הדבר החם הבא

pampkin

New member
../images/Emo32.gifיש סיכוי שזה קשור לגלולות?

העובדה שכל דבר קטן גורם לי לבכות? אני ממש בוכה הרבה בלי שום סיבה! כאילו, זה הכל עם סיבה. פשוט סיבה ממש מטומטמת חח דברים שלא היו גורמים לי לבכות בד"כ. ועכשיו חברה שלי אמרה שיכול להיות שהגלולות וההורמונים וזה. מה אתן חושבות?

Small talk

New member
לא יודעת אם זה קשור לגלולות או לא

אבל לפני חודש הייתה לי גם תקופה כזו. שכאילו הבכי היה תקוע לי בגרון 24 שעות ביממה [בלי סיבה אמיתית] והייתי יכולה לבכות כל שנייה, לא בכי מזויף, אמיתי, כאילו למשל הייתי צריכה לעשות איזה עבודה בספרות ודחיתי אותה במלא זמן, ואז איזה יום בשביתה שהייתי בבית ספר שתי מורות באו עליי שרק אני לא הגשתי את העבודה ובלעבלעבלע וחיכיתי דקה עד שהתרחקתי מהן והתחלתי לבכות בגלל זה. אז יכול להיות שזה תקופות פשוט, לא יודעת אבל לי זה עבר [ואני לא על גלולות].

pampkin

New member
אבל אני כבר בחודש השלישי..../images/Emo4.gif

מה עושים? מחליפים גלולות או מחכים שזה יפסיק לבד? [אבל הציצי שלי יקטן אם אני אחליף!
]

Ms Kuolema

New member
אממ אני חושבת שכדאי לך להתעייץ עם רופא

הרופא שלי אמר שאחרי החודש השלישי הכל אמור לעבור לי וזה באמת עבר. מתי זה התחיל? כאילו, כשהתחלת לקחת גלולות או אחרי? יכול להיות שהגוף עדיין מתרגל להורמונים אבל שוב, אם זה קיצוני אז כדאי לשאול רופא. אבל אני חושבת שזה אמור לעבור :)

תאמת

שאצלי זה ממש גרוע, הבנתי את זה רק בדיעבד. אבל באמת נהייתי סופר רגישה מהגלולות.. אחרי שנה וחצי הפסקתי וזה פשוט עבר.. אני יודעת שוודאות שזה מזה, אבל אני שוב מתחילה לקחת.. אין מנוס. זה עדיף על בכי מתאונה לא רצויה!

Tin Doll

New member
../images/Emo32.gifאקסיות זה

ר-ע !!!!!! ואני בונה על הבחור הזה לא לטווח הקצר, אז שיזהר לו... סעמק, אני אהרוג אותה........

Magic Melody

New member
מוכר.

החדש שאני יוצאת איתו, פרוד מהאקסית רק חודשיים. ועוד יש לו תמונות שלה על הקיר. ררררררר.....

../images/Emo32.gifקטע גרוע במיוחד.

