הגשמת חלומות

kleo patra

New member
הגשמת חלומות

הבוקר בעקבות שיחה עם ה
שלי, אמר שיש מאז ומתמיד היה ויש לו חלום אחד גדול. וזה מתקשר לי יפה לסרט שראיתי בלילה...שנאמר שם - החלומות הן רק תירוץ להמשיך לחיות..מה דעתכם? מה החלום הכי גדול שלכם ? (חוסכת לכם משפטים כמו : " להיות מאושרת ובריאה ושהילדים יחייכו ) הכונה היא לחלום מוחשי- קונקרטי- אפשרי לקרוא חלום ילדות.

אחרי אושר , בריאות, ושלום עולמי ?

לפתוח מסעדה. אמרו לי כבר פעם שאני צריך לעשות את זה, בינתיים אין לי אומץ :)

opi236

New member
חביתוש - החלום שלנו זהה ../images/Emo24.gif

זהו חלום שמלווה אותי שנים ועדיין מקווה שהוא יתגשם

אגשים לכם חלום

לך לעבוד שבוע במסעדה ותצא על הברכיים תאמין לי פנטזיות זה טוב וקלינטים זה לא טוב לא תמצא בעל מסעדה אחד מאושר

calya

New member
להיות יחודית במשהו...

קשה לי להסביר. כמו שריטה היא זמרת והיא הכי טובה בזה שאפשר. להיות הכי טובה במשהו, לא חלק מ... לא בתוך... הכי טובה, בעצמי, מיוחדת, יחודית, שאי אפשר לחקות אותי בזה ושזה יהיה לגמרי שלי. שזה יהיה משהו שיתן בחזרה לעולם. לא יודעת אם משהו אומנותי או משהו מדעי... משהו. זה היה מאד מעומעם
אבל מה לעשות, זה החלום שלי.

אבל ... את כבר כזו !

כי מי כמוך יודע להיות .. את ? מי כמוך יודע לחלום - את החלומות שלך ? מי כמוך יודע להגשים - את החלומות שלך - בצורה טובה יותר - מאשר את עצמך ? את הכי יחודית שאפשר - פשוט בזה שאת עצמך.

calya

New member
../images/Emo3.gif זה מאד כללי...

התכוונתי למשהו קונקרטי לא "להיות אני עצמי". משהו כמו למצוא תרופה לאיידס או להיות אומנית בינלאומית ...

ללמד ../images/Emo9.gif

להגיע למקום הזה, שבו אני מרגישה מספיק בטוחה עם הלימודים שלי. לדעת שלמדתי מספיק ואני כבר יכולה ללמד. (וברור שגם אז אני אמשיך ללמוד : ) אחח... יש עוד אוקיינוסים לחצות (עד שזה יקרה)...

אייזה קטע

בדיוק יצא לי לחשוב על זה..כי אני דקה אחרי הגשמת חלום(מלכת המדבר) ...אז בדיוק עובדת על מציאת חלום חדש. "לפעמים חלומות מתגשמים, לפעמים כשהלב עוד תמים, לפעמים בליל קיץ חמים, לפעמים חלומות מתגשמים".

Rtitan

New member
חלומות מחזיקים אותנו בחיים... ../images/Emo112.gif

אותי החלומות שלי החזיקו וחיזקו במשברים הקשים - תמיד היה לאן להביט הלאה, קדימה ולא להתרכז בקשיים, ולא משנה עד כמה הם היו עמוקים. מאז - למדתי להביט תמיד מסביב לחפש את הפסגה הבאה שעליה ארצה לטפס... לפחות נכון לעכשיו - את החלומות הקודמים שלי הגשמתי, וכעת, כבר יש חלום חדש... החלום הבא?... בצד המקצועי - אל תצחקו... אני מת לזכות יום אחד בפרס נובל... צנוע
... אני יודע - אבל בכל זאת - זה החלום האולטימטיבי. בחיים הפרטיים, חולם להקים שוב משפחה, חולם לפחות לעוד ילד אחד... כמו שאת כבר יודעים - זה ידחה כרגע
.

שרשירית

New member
מאז גיל 15 אותו חלום

להיות היפית מגודלת שיער וזרוקת בגדים, נוודית בעולם הגדול, חסרת כל למעט גיטרה שמחממת אותי בלילות. לטייל, לראות, לחוות, לפגוש, להזדיין, לעשן, לשתות ולמות בגיל 27 מאובר דוז (אז זה היה בגיל 27, היום זה הפך לגיל 37)

שרשירית

New member
בגיל ההתבגרות האמנתי שלא אזכה לראות את גיל 40

וזה לא איזה משהו חולף, הלכתי עם מחשבה הזאת כמה שנים טובות. <רק שתביני שאף פעם לא הייתי ילדה דכאונית, חייתי עם זה הכי טוב שיש. ידעתי שזה מה שיהיה וקיבלתי את זה> אז אם יש לי רק עוד 7 שנים לחיות מעדיפה לטרוף את העולם כאילו אין מחר. כל מה שנותר לי זה ללמוד לנגן בגיטרה ולמות.... את כל השאר כבר עשיתי
יאללה, קפצי לאוטובוס שלי... נראה לי שאנחנו הולכות לעשות כיף ביחד.....

kleo patra

New member
מדהים- זו ככ את..

אולי זה יקרה בגיל 40 - את והגיטרה שלך... בטוחה שתמשיכי לבלות וגם
יופי של חלום.

שרשירית

New member
ראית איזה חוסר אחריות מצידי, אנוכית שכמותי

אף פעם לא חשבתי שאת האושר שלי אני אשיג דרך ובאמצעות הילדים. להיות אמא זה בהחלט אושר עילאי אבל זה לא רק מה שגורם לי להיות מאושרת בחיים ובטח לא משאת נפשי היחידה.

בוודאי שזו לא משאת נפשי היחידה,

ואין לי ספק שיהיו עוד מטרות בדרך- לפני ואחרי, כרגע, זה סוג של חלום... (מבחינה מעשית בכל אופן)

למעלה