הדארק סייד במלחמה

wommer

New member
רוצה להוסיף, ולהתייחס

לבחור עם ההשקפת העולם המשונה: בהקשר ההוספה: שתי המלמות היחידות, שבהן תקפו אותנו, היו 73' והעצמאות. ולך יש את החוצפה, לבוא ולומר שאנחנו סתם באנו והעפנו אותם? הם תקפו, ואנחנו הגנו על עצמנו. הם רצו להעיף אותנו החוצה מכאן, אחרי תלעות השואה, הם באים ורוצים להרוג אותנו. אז משפט אחד יש לי להוסיף לעניין הנ"ל: "ההגנה הכי טובה, היא ההתקפה". לא יודע מי אמר את זה, אבל אמרו את זה, וזה נכון. עכשיו בקשר לבחור עם הדעות השמאלניות הפנאטיות. אותכם, השמאלנים הפנאטים, אני מתעב. אנשים, שחיים בצפון, נהרגים, נפצעים, מאבדים רכוש, מאבדים חברים,קרובים. ואתם, בשיא חוצפתכם באים ומפגינים נגד הממשלה, שבאה להגן על אותם אזרחים, פאק! אני שמאלני, מאמין שלא צריך מלחמה, צריך לדבר, רק ככה זה יעבוד. אבל פה אתה לא מדבר עם ממשלה מוכרת, לא עם ארגון עם הגיון, שבא רק להרחיק אותנו ממקומנו. הסכמי שלום, הם הגיוניים, ועובדה, הם עובדים(ראה ערך: מצרים ירדן). אבל פה אין לנו עם מי לדבר. זה ארגון טרו לחלוטין, וכדי להצליח להביא שקט, ושלום לאיזור, צריך להעיף את הארגון הזה, שאתה רוצה כל כך לחיות איתו. נראה אותך מדבר כשחס וחלילה אחד מהמשפחה, חברים מישהו שאתה מכיר, ימות שוב חס וחלילה, בפיגוע, או ממטח קטיושות ע"H ארגון חיזבאללה או חמאס, או כל אחד אחר. שוב, צריך לדבר, אבל פה, אין לך עם מי לדבר, אל תהיה פנאט, זה לא בריא. זה לא הגיוני, כנס לפרופורציות. חלאס.

אני אוהב את החיזבאללה?

רק אל תגיד לי שתפסת אותי ביחד עם נסראללה במיטה.
החיזבאללה זה ארגון של טרוריסטים לכל דבר, אמרתי כבר את הדעות שלי. אנחנו חוזרים במעגלים לאן שהתחלנו. -ישראל היא זאת שפתחה במלחמה. -ישראל היא זאת שגרמה למצב הנוכחי בצפון, המצב הקודם היה הרבה יותר עדיף. אני לא באמת מאמין שישראל תצליח לפרק את החיזבאללה מנשקם, ואם כן, זה לא יקח עוד שבוע או שבועיים אלא הרבה יותר, אם בכלל. אני חוזר ואומר - זאת מלחמת אגו. רבים וטובים חושבים כמוני, ואני בעצמי מנהל שיחות עם מצרים, איראנים וכו' באינטרנט, הם לא בדיוק כמו שהתקשורת מנסה למכור לנו, המצב על פני השטח הוא לגמרי אחר. מן הסתם אם אתה לא מושיט יד, לעולם לא יושיטו לך יד חזרה. אם תושיט יד, יושיטו לך יד בחזרה. לעולם לא גונתי ע"י ערבים שידעו את דעותיי, להפך, תמיד קיבלתי מהם יחס של כבוד.