טוב, אני סובלת ממחסום כתיבה טראגי ממש. עגום. לא מספיק שהקטע עם הגמדים היה גרוע וזכה לביקורות משפילות למדי, עכשיו אני אפילו לא מסוגלת לשפר את הרושם הרע ולהוציא תחת ידיי טקסט יותר מסביר. לעזאזל, זה לא הולך! אני לא טובה בסיפורים, אוף. ביקורות קלות לי כ"כ הרבה יותר. אעעע, לארוצהלארוצהלארוצה.
[הקטע עוסק בניכור, אגב. אבל...נו, עזבו. אל תקראו. אתן כבר לא תאהבו אותי יותר...] הקפה שלה מתוק מדי. מוקה-שוקולד לבן. היא אוהבת אותו ככה, עם כל הקצפת מעל, והקקאו שהיא מפזרת למעלה מתוך צנצנות הפח הכסופות הקטנות. מפדרת את שכבת הקצף הלבנה בפירורים חומים צפופים, כדי שלא יראו את כל השטחים הריקים. שותה במצמוצי שפתיים קלים, כמו ילדה קטנה, את הנוזל החם מתוך החור שבכוסות הקרטון של סטארבאקס. היא מפנטזת עליו עכשיו, בתור בבית הקפה, ואפילו המחשבה עליו גורמת לה להסמיק. "מה בשבילך?" הוא שואל באנגלית, והיא אוטומטית כרגיל מתרגמת בראש. מוכר צעיר משועמם עם רעמה ג'ינג'ית ונמשים. יש לו חיוך קטן וממזרי בזווית הפה כשהוא פונה אל חבריו לדלפק, ובקולו איזה מבטא זר, אולי אירי, מהסוג שתמיד גרם לה קצת להתאהב. "וואייט צ'וקלט מוקה" היא עונה מתוך הרגל, מצביעה על גודל הכוס ההולם ואז מעבירה יד בשערה ומחייכת, אולי ישים לב. אולי יוקסם פתאום, אולי יצחק בחזרה, אולי יפנה גם אליה חצי-חיוך של נמשים ויתהה מה קורה איתה ומה היא עברה. הוא מהנהן באדישות ומפנה צחקוק והערה אל זו שעומדת מאחוריו בקופה. בטח שוכבת איתו, מאיה חושבת. בטח סתם מנצל אותה, את הבחורה עם המשקפיים ממכונת הקפה, ובטח היא עוד ממשיכה לקוות שזה יהיה אמיתי. מאיה מגחכת לעצמה, משרבבת קצת שפתיים, אולי זה יעבוד. אולי הקפה יגיע קצת יותר מהר הפעם, יעלים את הבאסים שהולמים לה בראש בקצב מונוטוני, מעבירים בה גלים מצמיתים של חום וטעם כבד של רוק בפה. היא לא זוכרת מה עשתה אתמול, ואולי, היא חושבת, אולי זה לא באמת משנה. הוא לוקח את הכסף ומגיש את כוס הפלסטיק הסינטטית. שורפת לה את הידיים הכחולות מהקור, ואונסת אותה לחיוך טיפשי קטן, כשהחמימות פושה לפתע בכל האיברים. "ת'נק'ס" היא קורנת לעברו, ככל יכולתה, ופתאום נדמה לה שגם הוא היה יותר נעים. טיפות הגשם מכות בכוח על מדרכות הרחוב האפורות מחוץ לחלון, כשהיא מתיישבת על הבאר שמולו, אוחזת בידיה בכוס הקפה ולא מרפה. רחוק ניו-יורקי טיפוסי, על כל הקלישאות וההסתייגויות ובנייני הענק המשקפים כבמראה את כל האנשים. על כל דוכני הנקניקיות, ואדי העשן וריח הבשר החרוך, והכושי החצי-עיוור שמוכר שעונים גנובים מתחת למעיל, ומציע לה חשיש כשאף אחד לא מסתכל. וכל האנשים שחוצים את הרחוב, רצים עם מטריות מפני הגשם. תמיד ממהרים לאנשהו. תמיד עם כוס קפה, ועיניים קרות ופיות קפוצים. תמיד נראים חולים כל כך, מוצלחים ויפים ממנה, כל כך עצובים וכל כך עייפים. ותמיד איזו אסיאתית קטנה, עם מגפיים ורודים מגומי, שקופצת בשלוליות וצוחקת, יודעת שיש לפניה את כל החיים. מאיה מנסה לחייך לעצמה