרק 3

שירי116

New member
../images/Emo28.gifחח למה?

אני אסביר למה זה שטויות- כי הכל הכללה, כשאי אפשר לדעת מה בן אדם ספציפי חושב או רוצה. אולי יש בזה משהו, אבל זו סתם הכללה
ויש דבר כזה גברים נשיים ונשים גבריות, למרות שגם זה סוג של דעות קדומות. ופמיניזם זה באמת לא טוב כי זה מופנה כלפי צד אחד. אבל חוץ מזה, אי אפשר להחליט למה גברים או נשים "נורמליים" יימשכו :) כל אדם לעצמו :] וזהו.

Yggdrasil19

New member
לא דיברתי על פוסט-פמיניזם שזה נגד גברים

אפילו לא דיברתי על מתן פריבילגיות. אני נגד הכללות ודעות קדומות, אלא אם אני מוצא שהרוב המוחלט (למעלה מ-90%) משתייכים להכללה. וכפי שכתבתי, בהכללה עליה אנו מדברים אני מוצא מספר לא מבוטל של יוצאות דופן. זה כמו שלא כל המזרחים ערסים, לא כל הדתיים הם ימנים בדיעותיהם הפוליטיות וכו' וכו'.

שירי116

New member
../images/Emo28.gifגמאני בדעתך :)

ואני בתור בחורה מנסה לא להיות פמיניסיטית, אבל אם יש איזושהיא אפליה לבנות אני נגדה, ומשתדלת גם לא להפלות גברים :) לא שזב תמיד מצליח ><" פשוט האיש הזה כתב: גברים נורמלים באופן טיבעי לא ימשכו לאישה חכמה ובמקביל לכך נשים אמיתיות ימשכו לגברים חכמים. גברים ימשכו ליופי נשים ימשכו לשכל ואופי. אז גם אם יש בזה מן הנכון, זו הכללה לשמה. בייחוד להגיד שזה "נורמלי וטבעי"

שירי116

New member
../images/Emo28.gifאה אופס, הגבת ליונתן

שהוא Yggdrasil19, פשוט לא שרשת נכון :) בכל מקרה מה שיש לי להגיד הוא-> זכותי להגיד עליה מה שבא לה, היא בחרה להופיע בטלוויזיה. ואם כבר היא נראית ביצ'ית :] ואני לא מבינה מה "מתוק" בה S: היא כזאת לא מתוקה S: ויפה? השיער שלה עם גוונים לא קשורים בכלל, אני שונאת את השיער הזה S: אבל אם ככה אתה חושב, תהנה P: ומה הבעיה שלך עם זה שהוא פמיניסט? מה הקשר טיפול פסיכולוגי?
והוא לא פמיניסט דווקא, הוא פשוט לא בעל דעות קדומות :) (פמינזים זה באמת לא משהו
אבל שיוויון וכו' זה אחלה
)

shaldag3

New member
היא מאוד נשית

זה מתבטא בהופעה שלה בצורת דיבור + תוכן דיבור (למרות שהטקסט היה מבויים ומתוכנן מראש,התוכן מקביל לאופי שלה כפי שמשתקף) זה גם מתבטא כמובן בעצם העיסוק שלה = דוגמנית עירום. אף גבר נורמלי לא יעדיף פגישה עם שלי יחימוביץ על פני פגישה איתה. מבנה גוף ופנים זה אולי עיניין של טעם אבל לדעתי היא קולעת לטעמם של הרב (ואני אומר את זה כאחד שהעדפה הכללית שלו היא דוקא נשים עם מבנה גוף טיבעי = בנוני בניגוד למראה הנערי שלה).

שירי116

New member
../images/Emo28.gifבסדר אני אישה לכן אני לא יודעת

איך גבר חושב או נמשך לנשים :) אבל מה הקשר שלי יחימוביץ' למה בכלל ללכת לקיצוניות? יש נשים הרבה יותר יפות ממנה לדעתי שהן גם נשיות.

שריתוש26

New member
תגידי שירי מתוקה

מה לקחת כל כך קשה את זה שהוא אמר שהיא יפה או וואטאוור לטעמו?? למה את מתווכחת עם טעם של מישהו, גם אם הוא גבר או אישה זכותו לאהוב משהו שאת "שונאת את השיער שלה!!!"!" בסדר גמור זה הטעם שלו מה את מתווכחת עם \זה??:)

שירי116

New member
../images/Emo28.gifלקחתי את זה קשה? ../images/Emo13.gif

להפך, אני מכבדת דעה של כל אחד! אמרתי שלדעתי היא לא, והוא ישר אמר אל תהיי כלבה P: הוא לא כיבד את דעתי :] וגם אמר שהיא עדיפה על שלי יחימוביץ כאילו WTF מה הקשר >< הנה אמרתי, "אבל אם ככה אתה חושב, תהנה".
רק לא אהבתי את ההכללה על משיכות של גברים ונשים

Paz Love Gal

New member
שיואו אנשים די כבר!../images/Emo152.gif

בכול הודעה שלה היא כותבת "לדעתי",אז מה הבעיה?! זאת הדעה שלה,וזהו היא לא אמרה "היא לא יפה,וזהו" היא כתבה: לדעתי היא לא יפה" מה הבעיה? למה לתקוף אותה?

שירי116

New member
../images/Emo28.gifחח תודה :)

לפחות הטון של ההודעה שלה היה בסדר :] אבל לא נורא, סתם התפתח פה וויכוח חסר טעם, על רקע הכללות :) תודה רבה בכל מקרה

שירי116

New member
../images/Emo28.gifד"א

מישהו כתב בתגובות "לא הבנתי מה לעוז ולחנונים ?! " חחחחח D=

Paz Love Gal

New member
חחחחחח לגמריD:../images/Emo152.gif

אינבעדמה
הוא נראה מעולה,ישר שראיתי אותו חשבתי "זה חנון"?D: יש שם כמה "חנונים" שלא נראים חנונים. חנונים בתוכנית הזאת זה כאלה עם גרביים עד הברך ומכנס עד הגרוןD: יואב נראה כמו מחמוד אבו טיר [?]. XDD ניר נראה די טובD:

שירי116

New member
../images/Emo28.gifחח כן

למרות שלעֹז יש משקפיים וזה קשור אבל משקפיים לא אומר על מישהו שהוא חנון דווקא
אבל עֹז סיפר בתוכנתי בוקר שהוא התארח שהיו יורדים עליו בבצפר ולא היה לו טוב וזה והוא היה טוב בלימודים P: אבל הוא גם נראה טוב וגם מתלבש טוב :) חחחח יואב צריך להעיף את הזקן הזה! XD גם אני לא מבינה הוא בטח מת מחום בקיץ עם זה
ומסכימה לגבי ניר D: רק שהשיער שלו קצת ליפה D:

Paz Love Gal

New member
חחחח ../images/Emo45.gif ../images/Emo152.gif

מסכן עׂז
אפשר לחשוב שעדיף את הפרחות והערסים על ''חנונים''
בעע.

למעלה