הדוא"ל שלי

liorasar

New member
הדוא"ל שלי

כידוע לכם אקספלורר שלי לא מסתדר עם פורומים ואתרים וכיוצא בזה. אני לא יכולה לפתוח הודעות ששולחים לי במסר וזה מעצבן אותי. אם מישהו רוצה לשלוח לי הודעה יכולים לשלוח לי לדוא"ל הישיר שלי [email protected] ורק לחתום בשם הפורום שלו כדי שאדע במי מדובר. ביי

ססילי

New member
האמת היא שזה לא כל כך ידוע לי.

מה הבעיה? אולי יש לך חוסם פופאפים ולא שחררת את החסימה של תפוז?

liorasar

New member
את גאון ססילי.

יש לי משהו שנקרה ULTIMATE POPUP KILLER שהורדתי אותו לפני כשנתיים. לא יודעת אם הוא עדיין קיים בכלל על הרשת או נותר רק על המחשב שלי. והוא בחהלט חוסם אותם. אני אנסה לעשות לו DECOMISSION ולראות מה קורא אז. ולמה את מתכוונת ב"שחרור החסימה של תפוז" ?

Eldad S

New member
אז אין עוד בעיות:

הכול עובד - קיבלתי כבר מסר מליאורה
ליאורה, נראה שכבר אפשר לשלוח לך מסרים תפוזיים בצורה נורמלית? {זה שססילי גאון - את זה כבר ידענו מזמן
}

liorasar

New member
אנקת רווחה אורגאאאאאזמית

היה הייתה גברת ססיליה מתגברת חביבה ונעימת הליכות לא קולית עם פנים חמוצות אגרופה לא קמוץ על הידע כולה סגנון נובע לליאורה הגישה עזרה רבה השמחה והצהלה שרבוט קשקוש לך אשלח במקום שושנת סרק וירטואלית ותודות מקרב לב

Fanja

New member
../images/Emo6.gif היה שווה, הא, ססילי ? ליאורה,

אין כמוך. שמחה שהסתדר לך ותודה על החיוכים שמרחת על פני הערב

ססילי

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כמעט מאז שנולדתי רק להיות גאונית השתוקקתי הנה סוף סוף זה בא: מצאתי שיטה! זה פשוט שלפופאפ נזקקתי! שמחתי לעזור וצחקתי מאד

למעלה