במסתוריות, כמו שקראה בספרים, אבל זה פשוט לא מצליח. היא שותה את הקפה בלגימות מדודות, משתדלת שלא למהר מדי, יש לה זמן. פותחת את המחשב הנישא הכסוף שקיבלה פעם מאבא, אבל לא מצליחה להתחיל להקליד. תמיד נראה לה נפלא כל כך לשבת עם מחשב נישא במנהטן, אך נראה שגם החלום הזה לא עומד במבחן המציאות. מחסום הכתיבה הזה ארוך מדי, נדמה לה. מי יודע מתי יסתיים ומי יודע מתי התחיל. עוד לגימה מהקפה, והעיניים, שעד כה התמקדו באיזה זוג שחצה את הרחוב, גולשות מעצמן לשעון, מעיפות מבטים חטופים. "חיכית לי?" קול עברי מוכר נשמע מאחור, ונשיפה חמה חודרת לה לאוזן ומרעידה את הכתפיים, וכמה הייתה רוצה לחשוב שגם את החיים. כל כך התגעגעה לדרישת השלום הקטנה מהבית. נושמת לרווחה, ובאבחה היא מתעשתת ומחייכת. מעירה איזו הערה סרקסטית הולמת על חוסר החשיבות שלו, ורק רוצה שיתרשם מהשנינות ואי הרצינות בה היא מתהדרת לפעמים. הוא מניח את ידו על כתפה באבהיות, אך בעיניו יש איזה שמץ של זימה. "אז קראת את מה ששלחתי לך?" הוא שואל, וידו הגדולה גולשת לה אט-אט לאורך עמוד השדרה. היד מעקצצת והמבט לוחש. והבל הפה שנשלח לעברה מזכיר לה סיגריות וויסקי מאתמול. ושוב הרוק הכבד הזה. וכל התקוות והציפיות מעצמה, והשאיפות הילדותיות שהיא שונאת כל כך, וחשובות לה יותר מהכל. כל כך הרבה יותר בריא להיות שיכור, נדמה לה. כל כך הרבה יותר בריא להתנתק ולא לזכור. "חשבת על מה שהצעתי?" הוא מתיישב לידה, והיא יודעת בדיוק למה הכוונה. עורך בחינם, לכל הכתבים שעוד אין לה, וסיכוי ראשון לאיזו הכרה מינימלית בתחום שאליו כל כך התאוותה. "חשבתי..." היא לוחשת, והשנינות המפורסמת כמעט ובלתי נראית מבעד להשתקפות הגשם ושבר הענן שקורע אותה מבפנים. ושוב הוא פורע בשקט את שערו המכסיף, ומבט כחול חודר מעביר בה רעדי תקווה ודחייה, גלים גלים. "אני רוצה שתגורי איתי" הוא מחייך "רק חברים". הקפלים שליד שפתיו מתעקמים במידת-מה, חושפים שיניים מושלמות כמעט, מעט מצהיבות כאנדרטה לחלוף השנים. בחור נאה היה פעם, היא יודעת. סופר גדול. אדם מרשים. הכושי שבחוץ המשיך ללכת, עזב את האיזור. מלצרית סתורת שיער עוברת מולה ושולחת קריצה לבחור הגדול ששותה אייס-קפה באמצע החורף, מהמרחק קשה לה לומר אם הוא אמריקאי שורשי או שחור. היא משחקת קלות במפית בקצות אצבעותיה, כל כך מקווה שלא ישים לב. גם ככה ברור לה שהוא יודע- סתם בחורה צעירה מדרום ת"א, בלי כסף אך עם יותר מדי תקוות, ויותר מדי פשרות, והרבה יותר מוטיבציה להצליח מאשר להתאהב. "אולי רק עוגה" היא מעפעפת, וניירות המפית כמעט נקרעים לה ביד. והגבה שלו מורמת, והוא צוחק בהתנשאות של מי שכבר יודע מה תהיה התשובה: "רק עוגה?" ואז קם והולך לעבר הדלפק. מעיף בה שוב מבט נושף, חכם וחשדני. רק עוגה ודי. ומאיה מסתכלת בו, עם כוס וואייט צ'וקלט מוקה בידיים, ושותקת. עד שיחזור, היא חושבת, עד שיחזור- היא בטח כבר תדע מה להחליט. ואירי צעיר, עם נמשים על הלחיים, מנשק בחורה עם משקפיים בכניסה האחורית.

