הדגרת ביצים ומצע

BabaGee

New member
הכלאות זה לא C4 או TNT

כל אחד עם גישה לנחשים זכר ונקבה יכול לבצע אותה ואין צורך בניסיון כלשהו בשביל לבצע את זה (אמנם אחוזי ההצלחה יגברו אם יעשה את זה אדם עם ידע אבל זה העניין) בקיצור, זה שאלה של אתיקה ולא של פרקטיקה.

gaichuk

New member
אל תצפה לכלום. זה מה שיש...

מאחר ואין לי כוונה לשחרר את מה שאני מרבה,לא צריכה להיות בעיה עם העירבוב. אני תמיד נהנה לראות מוצגים יפים שהם טהורים ולא מעורבבים אבל באותה מידה גם הכלאה שמוצאת חן בעיני תתקבל בהערכה. יש אנשים שלא מעניין אותם הטהורות של הנחש אלא המופע עצמו.הדוגמאות והצבעים והחוסר הדמיון להורים... בנוסף אני חושב שמאחר והשאלה המרכזית היתה "איך אני מדגיר?" ולא "מה דעתכם על עירבוב מינים שונים?",כדאי להתייחס בהתאם. לא שצריך לחסוך את דעתנו מהשואל אבל קודם כל לתת מענה לשאלה המקורית. רע- מה שיונתן ציין לגבי שמירת הזרע,זה יכול להוות בעיה במידה וחשוב לך שיצאו צאצאים בהתאם למה שאתה מזווג בלבד אבל מצד שני יכול גם להפתיע... ושאלה: למה לתת לקינג 5 עכברים? בגלל התרדמה? כי אם כן,זה מיותר. עדיף לך לתת לו 2-3 ובתוך זמן קצר מהרגיל לתת לו עוד 2-3 ושוב ושוב בפרק זמן של חודש -חודש וחצי. זה יבנה מצבורים לחורף. 5 עכברים במכה סתם יעמיס על הנחש כמויות של ח...,תצטרך לדאוג לרוקן אותו טוב טוב שלא יכנס עם מזון לתרדמה (שבדר"כ אצל מגדלים היא כפויה ולא בהדרגה טבעית).

Rea Livny

New member
גיא כנס...

אני מחר מאכיל את הקינג בתקווה שיקח את האוכל..אין לי בעיה לתת לו 3 עכברים מחר אבל אחרי כמה ימים שוב לתת לו?מה הסיבה בדיוק שהוא יאכל אותם?כאילו הוא בטח לא יהיה רעב עדיין.. זה בסדר שאני אקנה איזה 20 עכברים בוגרים בשבילו אקפיא ואתן לו מופשר?אין בעיה נכון?

gaichuk

New member
רק רגע. לא ברור לי משהו...

למה לקוות שהוא יאכל ולא להיות בטוח? אם הוא יקח היום 3 ובעוד כמה ימים הוא יסרב לעוד,מה גורם לך לחשוב שהוא יקח 5 היום? כמו שדנו כאן די הרבה,אין בעיה עם מזון קפוא כל עוד הוא רבץ בפריזר זמן רב.

Rea Livny

New member
כנס...

הקינג בערך אצלי 12 ימים והוא כנראה בנשל כל ה-12 ימים האלה כבר ולא מתנשל..מחר אני ינסה לתת לו 3 עכברים כמו שאמרת..אולי הוא יקח 5 כי הוא רעב באותו רגע ואחרי יומיים נניח הוא לא יהיה כלל רעב כי כבר הוא מתחיל לעכל את העכברים.. ואני רוצה להאכיל אותו כי אני רוצה להכניס אותו לתרדמה..מקסימום לא יאכל מישהו אחר יאכל או שאני אשמור לו את העכברים.

gaichuk

New member
אם מעורב כאן נשל אני מציע שתמתין.

