הדבר החם הבא

little shorty

New member
גם על כאלה שמעתי...

הייתה לי חברה שהיה לה חבר אחד המבוקשים חחח בואי נגיד ככה... היו מתקשרות אליה בנות באמצע הלילה היו עושות לה "חבר שלך מזיין אותי עכשיו.." וכל מיני דברים כאלה הזוי רצח... פעם אחת עניתי לאיזה אחת כזאת ואמרתי לה "נו א איך מאמי? נעים לך? נכון שיש לו גדול?" חחחח היה קורע.

הוא לא קצת בן 26

והן עוד לא נולדו כדי להכיר אותו? הן פשוט מסכנות, עזבי אותך... קחי את זה בצחוק

רייל

New member
../images/Emo32.gif קוולולוללולולולולו עברתי טסטו!!111

אח אח אני נהגת חדשה. איזה כיף.^^

adiss90

New member
../images/Emo12.gif

אני חושבת שאני מאבדת את שפיות דעתי באופן סופי ומוחלט. לא עברת כבר טסט?

drops of summer

New member
../images/Emo32.gifאוףאוףאוף

המיונים לכל הדברים שרציתי וקיבלתי במנילה מתחילים להגיע לכל החברות, ולי לא כי אני מתמיינת למודיעין. ולעזאזל, אני לא יודעת כלום על התפקיד (סמבצית), או אם זה שווה את זה בכלל, ואם זה מאוחר מדי בשבילי לחתום ויתור ובכל זאת לקבל מיונים שכבר הגיעו ( דוברות ומידע למשל) ואני מתחרפנת, ובכלל מודיעין יכולים לזרוק אותי שנייה לפני הגיוס ואני אשאר עם כלל צהלי. מה לעשותתתת? ];

adiss90

New member
סיים סיים P:

זה חתיכת סיכון להתמיין למודיעין אבל מה... מודיעין באמת נחשב סבבה. התפקיד "שלי" בתחום שמתאים לי והתנאים מתאימים לי ובמודיעין יש אנשים מגניבים(לא
) וברוב המקרים ששמעתי עליהם ישנים בטירונות בחדרים ולא באוהלים P: תלוי מה התפקיד שאת מתמיינת אליו. אם הוא נראה לך ועד כמה קשה להתקבל. מקסימום תגיעי לכלל צהל"י ><

drops of summer

New member
אבל זה מקסימיום ממש גרוע

בהתחשב במנילה והאפשרויות שקיבלתי :[ והתפקיד הוא סמבצית

Tears Dont Fall

New member
../images/Emo32.gif דאמט. כמה עצבים

עוד לא הוצאתי רישיון, ואני כבר שונאת אותו. כלכך הרבה עצבים ובעיות זה עושה לי שלא נדבר על הטרטורים |:

למעלה