הדוגמנית עירום בפרק 3

shaldag3

New member
פמיניזם = סטיה

שיויון לא היה לא קיים ולעולם לא יהיה. לנשים יש יכולות וצרכים שונים מאשר גברים. קונדוליסיה רייס תמיד תחשב למוטיציה שגוררת רגשות בחילה מצד הרב הטוטאלי של האנושות. אישה גברית זה דבר חולה. גברים ונשים נורמליים אף פעם לא יחשבו במונחים של שיויון. הביזאר הפמיניסטי תמיד יחשב לחריג גם אם קומץ החריגים/ות ידאגו לאפליה מעוותת בכל מישור אפשרי.

shaldag3

New member
טפלי בבעיה הנפשית שלך

אותה בעיה שגורמת לך לרצות להיות לחשוב ולשאוף כמו גבר. אני בהחלט שובניסט = גבר נורמלי . אני נמשך לנשים נורמליות ונגעל מיוצאות הדופן שמנסות לשחק אותה אבו גבר ובפועל יוצרות סיטואציה שאני לא יודע אם היא יותר מבחילה או יותר מגוכחת. מוטציות דורשות טיפול מיוחד. סטיות - לא בבית ספרנו. את הטינופת שנראת פמיניזם צריך להוציא מחוץ לחוק.

shaldag3

New member
טפלי בבעיה הנפשית שלך

אותה בעיה שגורמת לך לרצות להיות לחשוב ולשאוף כמו גבר. אני בהחלט שובניסט = גבר נורמלי . אני נמשך לנשים נורמליות ונגעל מיוצאות הדופן שמנסות לשחק אותה אבו גבר ובפועל יוצרות סיטואציה שאני לא יודע אם היא יותר מבחילה או יותר מגוכחת. מוטציות דורשות טיפול מיוחד. סטיות - לא בבית ספרנו. את הטינופת שנראת פמיניזם צריך להוציא מחוץ לחוק.

שירי116

New member
../images/Emo28.gifלא ידעתי :)

חח ולא אמרו לי זה פשוט התקבל ככה... אבל מעניין לשמוע

שירי116

New member
../images/Emo28.gifעזבי, משום מה הוא אומר כאן לכל אחד

"טפל בבעיה הנפשית שלך, אתה צריך ללכת לפסיכולוג\פסיכיאטר" (by the way, הרבה אנשים הולכים לפסיכולוג וזה לגיטימי לגמרי
)

Yggdrasil19

New member
שוביניזם לא מתבטא במשיכה לבנות

אלא ביחס לנשים באופן כללי. כרגע, אתה לא מדבר עליהן כעל נחותות, וזה אומר שאתה לא שוביניסט. מה שאתה מדבר עליו זה דברים אחרים לגמרי. ולגיב העניין שנשים בוחרות גברים לפי אינטיליגנציה ואופי, הלוואי הלוואי הלוואי, לא ראית הישרדות הישראלי? בנות בהחלט בוחרות לפי יופי, תקלוט מה התגובות של בנות (פקאצות, אני מודה) רק לגבי נועם טור.

shaldag3

New member
הדוגמנית עירום בפרק 3

מעוניין בפרטים על הדוגמנית עירום הכוסית והמתוקה תודה מראש למנדבי הפרטים

Paz Love Gal

New member
למעשה,יש גם גברים שבוחרים בנות../images/Emo152.gif

לפי יופי,לא ככה? "איזה כוסית תעשי לי ילד אני אוהב אותך"
למרות שאני מודה,רואים יותר בנות שמתנהגות ככה מבנים... ~ולחשוב שהשרשור הזה התחיל משאלה על דוגמנית העירום
~

שירי116

New member
../images/Emo28.gifחחח כן

מתפתחים כאן דיונים. והלוואי וגברים היו שמים פחות לב ליופי, אבל יש בנים כאלה ולא צריך להכליל, ואם אני אוהבת גברים שהם גם יפים למה לי לא לטרוח להיות יפה בעצמי P: (חח זה קשה
)

Yggdrasil19

New member
אם הבנים היו בוחרים *רק* לפי מראה חיצוני...

אז "כוכב נולד" הייתה תוכנית אחרת לגמרי. לדוגמה, עונה 2 - לצד ההראלים הייתה שירלי בגמר. מקום שלישי. עונה 3 זבל עונה 4 לא ראיתי עונה 5 - בועז היה נופל למקום שלישי, השאלה כמה היו מעדיפים יופי טהור על כישרון מעל לכל דמיון, אבל אליסה כנראה הייתה זוכה. עונה 6 - ישראל שלישי, ליבי שני, כרמל זוכה. אני לא מבין למה להתעלם מהאינטיליגנציה, ואני פונה כך לשני המינים - אין מספיק שווים ושוות גם באוניברסיטה, שצריך לחפש את הנעליים והערסים?

שירי116

New member
../images/Emo28.gifלא יודעת עליה כלום אבל

לדעתי היא בכלל לא מתוקה ולא יפה

Yggdrasil19

New member
היא חחחחחווווופפפפרררררתתתת |אייקון של מקדחה|

הקטע הזה היה עמוס סטריאוטיפים שוביניסטיים ואני מכיר מספיק בנות שלא חופרות ככה, אפילו לא בשיחת בנות ובטח לא עם זרים מוחלטים. מצד שני, הבנות שאני פוגש (בעיקר במוסדות החינוכיים) הן יותר כמו גירסאות נשיות של קאסט החנונים, אבל לגבי היופי, יותר כמו עוז או ניר מאשר כמו שחר או איציק

shaldag3

New member
יונתן,אל תהיה פמיניסט

הפורום הוא לא מקום לסטיות שקול פניה לפסיכיאטר אם קשה לך לצאת מזה (בלי לנסות להעליב)

Yggdrasil19

New member
שמת לב לעוול שהגישה שלך עושה לגברים?

הקטע ההוא לא פוסח גם על פוסט-פמיניזם אנטי-גברי, שתאמין לי שזה משהו שאני מתעב הרבה יותר מהנחתת מעמד האישה. תחשוב מה הקטע מביא כסטריאוטיפים על הגברים: רוצים רק סקס, אדישים, חרמנים, סוטים. הקטע הזה פוגע בשני המינים והוא פשוט לא טוב. חוץ מזה, זה לא שהבאתי לך דעה שאתה יכול לחלוק עליה. הבאתי לך עובדה.

shaldag3

New member
לטבע יש את החוקים שלו

אין דבר כזה אישה חכמה ברמת היצירתיות האינטלקטואלית (לא רק המדעית) יש אולי אפליה מעוות שאיתה גם קוף יכול להיות שופט. גברים נורמלים באופן טיבעי לא ימשכו לאישה חכמה ובמקביל לכך נשים אמיתיות ימשכו לגברים חכמים. גברים ימשכו ליופי נשים ימשכו לשכל ואופי. פמיניזם היא סטיה ביזארית קשה שנשענת על בסיס חולה של מינויים במערכת השילטון ומשם אל התקשורת וכל השאר. גברים ונשים נורמליים לעולם יהיו אנטי פמיניסטים מובהקים הרב הטוטאלי של האנושות ימשיך להיות מורכב מגברים גבריים ונשים נשיות לנצח.

למעלה