הדבקת פערים...

Benkok

New member
הדבקת פערים...

אז שלום... לאן נעלמו כל הרעשניים שנחתו כאן לא מזמן??? טוב קצת עידכוניישן: היתה לי יומולדת!!! ואני (החל מיום שבת האחרון) רשמית בן 23 וחגגו לי במסיבת יומולדת סופנית!! ביותר שאת רובה אני לא ממש זוכר (ככה זה שהבקבוק ג´וני בלק הראשון נפתח בשבע בערב והחמישי נגמר בשתיים בלילה...) בקיצור היה נחמד פלוס. הבוס שלי לא רצה שאני אתבאס ביומולדת הראשונה בחו"ל אז הוא הזמין את כל מי שאני מכיר בעיר והיה שמייח לאללה!!! וזהו. ג´ודיל´ה- ג´וד לאק בעבודה החדשה, נירניר- מתי אתה בא לבשל לי משהו??? תותינק´ה- לכולם סיפרת שאת באה לבנגקוק חוץ מלי???????? וגפן- או שתתנתקי מהמסנג´ר או שתעני כי אני מתחיל להיעלב... ושאלה לסיום: מה אתם עושים ביום כיפור הבא עלינו לטובה? עובדים? צמים? ספרו לי... Ben Bangkok-Thailand

nirnir1

New member
../images/Emo171.gif../images/Emo141.gif../images/Emo65.gif../images/Emo72.gifמ-ז-ל ט-ו-ב

אתה כבר ילד ממש גדול ! אז הבוס, הצליח ולא התבאסת לבד, אחלה בוס ! דווקא לא ההיתי ממש רחוק מטיול עם חבר לתאילנד, אבל המישפחה לחצה, (חתונה של הבן-דוד, וראש השנה, אז שוב שיקגו...), אך ההצעה עדיין עומדת בעינה, אז ניראה, הבנתי גם, שכרגע זו לא ממש העונה המומלצת. ואגב , באמת העלת נקודה מעניינת, לאן נעלמו כל הרעשנים, הם לא הצליחו לגרום כאן למהומה, אז הם עזבו
בכל אופן, שיהיה רק טוב, מכל הלב !

sirpad

New member
לא נעלמו

נראה לי הם יושבים עם ידיים ממסמרות לכיסא כי ביקשנו מהם לא להיתפרץ. אבל בכל מערכת בקרה יש אמךליטודה גסה למעלה אמפליטודה גסה למטה ואז איזון יפה.או במילים אחרות עשו המון רעש יעשו המון שקט ואז יהיה רגיל כזה. מזל טוב בן,סחטיין על הבוס.האם התעוררת עם אותו זוג תחתונים שלבשת כשהתחילה המסיבה?

judyr

New member
הוווו שלום../images/Emo70.gif

נתחיל מהסוף.... נראה לי המסנג´ר של סמדר... יש לו חיים משלו.... מהבוקר הוא מחובר והיא אינה עונה
המון מזל טובים לך ילדון (23) פששששש מזכיר נשכחות
שתצליח בהכללללללללללל אני ביום כיפור.... אין לי מושג מה אני עושה.... לא הטיפוס של החגים אנוכי....

צמה כמו יהודיה כשרה לא?

אני למשל לא מתבייש להגיד שאני צם ונמצא כל היום בבית כנסת... ככה נהגו אבות אבותי, ותגידו מה שלא תגידו, אבל תמיד טוב לעמוד במקום שבו עמדו אבות אבותיך והרגיש קירבה לאותו אלוקים שהיה גם לסבא של סבא שלך... גם לנוצרים להבדיל יש כבוד מינימלי לדת שלהם, וכשאני קורא את התגובה של ההוא מלמטה שאצלו כיפור זה טיולים בלונדון ומנהטן אני פשוט שואל את עצמי איך בן אדם מסוגל כל כך להתנכר אל דתו? טוב, אולי הוא פשוט לא יודע... לילה טוב (כאן בירושלים עכשיו זה לילה), הישיבה:))

אנרכיה

New member
כבוד מינמלי לדת?

