הדבר החם הבא

../images/Emo32.gifנרקי

סיזם. "אנה, הזיכרון יפיפה ממש. כתוב נכון, מדויק מאוד, עשיר ומביע הרבה, מרגש, ויפה יפה יפה. כמו בד תחרה. מאוד שמחתי לקרוא טקסט שלך. ואני מחכה לתרגיל. מהיכולת המילולית והרגשית שהפגנת כאן, לא נראה לי שיהיה קשה לך למצוא דמות בדויה ולבנות אותה. ומאוד יכול לעזור בכתיבה לבנות דמות וללכת איתה לאט לאט. מקווה לראותך מחר..." מייל מהמורה המעט חולת נפש למדיה חדשה, בתגובה לזכרון הילדות ששלחתי לה [אבא, אנה וטרוונסטייט], לאחר שביקשה לקרוא איזשהו טקסט שכתבתי אי פעם מאחר ובשיעור שלה טרם הגשתי דבר. ייאמר לזכותה שהמייל נשלח בצהריים, ולא ב-4 בבוקר כפי שהיא נוהגת בדר"כ. בקיצור, אני שוב הולכת להבריז מהשיעור היום, אבל לפחות עם הידיעה שהיא מחבבת אותי.
מייל חביב נוסף, אגב, הגיע ממערכת עיתון נערות מפגר. אידיוטי, נכון, אבל גם זו פרנסה.

../images/Emo32.gifמעתיקה מחדש. אבל תגיבו! זו בקשה קורעת ל

ב! יש לכן אי אלו רעיונות לגבי כתבה הנוגעת לאופנה/יחסים?... בבקשה. אני מתחננת. אני זוחלת על ארבע, עושה קולות של חתלתול עזוב ומקלידה עם השפם. בבקשה, עזרו לי, נשמות עדינות ואהובות שכמותכן.

קטונתי מלהבין באופנה, ובטח שביחסים,

אבל באימך- נצלי את הכוח והפרסום שלו עוד תזכי ואמרי לבנות ישראל והעולם להניח לטרנד הסבתא (הדפסים ישנים ועורים, סוודרים עשויים צמות קלועות, הכל אפרורי ועם גזרות לא מחמיאות) לנפשו.

Roselisa

New member
טרנדים עדכניים או משהו כזה..

[או שאולי בפורום אופנה יוכלו להועיל יותר]

K a y a 1989

New member
בנות שמדריכות וכו'

אני צריכה משחקי חברה שבני יב' יהנו מהם[כן אני יב'ניקית גם]. תנו לי רעיונות,כי כל משחק שעולה לי זה לרוב לילדים קטנים יותר.. משהו מצחיק ושצריך לזוז רצוי. תודה מראש.

אמממ אצלנו הרכזים עשו לכל השכב"ג (י'-י"ב)

משחק כזה שאני מניחה שאולי תהנו ממנו.. אצלנו כולם נהנו :] אחד המשחקים היה שמחלקים ל-2 חלקים ועומדים בשורה הכי צפוץ שאפשר וצמודים והכל ואז בוחרים מישהו שצריך לפרוץ את החומה והכל, זה לא מתאים לילדים קטנים ככה שזה יכול להיות נחמד :] המשחק השני שעשו לנו הוא בקשר להדרכה, אבל אני לא בטוחה שזה הכי יתאים...הכינו לנו בלונים שהיו בתוכם פתקים מראש, ואז כל אחד שם את הבלון כזנב והיו כמה קבוצות וכל קבוצה הייתה צריכה לקחת את הבלונים בצבע שלה מהאנשים שהיה להם את אותו הצבע (נניח הצבעים היו כחול,ירוק, אדום וצהוב, ואני כחולה אני צריכה לאסוף את כל הבלונים הכחולים ולפוצץ אותם).. בסופו של דבר היה צריך לצאת מין "קטע" כזה על הצופים אני חושבת מכל הבלונים והיינו צריכים לסדר את זה.. גם מזה השכב"ג נהנה :)

למעלה