../images/Emo32.gifשיניתי את הסוף.

הקפה שלה מתוק מדי. מוקה-שוקולד לבן. היא אוהבת אותו ככה, עם כל הקצפת מעל, והקקאו שהיא מפזרת למעלה מתוך צנצנות הפח הכסופות הקטנות. מפדרת את שכבת הקצף הלבנה בפירורים חומים צפופים, כדי שלא יראו את כל השטחים הריקים. שותה במצמוצי שפתיים קלים, כמו ילדה קטנה, את הנוזל החם מתוך החור שבכוסות הקרטון של סטארבאקס. היא מפנטזת עליו עכשיו, בתור בבית הקפה, ואפילו המחשבה עליו גורמת לה להסמיק. "מה בשבילך?" הוא שואל באנגלית, והיא אוטומטית כרגיל מתרגמת בראש. מוכר צעיר משועמם עם רעמה ג'ינג'ית ונמשים. יש לו חיוך קטן וממזרי בזווית הפה כשהוא פונה אל חבריו לדלפק, ובקולו איזה מבטא זר, אולי אירי, מהסוג שתמיד גרם לה קצת להתאהב. "וואייט צ'וקלט מוקה" היא עונה מתוך הרגל, מצביעה על גודל הכוס ההולם ואז מעבירה יד בשערה ומחייכת, אולי ישים לב. אולי יוקסם פתאום, אולי יצחק בחזרה, אולי יפנה גם אליה חצי-חיוך של נמשים ויתהה מה קורה איתה ומה היא עברה. הוא מהנהן באדישות ומפנה צחקוק והערה אל זו שעומדת מאחוריו בקופה. בטח שוכבת איתו, מאיה חושבת. בטח סתם מנצל אותה, את הבחורה עם המשקפיים ממכונת הקפה, ובטח היא עוד ממשיכה לקוות שזה יהיה אמיתי. מאיה מגחכת לעצמה, משרבבת קצת שפתיים, אולי זה יעבוד. אולי הקפה יגיע קצת יותר מהר הפעם, יעלים את הבאסים שהולמים לה בראש בקצב מונוטוני, מעבירים בה גלים מצמיתים של חום וטעם כבד של רוק בפה. היא לא זוכרת מה עשתה אתמול, ואולי, היא חושבת, אולי זה לא באמת משנה. הוא לוקח את הכסף ומגיש את כוס הפלסטיק הסינטטית. שורפת לה את הידיים הכחולות מהקור, ואונסת אותה לחיוך טיפשי קטן, כשהחמימות פושה לפתע בכל האיברים. "ת'נק'ס" היא קורנת לעברו, ככל יכולתה, ופתאום נדמה לה שגם הוא היה יותר נעים. טיפות הגשם מכות בכוח על מדרכות הרחוב האפורות מחוץ לחלון, כשהיא מתיישבת על הבאר שמולו, אוחזת בידיה בכוס הקפה ולא מרפה. רחוק ניו-יורקי טיפוסי, על כל הקלישאות וההסתייגויות ובנייני הענק המשקפים כבמראה את כל האנשים. על כל דוכני הנקניקיות, ואדי העשן וריח הבשר החרוך, והכושי החצי-עיוור שמוכר שעונים גנובים מתחת למעיל, ומציע לה חשיש כשאף אחד לא מסתכל. וכל האנשים שחוצים את הרחוב, רצים עם מטריות מפני הגשם. תמיד ממהרים לאנשהו. תמיד עם כוס קפה, ועיניים קרות ופיות קפוצים. תמיד נראים חולים כל כך, מוצלחים ויפים ממנה, כל כך עצובים וכל כך עייפים. ותמיד איזו אסיאתית קטנה, עם מגפיים ורודים מגומי, שקופצת בשלוליות וצוחקת, יודעת שיש לפניה את כל החיים. מאיה מנסה לחייך לעצמה במסתוריות, כמו שקראה בספרים, אבל זה פשוט לא מצליח. היא שותה את הקפה בלגימות מדודות, משתדלת שלא למהר מדי, יש לה זמן. פותחת את המחשב הנישא הכסוף שקיבלה פעם מאבא, אבל לא מצליחה להתחיל להקליד. תמיד נראה לה נפלא כל כך לשבת עם מחשב נישא במנהטן, אך נראה שגם החלום הזה לא עומד במבחן המציאות. מחסום הכתיבה הזה ארוך מדי, נדמה לה. מי יודע מתי יסתיים ומי יודע מתי התחיל. עוד לגימה מהקפה, והעיניים, שעד כה התמקדו באיזה זוג שחצה את הרחוב, גולשות מעצמן לשעון, מעיפות מבטים חטופים. "חיכית לי?" קול עברי מוכר נשמע מאחור, ונשיפה חמה חודרת לה לאוזן ומרעידה את הכתפיים, וכמה הייתה רוצה לחשוב שגם את החיים. כל כך התגעגעה לדרישת השלום הקטנה מהבית. נושמת לרווחה, ובאבחה היא מתעשתת ומחייכת. מעירה איזו הערה סרקסטית הולמת על חוסר החשיבות שלו, ורק רוצה שיתרשם מהשנינות ואי הרצינות בה היא מתהדרת לפעמים. הוא מניח את ידו על כתפה באבהיות, אך בעיניו יש איזה שמץ של זימה. "אז קראת את מה ששלחתי לך?" הוא שואל, וידו הגדולה גולשת לה אט-אט לאורך עמוד השדרה. היד מעקצצת והמבט לוחש. והבל הפה שנשלח לעברה מזכיר לה סיגריות וויסקי מאתמול. ושוב הרוק הכבד הזה. וכל התקוות והציפיות מעצמה, והשאיפות הילדותיות שהיא שונאת כל כך, וחשובות לה יותר מהכל. כל כך הרבה יותר בריא להיות שיכור, נדמה לה. כל כך הרבה יותר בריא להתנתק ולא לזכור. "חשבת על מה שהצעתי?" הוא מתיישב לידה, והיא יודעת בדיוק למה הכוונה. עורך בחינם, לכל הכתבים שעוד אין לה, וסיכוי ראשון לאיזו הכרה מינימלית בתחום שאליו כל כך התאוותה. "חשבתי..." היא לוחשת, והשנינות המפורסמת כמעט ובלתי נראית מבעד להשתקפות הגשם ושבר הענן שקורע אותה מבפנים. ושוב הוא פורע בשקט את שערו המכסיף, ומבט כחול חודר מעביר בה רעדי תקווה ודחייה, גלים גלים. "אני רוצה שתגורי איתי" הוא מחייך "רק חברים". הקפלים שליד שפתיו מתעקמים במידת-מה, חושפים שיניים מושלמות כמעט, מעט מצהיבות כאנדרטה לחלוף השנים. בחור נאה היה פעם, היא יודעת. סופר גדול. אדם מרשים. הכושי שבחוץ המשיך ללכת, עזב את האיזור. מלצרית סתורת שיער עוברת מולה ושולחת קריצה לבחור הגדול ששותה אייס-קפה באמצע החורף, מהמרחק קשה לה לומר אם הוא אמריקאי שורשי או שחור. היא משחקת קלות במפית בקצות אצבעותיה, כל כך מקווה שלא ישים לב. גם ככה ברור לה שהוא יודע- סתם בחורה צעירה מדרום ת"א, בלי כסף אך עם יותר מדי תקוות, ויותר מדי פשרות, והרבה יותר מוטיבציה להצליח מאשר להתאהב. "אולי רק עוגה" היא מעפעפת, וניירות המפית כמעט נקרעים לה ביד. והגבה שלו מורמת, והוא צוחק בהתנשאות של מי שכבר יודע מה תהיה התשובה: "רק עוגה?" ואז קם והולך לעבר הדלפק. מעיף בה שוב מבט נושף, חכם וחשדני. רק עוגה ודי. ומאיה מסתכלת בו, עם כוס וואייט צ'וקלט מוקה בידיים, ושותקת. מתפללת לעצמה שיתווספו לתור עוד אנשים. שיעכבו אותו. שלא תישאר עוד העוגה שבכלל לא רצתה. שימשיך לעמוד שם לבדו מול הדלפק ויתלבט. לנצח רק הוא ועוגות והמשקה החדש לכבוד חג המולד, בטעם וריח של דלעת. שרק יעמוד שם וישאיר אותה ואת הגשם, והקפה שמתקרר לאט לאט והאירי עם הנמשים שמנשק בחורה עם משקפיים בכניסה האחורית. עד שיחזור, היא חושבת, עד שיחזור- היא בטח כבר תדע מה להחליט.

