הדביל

Thats

New member
הדביל

הדביל הודיע כי נסיגת כוחות צה"ל תתקיים הלילה. הדביל (פואד) לא פירט בינתיים מתי יוצאים בדיוק מאיפה. אל דאגה,עד הערב כוחות התנזים יקבלו דיווח מלא. אם הלילה הבנים שלכם בצבא ייפגעו חס וחלילה בעת שהתנזים יזנב בכוחות צה"ל הנסוגים, תדעו למי לפנות... ככה שר הבטחון שומר על ילדינו... לאן הגענו? על שערוריית הכניעה המבישה אדבר הלילה.לא האמנתי שיגיע היום שאריק שרון יקפל את הזנב. Thats all folks וכדי שלא תחשבו שאני ממציא את זה: http://bet.iba.org.il/16849.htm http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArt.jhtml?itemNo=141376&contrassID=1&subContrassID=0&sbSubContrassID=0

זה לא חדש שהוא צריך סינר

נגד פליטות פה. לא לכעוס,הוא פשוט ממהר להרגיע את תנזינים והזינים לכן הוא חייב לומר עכשיו. על חשבון חיי צה"ל שיהיו בריאים אמן.

ממש חוצפה../images/Emo70.gif

אני נורא זועם על החלטתו של הקקה הזה לנסיגת צה"ל מהשטחים
אני יודע שזה לא ממש מציאותי, אבל זה יקרה-שימו לב לתרחיש שעלול לקרות פה עוד כמה שנים: ארה"ב הרסה את העולם אחרי 11 בספטמבר , רוצה שהעולם ירחם עליהם..פחחח ארה"ב כמעצמה, מונעת מהרבה מדינות בעולם להתפתח. קחו לדוגמה את עיסקת הפלקון עם סין: לנו יש יחסים מאוד טובים עם סין( מיד תבינו למה זה גורם) וארה"ב ביטלה את העיסקה ומנעה מאיתנו להרוויח עוד כמה מיליונים. למה
זה התרחיש האופטימי: אנחנו וסין נתאחד כנגד ארה"ב, יכול להיות שגם ברית המועצות תצא נגדה, עירק ואירן יתאחדו ויצאו נגד ארה"ב. למה להיות מפורקים
זה סתם בזבוז. נתאחד כל המדינות שנמאס להם מארה"ב. מיותר לציין שעד אז כבר תקום מדינה פלסטינית....שימו לב
יש עוד מלא דברים בתיאוריה הזו...אבל אני אספר לכם בערב אם יצא לי (יש לי משמרת לילה היום :-8) התרחיש הפסימי: אריק ימשיך במדיניות הדפוקה שלו לשיחות ולשלום, השמלאנים ימשיכו עם הזבלה שלהם, בוגי (למי שעוד לא מעודכן- הרמטכ"ל הבא) יכניס את צה"ל לשטחים ונתחיל לתקוף הרבה בפנים. לקראת 11 לספטמבר 2003 (שנתיים אחרי ה..) איראן ועירק יתאחדו ולבסוף יטילו באזור פצצת אטום (זה כמובן עם לא תהיה פה פלסטין...) אנחנו מן הסתם נימחק מהמפה, חלק מירדן, מעט מלבנון וממש ממש מעט מסוריה. ארה"ב תתקוף בעיראק ובאיראן ויהיה בלאגן.... שמו
יק הימני הגאה

אבו-דני

New member
מישהו צריך פרוז´קטור לא נר

-- לראות ולהבין שלו מישהו יצא נגד ארה´ב יהיה רעב ללא תקוה ארה´ב היא פשוט האסם של העולם