בשביל זה הוא צריך לצום? לנוצרים יש כבוד מינמלי לדת,אף אחד לא אומר להם לצום,לא לאכול חמץ בפסח,שמירת כשרות... להם יש חגים שפשוט כיף בהם,כריסטמס,וכו´. הדת שלהם לא מענה אותם ולוקחת ת´חופש שלהם.(מספיק להיות אדם טוב להגיע לגן-עדן
) בכל מקרה הכל קשור באמונה,הוא לא מאמין אז הוא לא יצום. :) תראה איזה נחלוואית. ראיתי ת´קישור היום בפורום ´יוצאים בשאלה´

אנרכיה,

קודם כל את הכתבה המטומטמת הזאת על שרה ארנטל קראתי כבר מזמן מזמן, מישהי שלחה לי את הלינק הזה לאימייל לפני איזה שנה אולי. הנצרות לא מענה את המאמינים שלה? מה אם כל הכמרים שאסור להם להתחתן? אל תבלבל את המוח. הנצרות היא למעשה כלום, כלומר זאת דת בלי שום תוכן, הכל שם זה שקרים וחיקויים של היהדות, ודת בלי רמה - מתאימה לאנשים בלי רמה.... לעומת זאת היהדות, זאת דת עמוקה עם רמה, לכל דבר יש בסיס ולכל דבר יש תשובה, היהדות תובעת מהאדם את שיעבוד על מידותיו, ולא כמו בנצרות השיקרית שאתה הולך לכומר ובהבל פיו הוא מכפר לך את כל העוונות שעשית... הכריסמס זה החיקוי של הנוצרים לחנוכה היהודי (לנו יש חנוכיה עם נרות, אז הם החליטו על עץ עם נרות), והפסחא זה עוד איזה חיקוי עלוב לפסח האוטנתי שלנו. בכלל, אני דיברתי אם נוצרים באירופה וגם בארץ, ותסלח לי שאני אומר לך את זה, אבל מדובר באנשים מפגרים, אמנם אירופאים, אמנם משכילים לכאורה, אבל כשאתה מגיע איתם לשאלות על יסודות הנצרות אין להם פשוט מה להגיד, הם מתחילים לגמגם ולהגיד כל מיני שטויות ודימיונות, כי כמו הדת שלהם שכל הזמן משנה תאוריות - ככה גם הפרצוף שלהם. באשר לשרה ארנטל ממאה שערים, שרה ארנטל הייתה בסך הכל בחורה עם בעיות, זה לא כל כך קשה להבין מהכתבה הזאת שמדובר בנערה בת 16 שהיו לה הרבה שנים בעיות משפחתיות קשות ובסוף היא ברחה מהבית, וכמו שיש אלפי בני נוער כאלה ברחבי העולם שיש להם בעיות אז הם בורחים מהבית, אז ככה יש גם בציבור החרדי בני נוער עם בעיות שבורחים מהבית וחוזרים בשאלה. סאו וואט?!!!! לילה טוב (עכשיו כבר בוקר כאן) הישיבה:))