wommer

New member
אני מסכים איתך

שבוודאי שאם לא תתן את ידך, לא יתנו לך יד, בהכרח. אבל, אתה צריך להבין! חיזבאללה הוא לא הארגון שאיתו אתה צריך לדבר! אתה מוכן להסביר לי בדיוק איך ישראל פתחה את המלחמה?! אני מנסה להזכר מי תקף ראשון: החיזבאללה, שחטף חיילים והרג ופצע בדרך כמה? או ישראל, שהגיבה בירי ארטילרי, בנסיון להחזיר, את החיילים. אני קצת מבולבל! תמיד מראים בתקשורת את הצד הרע שבמדינות ההן(איראן סוריה ושיט) אבל!! אני לא אומר שבתוך אותן מדינות אין אנשים שחושבים אפילו לרגע שניתן להביא הסכם, ולחיות בשיתוף. למה זה לא קורה? כי המנהיגים שלהם שונאים אותנו, הם פנאטים, ומי שיעז לומר:"בואו נעשה הסכם שלום עם ישראל!" יועלה לגזר דין מוות בכיכר מרכז העיר מול כיתת יורים. מלחמת אגו? איפה אתה חי? ישראל מנסה להביא שקט לאיזור, לפרק אירגון טרוריסטי ששולט בלבנון. נכון, ההפגזות שנעשות בלבנון, גבו פי כמה יותר קורבנות בלבנון מאשר בישראל - זה לא צריך להיות ככה, זה אסור. צה"ל חייב לפגוע בחיזבאללה, בארגון, בתשתיותיו, באנשיו. לא יותר מזה. וד"א, לא סיכמנו שאתה נסראללה??

FuryUri

New member
קרא מסר.

חשבתי לכתוב את זה כאן. אבל חוסר הכבוד שלך לבצא שמשרת אותך, והמדינה שעושה כל-כך הרבה למענך, הרתיחו אותי, והחלטתי לשלוח את זה במסר. אנשים כמוך יכולים לעזוב את הארץ אם בא להם, אף לא בן אדם אחד ירגיש בהבדל...

אלעד, החיזבאללה גם לא חטף חיילים

ולא הרג אנשים סתם כן זה הצבא שלנו.... ולך אין בעיה לחיות איתם אבל כמו שאתה שם לב להם יש קצת בעיה לחיות איתך

FunkyMonk

New member
עזוב אותו, יש לו עוד 10 שנים

אלעד, גם אני שמלאני. כן, גם אני חושב שמלחמה היא לא הפתרון, וגם אני חושב שמה שהולך בעזה זה רצח עם. לבנון היא *מדינה ריבונית*, היא צריכה לקחת אחריות על שטחיה. גם אני שמאלני, אבל אני, לעומתך, לא עיוור למציאות. לא להתגייס לצבא זו בגידה במדינה. כל אחד צריך להתגייס, ולא סתם יש חוק של גיוס חובה. אתה באמת מדבר כמו ילד קטן, בלי להעליב.. אבל יש לך עוד זמן עד הצבא - ויכול להיות שאז תתחיל להבין כמה דברים..

בחור, ההתנשאות שלך לא תורמת לאף אחד

לידיעתך אני בן 16 - וחשבון פשוט של 18-16 יגלה לך שאני אמור להתגייס בעוד שנתיים. ההתנשאות שלך אינה תורמת לאף אחד. אני לעולם לא אבגוד בהשקפת העולם שלי, ואם השקפות העולם שלך אינן חשובות לך, תהנה לך. דרך אגב, בן כמה אתה שאתה חש עליונות כזאת עליי? אתה פתטי בנאדם.

Black Goat

New member
ארררררררר

אוליייייי... תפסיקו להתנשא, להתעקש, להתלהב, ולחוש מעצמכם. די ! חחח באמת.. כל פעם אתם מתוכחים בניכם אף אחד פה לא חכם יותר מהשני [חוץ מציףציף חח] . יאללה איפה האווירה הנעימה שמישהו ינגן לי את DOGS !

ובנקודה זו, לאחר שהבהרתם עמדותיכם

אבקש להעביר את הדיון לפורום "אקטואליה", או למסרים. תודה.

FunkyMonk

New member
אתה מתנהג כמו ילד בן 8

חוצמזה שזה היה בצחוק, אתה לא באמת חושב שאני חושב שאתה בן 8, נכון?

פעם שלישית.

תגובות נוספות ברוח זו - ולא משנה של מי - יימחקו. עברו למסרים, חברים.

זה היה לחלוטין בציניות איש

למען האמת - גם לא מעניין אותי ממש מה אתה חושב.
מעניין אותי יותר מה אני חושב.

holo

New member
אז בכלל חסר טעם לדבר איתך

בן אדם שמעניין רק את עצמו בסופו של דבר טועה בהכל ולא לומד משום דבר.

לא, התכוונתי למשהו אחר לגמרי

התכוונתי שלא מעניין אותי מה הוא חושב עליי, מעניין אותי רק מה אני חושב על עצמי. ולחלוטין אני לא מתעלם מהדעות שלו, מכל בנאדם יש מה ללמוד.

למעלה