הדברים ש....

../images/Emo45.gif

את יודעת שאני מתה עליך, נכון דרה?
מה אני אעשה בלעדיך, מה?;[

../images/Emo121.gifטוב שהיא לא כזאת יפה כע?../images/Emo3.gif

אוח הדר
תעשי לי חליל צד!

moshit1

New member
גמניגמניגמני../images/Emo26.gif

הדברים שעשו לי את השבוע שהרגע נגמר
אממממ להיות אצלו, מה שהוא אמר
... הפגישה עם חמי רודנר
. נראהלי זהו. הדברים שהרסו לי את השבוע שהרגע נגמר
שהוא לא בא ביום שישי
אמממ ו.... כו'. הדברים שעשו לך את הסופ''ש
בית ריק + חברה + חברה. הדברים שהרסו לך את הסופ''ש
שהייתי אמורה להיות בכפ''ס!!!! והיה לי שמה כ''כ הרבה אנשים שרציתי לראות!!!! גאד דאמיט!!! למה אני כ''כ פגרת?!?!?! ]; הדברים שאני הכי מחכה להם בשבוע שהרגע מתחיל
האמת, כלום :X אולי יום רביעי, כי אני אעבור את יום שלישי... וגם חודש איתו
הדברים שאני הכי לא רוצה שיגיעו בשבוע שהרגע מתחיל
יום שלישי
שואה...

חצילע

New member
אמ.

הדברים שעשו לי את השבוע שהרגע נגמר:המסיבה של איילת,חברה שלי.+ היום שנסענו לשיר לנחם אותה והיה כ"כ מצחיק.
"אממ שיר מה קרה?" "לא משנה" "נוו בואי אני אשעשע אותך,סבתא חיה מתה." ותבינו שסבא שלה נפטר,זה לא תרם למצב :-\ טיפשה הנופר הזאת.XD חסרת טאקט. D: הדברים שהרסו לי את השבוע שהרגע נגמר:שאני אוהבת אותו?
הדברים שעשו לך את הסופ''ש:המסיבה של איילת.^^+פגישה עם חברים. הוסיפו אותי ערבושים למסנ ואני חשה מקובלת.
הדברים שהרסו לך את הסופ''ש:כלום.היה סבבה.חוץ מזה שרבתי עם אמא. הדברים שאני הכי מחכה להם בשבוע שהרגע מתחיל:יום חמישי- מפגש ואבא חוזר והוא קנה לי מערכת.אע וגם מחר יהיה מהנה. הדברים שאני הכי לא רוצה שיגיעו בשבוע שהרגע מתחיל:מבחן
וואי,שבוע אופטימי

אפרת P

New member
יואו. ../images/Emo112.gif

הדברים שעשו לי את השבוע שהרגע נגמר
הוו אמ. שהרגל הבריאה ברוך הג'ה.
הדברים שהרסו לי את השבוע שהרגע נגמר
-חברה שלי. שהיא כלכך תינוקית והיא שופטת אותי
-פעם אחרונה ברעננה
הדברים שעשו לך את הסופ''ש
חברה שלי שהייתה איתי כל היום שישי וגם בערב! ואח"כ אחותי כפרות
הדברים שהרסו לך את הסופ''ש
אממ ההורים שלי והאחים הקטנים.
הדברים שאני הכי מחכה להם בשבוע שהרגע מתחיל
חמישישישבת! חמישי - ת"א! גלעד! ועוד אנשים! חברה שלי באה איתי לזכרון משם, שישבת קדימה! |*הדברים שאני הכי לא רוצה שיגיעו בשבוע שהרגע מתחיל
אין כאלו
בעצם אולי שיעור אנגלית ביום רביעי... היום דווקא הלך בסדר. שבוע מייעולה לכווולם!!!!!!!1111

קספר4

New member
גם אני רוצה ../images/Emo9.gif

הדברים שעשו לי את השבוע שהרגע נגמר- לא למדנו היסטוריה
הדברים שהרסו לי את השבוע שהרגע נגמר- מגמת ערבית היו בגדנ"א :/ הדברים שעשו לך את הסופ''ש- הופעה של אינפקציה
הדברים שהרסו לך את הסופ''ש- יונתן לא אמר שלום :X ועוד איזה מניאק אחד. זובי עליו. הדברים שאני הכי מחכה להם בשבוע שהרגע מתחיל- יש לנו מחר אוטובוס הסמים!! הדברים שאני הכי לא רוצה שיגיעו בשבוע שהרגע מתחיל- תעודות
אני אף פעם לא זוכרת מה עשיתי בשבוע שעבר.. :X

לעלעלע../images/Emo198.gif

הדברים שעשו לי את השבוע שהרגע נגמר=>אימוץ אחמד
ו98 בחשבון=] הדברים שהרסו לי את השבוע שהרגע נגמר=>המורה המטומטמת שלי הדברים שעשו לך את הסופ''ש=>המסיבות לסבא הדברים שהרסו לך את הסופ''ש=>כלום הדברים שאני הכי מחכה להם בשבוע שהרגע מתחיל=>אימון עם איסקילו, פגישה עם הצלם ופוגשים את התלמונדים הדברים שאני הכי לא רוצה שיגיעו בשבוע שהרגע מתחיל=>שיעור מוזיקה

הלוהלו.

אני עושה את זה על השבוע הזה, כי נזכרתי מאוחר נראהלי. הדברים שעשו לי את השבוע - טיול שנתי.. וכרטיסים למוקי ודנה ברגר. הדברים שהרסו לי את השבוע - אני קצת חולה
הדברים שעשו לך את הסופ''ש- לא היה משהו מיוחד, אבל ישנתי המון
הדברים שהרסו לך את הסופ''ש- היה לי משעממממם הדברים שאני הכי מחכה להם השבוע- שאני אפסיק להיות חולה, וחוצמזה לא נראה לי שיש משהו.. מייבי דה עמ"י. והסופ"ש.. אני עייפה. הדברים שאני הכי לא רוצה שיגיעו השבוע- שיעורים, מבחנים, בלה.

למעלה