הדבקת פערים...

Benkok

New member
אני למשל...

לא חטאתי השנה, אז אני לא צם, אבל החברה שלי סופסוף מגיעים אז אני אנצל את הסופ"ש הארוך שהקדוש ברוך הוא העניק לי וארד ל"קו סאמט" (אי נחמד) להתענות ולכפר ואולי לייצר כמה חטאים חדשים. בכל מקרה, מקסי - כפרת עוונות - בהצלחה במפגש ואני חושב שהגיע הזמן לקרוא לכולם ממעמקי הרשת (מוייש, עינבל וכו´) כי אני חושב שהם ישמחו לראות שהברנז´ה התאגדה ושוקמה לה יחדיו... סי יו בעאדן ... Ben Bangkok-Thailand

Gefen

New member
אז איפה להתחיללללל??????

טוב.... כמובן שהשארתי את המסנג´ר פתוח..ועוד איפה, באנטרנט קלאב האהוב עליי שברחוב הלני המלכה בעיר הקודש.. אז בןבן ג´וד וכל היתר ש"חטפו" התעלמות - זה הכל מהבלבולציה שלי אני עושה פאדיחות בכל פעם שאני נמצאת שם- או שכותבת בניקים זרים (ראה ערך "אקשן"..) או שמשאירה את המסנג´ר פתוח, והרי להווי ידוע כי במקומות שכאלה כל מיני טיפוסים מוזרים מסתובבים, אז אם ייעשה איזה שימוש מוזר תחת שמי במסנג´ר תבינו כבר לבד.. אז בן.. אני טסה ב- 11 בספטמבר ומגיעה ב-12 , אז יש לנו יומיים שלמים בבנגקוק עם הילדים בדרך למלבורן- חסר לך שלא נפגשש... וגם אשמח אם יש לך רעיונות בשבילי איך להעביר את היומיים האלה בדרך הכי כייפית עם הילדים (תבדוק מסרים יש לי עוד עניינים אליך ולא אלאה פה את כולם) ולעניין מה עושים בכיפור.. נראה לי שאני בדיוק מגיעה יום קודם למלבורן כך שאני מניחה שביום הזה אתאמן על נהיגה בצד שמאל מבלי להיהרג.. גפן

Gefen

New member
נו..ואיך שכחתי...

לאמר לך בן מזל טוב ענקי ולשלוח צרור ברכות פרחים בלונים ושאר טובין היישר לבנגקוק..

Gefen

New member
../images/Emo6.gif ועוד משהו קטן ששמעתי...

היום מפיו של גידי גוב.. וזה ככה הולך: לרגל ראש השנה, החליטו שפים יהודים וערבים להכין ארוחת חג משותפת... אז איך הם יקראו לזה? "מיטבח אל יאהוד?"???

nirnir1

New member
SOME COMMENTS../images/Emo15.gif

Hi Gephen - I liked your joke! Happy to see that I started a discussion here about Yom Kippur, As Judi said - I don’t special day to ask people to forgive me about things that I make, everyday is good for that, and also to review my life and change what should be fixed on regular basis (*at list I tried…) I don’t accept the fact that someone decide for me that there will be no radio no TV, the channels that has translation to Hebrew on YES-DBS , wont be on air. And so on. And if something happen u should hear all day about it via CNN, and anyway every one know about it,and it happen before… Ambulance cannot drive in the streets without be stoned…. Finally, I had a great flights to Chicago, beside the fact that united, as always, saw my Israeli passport, and send me to hand search… Still don’t have Hebrew here, I will work on it. And Yofi. U will have mifgash, and I will have family reunion here!

למעלה