הגשמת חלומות

kleo patra

New member
אצלי דווקא האושר הושלם

וקיבל משמעות מוחשית אמיתית..אחרי שנולדו לי ילדיי- יש מבחינתי רגשית הרבה הבדל בין תחושותי לפניי ואחריי. כל מה שאני עושה כיום... אפילו דברים סתמיים הם משמעותיים יותר מאשר שהיו לפני כן. .כי אני מרגישה משמעותית- יכולים לנהל דיון שלם על זה שזה לא אמור להיות תלוי- אבל אצלי זה כן. אני פשוט הרבה יותר מאושרת מאז שאני אמא.:-

שרשירית

New member
אני שמחה בשבילך ../images/Emo13.gif

במקרה שלי, הייתי מאוד מאושרת גם לפני כן. אבל אין ספק שהחיים קיבלו משמעות אחרת.

החלום שלי,להיות מיליונר../images/Emo70.gif

את רוב חלומותי הגשמתי, ילדים, משפחה, עבודה, בית, סה"כ דיי מרוצה מחיי, צריך רק יותר כסף כדי שאוכל לטייל ולהינות יותר ................

felka

New member
אז ככה

1. בית קטן על שפת עגם 2. לעשות טיול מסביב לעולם 3. להרגיש התלהבות של גיל 18 4. לעשות פוסטדוק בפיזיקה, עדיפות לאסטרופיזיקה 5. לשקול 81 קילו 6 לצלול עם כריש לבן 7. ללמוד לצייר, לפסל ,לשיר ולנגן בינתיים זהו... עד הערב

שפי אחת

New member
אני חולמת עללללל....

הסבת מקצוע!!!! משהו כמו ניהול אדמניסטרטיבי מתלבש עליי בול

snoopy36

New member
אואה.........

החלום שלי זה להיות הג'חנון של שרשירית....כי אז אני נכנס ביום שיש......טוב די די די!!!!(בלי עצבים!) או אלי החלום שלי הוא להגשים למיצה את חלומה....טוב,נו חאלאס!!! אז ככה: החלום שלי זה להיות.......לא רדשיייייייי! לא להיות "גרושתו"..... להיות באיזה תפקיד בכיר בכל הנושא של הנדסת כבישים בארץ...אולי אפילו בחברה הלאומית לבב"ד...באמת שקצתי כבר בנהגים טיפשים שלא חושבים...ובתאונות...

kleo patra

New member
השאלה, אם מכיוון שזה חלום נח

הוא טוב- אולי כאלו הבלתי מושגים הם בגדר רעיון. חלום נוח...זה נוח.
))

התשובה בעיני היא בגודל העזרה

ובתחום הזה יש לי נטייה לעיניים גדולות - כשאת מצליחה לעזור לאחד את רוצה לעזור ליותר
הלוואי
לגבי חלומות אחרים - אני נמצאת במקום שכזה בחיי, שמעבר לדברים שנאסרו פה לכתיבה (בריאות, אושר ויציבות כלכלית) - אני די מוגשמת. מצד שני - שאיפות יש בשפע

למעלה