הדברים ש....

moshit1

New member
הדברים ש....

הדברים שעשו לי את השבוע שהרגע נגמר
הדברים שהרסו לי את השבוע שהרגע נגמר
הדברים שעשו לך את הסופ''ש
הדברים שהרסו לך את הסופ''ש
הדברים שאני הכי מחכה להם בשבוע שהרגע מתחיל
הדברים שאני הכי לא רוצה שיגיעו בשבוע שהרגע מתחיל
שיהיה לכם שבוע נפלא חבר'ה
ומקווה שעבר עליכם אחלה של שבוע ואחלה של סופ''ש שבוע.

nutty boy

New member
../images/Emo13.gif

הדברים שעשו לי את השבוע שהרגע נגמר כמעט הכל, בייחוד אוטובוס הסמים. הדברים שהרסו לי את השבוע שהרגע נגמר-מתמתיקה. הדברים שעשו לך את הסופ''ש-הייתי בת"א ואז במנגל. הדברים שהרסו לך את הסופ''ש-שהוא נגמר. הדברים שאני הכי מחכה להם בשבוע שהרגע מתחיל-שהוא יגיע לסופו. הדברים שאני הכי לא רוצה שיגיעו בשבוע שהרגע מתחיל-מתמתיקה

mmmbam

New member
מיי וויק...

הדברים שעשו לי את השבוע שהרגע נגמר- אווווו הרבה דברים... הדברים שהרסו לי את השבוע שהרגע נגמר- תוכניות שלא יצאו כמו שתכננתי... הדברים שעשו לך את הסופ''ש- לישון. הדברים שהרסו לך את הסופ''ש- אנשים מסוימים... (אהמ אהמ, הורים חורגים). הדברים שאני הכי מחכה להם בשבוע שהרגע מתחיל- וואלה לאדעת. הדברים שאני הכי לא רוצה שיגיעו בשבוע שהרגע מתחיל- ללמוד. ומבמחן במתמטיקה... שבוע טוב לכולם!!!

dirty boots

New member
שבוע טוב לכולם.

הדברים שעשו לי את השבוע שהרגע נגמר: שהבחינה לתלמה ילין סוף סוף הגיעה ולפני זה גם לדבר עם סבא. וגם, לקבל תוכנה מהמורה לגיטרה והחגיגת ברית ביום שישי. הדברים שהרסו לי את השבוע שהרגע נגמר: שוב, ההורים. חוסר ההבנה, ההזדהות, והאגואיסטיות הזאת והאלה, זה מבחיל. וגם, להינעל איתם מחוץ לבית.. איזה כיף. הדברים שעשו לך את הסופ''ש: כנראה ששינה ולראות לשעה חברים. הדברים שהרסו לך את הסופ''ש: ההיתקעות מחוץ לבית איתם [והנסיונות פריצה], האירגון של כל זה, הם בעצמם.. כמעט הכל, למען האמת. הדברים שאני הכי מחכה להם בשבוע שהרגע מתחיל: איזור יום שלישי, כשהמכתב מגיע. הדברים שאני הכי לא רוצה שיגיעו בשבוע שהרגע מתחיל: מחר, דברים שצריך לעשות.. אין לי כוח.

חוחו../images/Emo194.gif

הדברים שעשו לי את השבוע שהרגע נגמר
לפגוש סוףסוף את חברה שלי וקניתי דיסק :] הדברים שהרסו לי את השבוע שהרגע נגמר
קדימה| תעודה ועידו
הדברים שעשו לך את הסופ''ש
שום דבר מיוחד =\ הדברים שהרסו לך את הסופ''ש
סיוט על עידו
הדברים שאני הכי מחכה להם בשבוע שהרגע מתחיל
יום שישי לקדימה :] הדברים שאני הכי לא רוצה שיגיעו בשבוע שהרגע מתחיל
מחר ;[[

מיאו.

הדברים שעשו לי את השבוע שהרגע נגמר- שיחה טובה עם גיא.. הדברים שהרסו לי את השבוע שהרגע נגמר- אממ.. בעיות עם אוכל, חבר של חברה שלי מתעלל בה נפשית, תעודה וסבא וסבא. חרא של שבוע. הדברים שעשו לך את הסופ''ש- אממ.. שישי בערב עם חברות, שיחה מעודדת עם נאדב. הדברים שהרסו לך את הסופ''ש- סבא וסבא. הדברים שאני הכי מחכה להם בשבוע שהרגע מתחיל- אממ.. חוץ מהיום אמנויות(=אין לימודים), שהיה היום, שומדבר מיוחד. הדברים שאני הכי לא רוצה שיגיעו בשבוע שהרגע מתחיל- מבחן ראשון של סמסטר ב':X שבוע נהדר, יפה שלי

../images/Emo121.gifלהלה

הדברים שעשו לי את השבוע שהרגע נגמר: המסיבה, היה כל כך כייף
יעלי, תנקיע הדברים שהרסו לי את השבוע שהרגע נגמר: אי הוודאות הדברים שעשו לך את הסופ''ש: שישנתי הדברים שהרסו לך את הסופ''ש: שמישהו התקשר בחסוי ואין לי מושג מי הדברים שאני הכי מחכה להם בשבוע שהרגע מתחיל: חמישי ושיבואו, בבקשה שיבואו הדברים שאני הכי לא רוצה שיגיעו בשבוע שהרגע מתחיל: עוד חוסר ודאות, שראבק הכל יתבהר כבר.

אפרת P

New member
לא הרגת אותי. ../images/Emo3.gif../images/Emo112.gif

אני ניצחתי!
שששששש אין לך מה להגיד נהנה בננה
ולא יעבור לי, לא יעזור לך.

אפרת P

New member
אה חחחחח נכון../images/Emo6.gif ../images/Emo112.gif

אבל אני גם הרגתי אותך אז זה בסדר

חצילע

New member
ממש לא.

אני יודעת שלפעמים מרגישים ככה, ובאמת,זה קורה לי לא מעט ובעיקר בזמן האחרון. אבל תמיד יש אנשים שאוהבים אותך, רק תסתכלי מסביבך. טוב שלא חצי פורום חולה עלייך. ובאמת יהיה בסדר. לפעמים חרא וזה,אבל הכל עובר
אני לאהוב אותך הדרוש :)

למעלה