תוציא אותו לשמש בסביבות השעה 3 אחה"צ או בשעות הבוקר בין 9-10 למשך 10 דקות. חכה יום או יומיים ותבדוק אם יש התקדמות. אם הוא נמצא כרגע בשלב שבו הגוף נראה כרגיל אבל הבטן מבריקה ודהויה, זה ענין של כמה ימים. אני מציע לך שלא לתת לו לאכול ואפילו לא לנסות עם עכבר מול הפרצוף עד שתדע בודאות באיזה שלב הוא נמצא. לברר עם הבעלים הקודמים לגבי הנשל האחרון יכול להיות רעיון טוב. אתה לא צריך למהר עם התרדמה. יש לך עוד חודש ואפילו חודשיים במידת הצורך עד שתצטרך להכניס אותו לתרדמה. תנצל את הזמן להאכיל אותו טוב ולוודא שהוא נקי מטפילים ובריא על מנת שיעבור את החורף בשלום ויצא מהשינה יפה ובריא ולא חולה ועקום.

Rea Livny

New member
גיא..

הנחש נקנה משחר, לפני כ-12 יום בערך..שקניתי אותו הוא עדיין היה ב"נשל" ויש לו גחון שקוף ועור רגיל..והוא המון בכלי מים שלו.ולא אכל שניסיתי להאכיל אותו. שחר, אמר לי שהוא לא התנשל הרבה זמן אז יכל מאוד להיות שהוא בנשל..ולגבי הטפילים אני מאמין שהוא נקי(אני לא רואה את שחר כרמאי).

gazon

New member
שניה רגע רגע..

קניתה נחש לפני 12 יום וקניתה אותו רק בשביל שתוכל להרבות אותו העונה פששששש כבוד......

Rea Livny

New member
אתה ציני או רציני?

קניתי את הנחש גם בגלל שהעונה אני אוכל להרבות אותו, וגם לרוב אני מעדיף לקנות נחשים שהם ישר בוגרים(אבל המחיר זה הבעיה לרוב!).

gazon

New member
אמממ אז קניתה נחש בוגר

בעונה הכי יקרה שאמור להיות ואיך שהוא המחיר היה סביר בן כמה הנחש? והוא זכר אני מבין זה נכון?

gazon

New member
אני ??? לאאאאא מה פתאום!!!!

סתם אל המ הקשר להלחיץ אני רק שואל שאלות כדי להבין את המצב ולייעץ בדרך הטובה ביותר שאני יכול. זה עדיף אל פשוט לצעוק אליו כמו שחלק עושים פה!! אני ניסיתי פעם אחת אבל אז מחקו את השירשור

GUYLI9

New member
שי קצת היגיון במה שהוא אומר...

לקנות נחש בוגר רק בשביל להרבות אותו? לא יותר כיף לקנות אחד צעיר ולגדל אותו? ככה גם כשיש לו צאצאים זה הרבה יותר כיף כי אתה יודע שעשית את הכל לבד:)

gazon

New member
בואנה אחי אני מת עליך!!! קורא אותי!

זה בול מה שהתכוונתי לא הייתי יכול לנסך את זה יותר טוב בעצמי!!! אגב מי זה שי? (חחח GUYLI9 רוצה עוד פעם הימורים?)

GUYLI9

New member
נאמר פה או בפרטי? שלא ימחקו שוב...

ויש לי מלא דברים להמר עליהם! בעיקר קרמבו מוקה!

gazon

New member
חחחח די למה אתה סתם מציק למסכן

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לצערי אין לי יותר קרמבו אבל קניתי ברביט בצבע ורוד צועק לדוד שלי כי יש לו יום הולדת אני שם אותו ואת התנאים נכתוב בפרטי

BabaGee

New member
אם הוא קרא אותך אז אני הייתי רחוק !

(ואולי טוב שכך
) היה נראה לי שאתה מכוון את השאלות שלך לכיוון אחר.

Rea Livny

New member
סוף סוף!!!

עכשיו הבאתי לקינג עכבר מופשר..והוא קפץ עליו ואכל אותו כרגע, ביום שלישי אני אביא לו 5 עכברים בוגרים(להתחלה, חימום קל), ואח"כ אני יתן לו כל 4 ימים 3 עכברים בוגרים ככה חודש וחצי ו-3 שבועות לפני התרדמה אני לא יאכיל אותו ויכניס אותו..נשמע טוב??

למעלה