nightbird

New member
היא לא רק האסם של העולם

ארה"ב, עם כל חסרונותיה ושטויותיה, היא תופעה יחידה במינה בתולדות האנושות: לראשונה יש מעצמה, חזקה מכולם, שאינה משתמשת בכוחה כדי לכבוש ולהשתלט על עמים אחרים, אלא כדי להגן על ערכי החופש והדמוקרטיה. אנחנו יכולים לנתח עד מחר את האינטרסים שלה ואיך היא דווקא כן שולטת בעולם באמצעות הכסף, זה לא משנה. מאחורי פעולותיה של ארה"ב עומד בסיס מוסרי אמיתי וכן של אמונה בחרות. בלי ארה"ב היתה אירופה שקועה בחשכת הנאציזם או כבושה על-ידי האנטי-תיזה המחרידה של ברית המועצות. עמים היו נטבחים על-ידי שכניהם חדשות לבקרים ואיש לא היה מתערב. הכלכלה, הטכנולוגיה, זכויות האדם, הכל היה מדשדש אי-שם ברמה שלפני עשרות שנים במקרה הטוב. אשרינו שאנו חיים בתקופה בה יש ארה"ב לאדם. נכון, הם ילדותיים, שטחיים, שמנים וקצת שחצנים. מישהו מעדיף את הצנוע חתאמי?

הרטוב

New member
הדביל הזה היה אמור לאחר

הבחירות האחרונות ללחך עשב בשדות המרעה להעלות גירה ולהפליץ בלי הכרה. במקום זה קיבלנו אותו כשר הבטחון. בחלומות הזוועה הכי מפחידים שלי לא האמנתי שהדביל הזה יהייה שר ועוד לא פחות ולא יותר שר הבטחון. ולכן הבטחון היום נראה כמו בלון מיפלץ העומד כל רגע להתפוצץ. רק חבל שלא האמנת לי כשאמרתי לך אל תבחר באריק שרון. אני יודע מה עובר עליך ואיזה מפח נפש יש לך משרון ואני כל כך מצטער. אולי אני אשם שלא עשיתי די כדי להניא אותך מלבחור בשרון.

pilovich shahaf

New member
../images/Emo45.gif אכן אם זוכר אתה את מכתביי../images/Emo63.gif

הגלויים ששלחתי לראש הממשלה, 1. בנושא בחירות. 2. בנושא הנכים....נותן לך להבין שכבר אז התחלתי לחשוש, ואן צדקת...מבחן היה ותוצאה יש
פ"ש.
עם ישראל חי

ofer s

New member
הדביל היה חכם

מדי פעם יש לדעת מתי לסגת להתארגן לחכות לשעת השין. צה"ל וחייליו ישמור עליהם השם, תשושים בשטחים, אין להם כוח, הפעולה הסתיימה צה"ל רק מכתר את הערים, ולא עושה יותר!!!(לפחות כך רוב חייליו בשטח), לכן הנסיגה תאפשר לחיילים קצת שקט, לנוח ובמקרה הצורך אם יתברר שאין הדבר היה נכון לצאת צה"ל עם חייליו הרעננים יוכל שוב להיכנס לערים כפי שעשה בעבר, אני לא חושב ש"הדביל" החליט זאת לבד אלא עם שאר האחמי"ם של צה"ל.

Thats

New member
כן גם אתה חכם

ממש גאון צבאי של ממש. האם אתה חושב שבפעם הבאה הפלשתינאים לא יארבו לחיילי צה"ל? עתה כשהם מבינים מאיפה הדג משתין? מהרגע שצה"ל התחיל לעבוד, היתה המערכת המדינית צריכה לתת לו את כל הזמן שדרוש כדי לפעול עד למיגור הטרור. מה שקרה שממשלת ישראל נכנעה עוד לפני שהתחילה ושום מילים יפות לא יכסו על הבושה והמחדל. Thats all folks

yariv~2

New member
יש מערכת מדינית במדינת ישראל?

תודה, חידשת לי... אוסף מעלי הגרה האלו לא ראויים לתואר של...

ofer s

New member
סלח לי

אבל הפעולה הסתיימה, צה"ל נכנס עשה את שלו, יצא וכיתר!!!, בשביל מה לכתר את הערים?, ברגע שצה"ל התחיל לכתר את הערים הראשיות, (חבל שלא הספיק לפעול גם באיזורים ובכפרים הקטנים), הייתה צריכה וטוב שעשתה כך הממשלה לדון באיזשהו פיתרון כגון: הפסקת-אש!.

למעלה