Magic Melody

New member
קראתי, ואני עדיין אוהבת אותך!!

התחלתי לכתוב כבר אולי שלוש תגובות שונות לסיפור ומחקתי. אני חושבת שזה נחמד, בהחלט מעניק תחושת ניכור. אבל קראתי טובים יותר שלך. בכל מקרה, אל תתייאשי, מחסומי כתיבה עוברים. אל תשתי יותר מידי רק.

טוב, פסלתי את הסיפור על הסף.

למזלי לא נותר לי זמן להקריא אתמול. לשיעור הבא, כולי תקווה, כבר יהיה סיפור הרבה יותר נורמלי ומנוכר. בטח שמנוכר. [אם כי, לצערי, לשיעור שאחריו אאלץ לכתוב על אינטימיות. מה זה בכלל אינטימיות, לעזאזל?... החצי-אוטיסט: "יכולה להיות אינטימיות גם עם... עם... עם שולחן. תפוח אדמה. אינטימיות עם עיפרון. עם דף. אינטימיות עם בקבוק" (ואני עוד אטחן את הציטוטים שלו, אל תדאגו...)]

little shorty

New member
../images/Emo32.gif שלוש לפנות בוקר

הוא מקבל חסום {זה קרה כבר כמה פעמים} עונה ושוב שתיקה. עוד איזה פוסטמה שרק רוצה לשמוע את הקול שלו ואת ה"הלו" שלו ושותקת כמו מפגרת. ואז אני עונה, עם הלו סקסי בשביל שהיא תתפחלץ ואז יוצא לה איזה "זונה" שקט והיא מנתקת. ובא לי להרוג את הסתומות האלה שחושבות שה-ח-ב-ר ש-ל-י שם עליהן בכלל ותפסיקו להתקשר אליו כי הוא ש-ל-י ותפסיקו להיות ילדות קטנות ומפגרות וחלאס כברררררר כמה אפשר? סעמק. זה כזה מעצבן!

Magic Melody

New member
../images/Emo6.gif

גאד , היה לי את זה עם החבר הראשון שלי. אצלי זה היה אפילו יותר גרוע- חסום: אני - הלו? זונה כלשהי - את חברה של איתי? אני - כן.. למה? זונה כלשהי - את יודעת שהוא בוגד בך...? אני - אה וואלה? איתך? זונה כלשהי- כן.. היינו ביחד באילת בסופ"ש.. ובכלל בסופ"ש אני והוא היינו יחד. קיצור, יש סתומות בעולם. שימותו. וזהו. לא שוות את העצבים שלך

למעלה