הדוגמנית הכי טובה

הדוגמנית הכי טובה

היא דוגמנית שלא רואים אותה ולא מפריעה לבגדים. רן צוריאל מעצב שמלות פייתיות ומצלם אותן בשיא הכבוד. קטלוג בלי דוגמנית מה דעתכם? את הקונספט החלומי של צילומי הקטלוג עם השמלות המתנופפות, הבד השולט בפריים יותר מאשר הדוגמנית והצבעוניות העזה (הודית כמעט) הגה צוריאל מתוך מוחו הרומנטי וחבר ללטל שחף, סטודנטית לצילום במכון אבני, כדי ליישם. לכתבה המלאה לחצו כאן אז מה אתם אומרים חברי הפורום, הגיע הקץ לעידן הדוגמניות או שלמרות שהרעיון נחמד זה פשוט לא זה? שרשרו את התגובות שלכם לפה.

תוםםםם

New member
זה הכל גימיק

דוגמנית חיה מביאה משהו מעצמה לבגד. מחייה אותו. היא מביעה דברים ששום פייה דמיונית-ממוחשבת יכולה להביע. היה מקרה דומה בג'אנר של השחקנים... שאמרו שלבסוף השחקנים יהפכו לדמויות ממוחשבות, נראות ממש אמתיות, רק ששם לא צריך להתעקב על האודישנים, משחק, פינוק השחקנית, ושאיפה ליצור דמות מושלמת. אך ברור שאיך כמו הדבר האמיתי, דברים שרואים בעיניים של אדם אמיתי... שום בובה ממוחשבת לא יכולה להשתוות.

אחלה דרך לחסוך בעלות של דוגמנית...

בהחלט זה רק גימיק וקשה לי להאמין שזה לא משהו חד פעמי.. מעניין מה הוא יעשה כשהוא יצטרך להרים תצוגת אופנה....(=

Goopie

New member
יש לי שאלה לגבי זה,

קראתי המון תגובות שאמרו שזה חיסכון על העלות של הדוגמנית, אבל יש לי שאלה - התמונות האלה לא צולמו כשהבגד על דוגמנית והיא פשוט הורדה בעריכה?... כלומר, זה נראה כמו פוזות שעוצבו על גוף אנושי, ואז איך זה חוסך את העלות שלה, בעצם? (אני באמת לא מבינה את זה, יכול להיות שאני מפגרת ואלה תמונות שלא צולמו על אדם חי, אבל מסקרן אותי לדעת.)

נקודה טובה אבל

האמת שאני חושב שבמידה וצריך מישהי שתלבש את הבגדים אין צורך בדוגמנית הלא היא יורדת בעריכה וכאן מגיע החסכון בעלות לא?

למעלה