sirpad

New member
מיספר נקודות

(אציין מראש שאני לא דתי,לא שומר כשרות או משו בסיגנון.את יהדותי אני מגדיר ומשמר בדרכים שמתאימות לי.) ישיבה,אתה מזלזל וזה לא מקובל עליי סגנון הדיבור המתנשא הזה. אנרכיה אתה טועה ובגדול. לנצרות אפשר לייחס המון דברים לא מכובדים,אבל בסמול טוק כשצוחקים על הנושא.בשיחה רצינית לדעתי יש לכבד את הדת שכה רבים אחרים מאמינים בה.ניתן לסלוד אבל לא לזלזל ולגדף את ציבור מאמיניה.מה ששנוא עליך אל תעשה לחבריך תופס גם בסוגייה הזאת למרבה הפלא. ובקשר ליום כיפור ולנושא שדובר.בגדול אני מסכים עם האבחנה,ורק עם האבחנה של הישיבה.יש ליהודי החילוני סלידה מהדת כמו שאין לאף עם אחר.תשאל כל דני ממוצע אם הוא נוצרי הוא יגיד לך שכן,אז אמנם הוא הולך לכנסיה רק פעם בשנה אוליי פעמיים,אבל הוא נוצרי דתי,מאמין והכל רק לוקח את זה באיזי.יהודי חילוני לא הוא יקדש את החילוניות שלו,הוא לא רק ייסע לקניות בחו"ל הוא ישוויץ בזה.נוצרי בדנמרק לא מרים גבה כשהכל סגור ביום ראשון,יהודי חילוני כן,פוגעים לו בחופש הדמוקרטי.מבחינתו שכולם יעבדו ביום המנוחה שלו. ולגביי זה שהדת של הנוצרים לא מורכבת מדברים מענים,זה תירוץ של ילד בגיל שש.בוחרים בדרך שתואמת לערכינו לא על בסיס נוחות כי אם על בסיס אמונה.וזה נכון שכריסטמס זה משו מיוחד וזה אבל זה רק הוליוודיזציה של הנושא.כל הסרטים והפרקים המיוחדים לחג המולד שראינו בשולחן לחמישה ובברלי הילס ומה לא יצרו אצלנו חסך לחג הזה.כאילו חגגנו אותו דרך הטיוי כל ימיי בהייתנו במסך המרצד מבלי ממש לחוות את זה. אני לא חושב שזה בסיס טוס לבחירת דת,בוא נראה מה הכי פחות קשה לקיים ונחיה ככה. מי שחושב ככה ומאמין שיש אלוהים לא יכול לחשוב באותה נשימה שהאלוהים הזה יגיד -אה נו,הוא בחר בדת הכי קלה קנה מתנות בסייל של חג המולד נו,תכניסו אותו לגן עדן,הוא בסדר הוא - מוגש כחומר למחשבה-לשמור בקירור.

נהנתי מהתגובה:)))))

אבל בכל זאת צריך לדעת שהנצרות (כמו האיסלם) היא דת שבאה מתוך היהדות, יש באמונה הנוצרית המון המון חורים, אולי אני כתבתי את זאת בצורה קצת מתנשאת, אבל בכל זאת... יום טוב, הישיבה

aviron

New member
כל ההטפה הזו ע"ח יומלדת לילד?../images/Emo177.gif

אי-אפשר פשוט עוגה עם נרות ? כמה שקיות הפתעה לילדים? כל-כך הרבה בלה-בלה דתי ע"ח BENKOK אחד ? ב-ח-י-י-כ-םםםםם.
אז: היום יום הולדת, היום יום הולדת
היום יומולדת ל-------(תו למעלה) ב-אאאאאאאן!
(אחרי החגים בחזרה לצ´.ראי !!!)

מסוגל להתנכר אל דתו

כי הייצוג של הדת בארץ הקודש גורם לדחייה אצל רוב האנשים שיש להם קצת מחשבה חופשית... ההתנשאות הזאת, אגב, היא בדיוק דוגמא טובה... תהנה לך בבית הכנסת ביום כיפור. כל אחד עושה מה שטוב לו.

Le Parisien

New member
ועל כך כתב ושר JOHN CALE...../images/Emo168.gif

"Nothing frightens me more than religion at my door"

judyr

New member
תראה...

אני לא כל כך חושבת שאם אני אצום 25 שעות אז זה יכפר על דברים שעשיתי. מבחינתי לצום 25 שעות זה דבר של מה בכך שלא מביא אותי להרהר או להעמיק במחשבות.... כשאני עושה משהו שהוא לא "טוב" אז אם אני מרגישה בכך אני מתנצלת ואם לא הרגשתי וזה הובא לידיעתי אז שוב אני מתנצלת ומשתדלת לא לחזור על כך. צום... לא נותן לי את ההרגשה שבקשת סליחה מאדם נותנת....

een ogenblik

New member
וכמובן שאת צודקת

הצום הוא האמצעי להגיע לחרטה, ולא המטרה של יום כיפור. מי שמתייחס את הצום כאל המטרה העליונה, טועה. המחילה אמורה להיות מבוקשת מן האנשים האחרים לפני בקשת הסליחה מן האל עצמו, לפיכך התנהגות מזלזלת באנשים אחרים לא מובילה אל המטרה אף היא. הצום בא כדי לעזור לאדם להתחרט על מה שלא הצליח להתחרט עד כה, ולקבל סליחה עליו. אם האדם לא טרח לבקש סליחה מהאנשים בהם פגע, שום צום לא יעזור לו.

תותי-בת

New member
בנגגגגגגגגגג´י מיי מאנז! ../images/Emo24.gif הרעשנים.. אמממ לא יודעת ../images/Emo9.gif אולי ישובו בפורים ../images/Emo151.gif ../images/Emo65.gifמ-ז-ל ט-ו-ב מ-ת-ו-ק-ו-ן-!-!-!../images/Emo65.gif לגבי זה שאני באה לתאילנד - סיפרתי לכוווווולם - זה שאתה החלטת להתעלם מההודעות ששירשרתי להודעות האחרונות שלך כאן שאני טסה לתאילנד ובקרוב ניפגש זה כבר משהו אחר ../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif וביום כיפור - אם החבר לא יחזור מהצבא אז הכל יהיה כרגיל, לא צמים, נמצאים עם חברים, יוצאים לכמה דקות סיבוב רואים את כל המכוערים והמכוערות מיהוד והסביבה.... אבל אם החבר יחזור זה כבר יהיה משהו אחר ../images/Emo66.gif../images/Emo9.gif../images/Emo68.gif(עם שיער שחור) שמור על עצמך גבררררררררררר, בתקווה שנתראה בנובמבר ../images/Emo25.gif אני.

aviron

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo49.gif בחור !!!!

כבר 23? ילד גדול !!!
מקונג לא טוב כבר בשבילך? צריך רק ויסקי פאלנג? בכל מקרה: מרים
לכבודך !!! יום כפור? תום-קה-גאי יילך לא רע עם קאו פלאו. ושתהיה לי בריא !!

nirnir1

New member
יום כיפור... / שובם של המיסדים

באשר למה עושים ביום כיפור... בחמש אחה"צ, בערב כיפור, עולים על מטוס מ USA ללונדון, נוחתים בבוקר יום כיפור, מבלים את היום בלונדון, (זה המקום לציין שהמלצות יתקבלו בברכה, והכוונה היא לדברים באמת מיוחדים, ופינות קסם נחבאות , שלא מוכרות להמונים, שכן זה הביקור השישי לערך...) נהנים ממה שיש לעיר להציע, ולמחרת חזרה לארץ! אגב, גם מנהטן, היא מקום נפלא לכיפור, במיוחד מעניין ללכת לאזור היהלומים ברוקפלר סנטר (החמישית, 44-50ST), ולראות אזור שלם מושבת ממלאכה, (_כולם שם חרדים) בעוד העיר ממשיכה בפעילות, גם ביקור בביהכ"נ הרפורמי בלקסינגטון, היא אופציה חביבה. ולנושא השני- שמתם לב לשובם של דור המייסדים, אומנם יש כאן כמה נפקדים, מרסלה, טוקיו, ובמיוחד בימים אלו פנטום, 9/11 היה תפנית גם בקיומו של הפורום הנ"ל, שלפתע זכה לעניין רב !

מזללללללל טוב!!!

רק אותי שכחת אה??????????? נו מילא...כל כך קטנה שלא רואים!!! הרבה בריאות אושר עושר ו"כושר"...בנצ´וק...שכל מה שתרצה.......תגיע אליו ותקבל! בהצלחה... שמור על עצמך שם... געגעת מקסימושששששש

een ogenblik

New member
לפני שאני אשכח../images/Emo49.gif

יום הולדת שמח. HAPPY BIRTHDAY. GELUKKIG VERJAARDAG.

aviron

New member
מה היה לנו ? ../images/Emo15.gif ( או: שרשרו ..

שרשרו עמי) היה לנו, עד כאן: * יום הולדת לילד. * ויכוח מר ונמהר : "מהות צום יום הכפור". * דת ומדינה. * אנחנו, אנשי העולם הגדול. ויהי ערב, ויהי בוקר. * יום הולדת לילד. ראיתם מה אפשר לעשות בשירשור אחד? שילשול !!! יום-הולדת שמח לך, קון בן !!!

למעלה