הגשם חודר !

yuda11

New member
הגשם חודר !

ברשותי וילה בראשון לציון עם גג מרוצף, לפני שנתיים מרחתי פוליגג על המרצפות,- שנתיים היה לי שקט. השנה עם תחילת הגשמים החלו חדירות מים רציניות במספר מקומות, מרחתי שכבה נוספת של פוליגג ללא הועיל. איני מוצא את מקור חדירת המים - מה עושים?

BRONCO

New member
איטום גג

יהודה שלום ניתן ליפתור את הבעיה אך זה מצריך בעל מיקצוע צור איתי קשר דרך האי מייל בהמקביל אני שולך לך הודעה בתיבת מסרים

איטום גג

הבעיה מצריכה טיפול מקצועי שמקצועו איטום, ברמה הכללית המקום מחייב בדיקה מקצועית על מנת לתת פתרון מתאים - השאלות הראשונות שאשאל אותך על מנת לקבל כיוון כלשהו הם : 1 - סוג ריצוף הקיים במשטח המרוצף? 2 - האם בוצע מערכת איטום כלשהי לפני הנחת הריצוף ? 3 - האם ישנם סימנים של שקיעת מרצפות ? 4 - האם יש משקים בין האריחים לפחות 4-5 מ"מ ? 5 - האם הרובה היא מושלמת ע"ג כל המשטח ? לאחר שתבדוק היטיב ותשלח לי את התשובות אוכל לעזור לך ברצון אבי.

Thermo Man

New member
יש מספר חומרים לפתרון הבעייה

לא צריך למרוח פוליגג על המרצפות ,הבר שצריך לעשות הוא ל-פתוח את המרווחים בין האריחים בעזרת דיסק דק ואז למלא את הרווח ברובה אפוקסית ,אולם רובה זו מצריכה מיומנות רבה ,אני ממליץ להדביק מסקיינטייפ כד ישאח"כ ניתן יהיה להסיר את הרובה מהצדדים בקלות מאחר וקשה להסיר רובה זו, כמו כן יש ליעקובי חומר בשם סקו סופר שהוא חומר סיליקוני שקוף לאיטום גגות מרוצפים ,אותו יש לישם בהברשה בנוסף יש לחברת סיקה חומר בשם רודרוסיל שהוא למעשה אותו חומר כמו של יעקבי ,שני החומרים טובים מאוד. בהצלחה לך

BRONCO

New member
הערה לtermo men

הסיליקונים השקופים שאתה מדבר עליהם הם לא מתאימים לאיטום גג מרוצף הסיבה היא החומר של סיקה הוא חומר מצוין אבל הוא דוחה מים ולא אוטם גם החומר של יעקובי וההבדל גדול מאוד לכן ממולץ להישתמש בחומר על קירות לא על מישטחים אופקים בברכה שי bronco

Thermo Man

New member
BRONCO

על הסקו סופר של יעקובי כתוב במפורש שהוא מתאים לגגות מרוצפים!!! לגבי סיקה אין לי את המפרט כגע אבל אני מבטיח לבדוק את זה מחר ולתת תשובה מוחלטת לגבי הסיקה. אני המלצתי להשתמש בחומרים אלו לאחר שימוש ברובע אפוקסית ,בנוסף לכל ההמלצות שלי הן בגדר המלצות בלבד והן משמשות כדי שיכירו את החומרים שיכולים לעזור לפתרון הבעייה, על המשתמש (או הקבלן) לבדוק את התאמתם לבעיה עם מספק החומר ואם צריך אז לקבל מפרט טכני ,דבר שאני מספק לכל לקוח שפונה אליי בבעיה או שאני נותן לו יעוץ מקצועי של יועצים מהחברות עצמן ,בין אם זה סיקה או ביגי בונד או יעקובי ,טמבור וכו... מאחר והן גם נותנות את האחריות על המוצרים שלהן בתקווה שעזרתי

BRONCO

New member
termo men

אני מבין שאתה עוסק במיסחר ואני עובד עם החומרים עצמם, תרשה לי בכול זאת עוד הפעם לחלוק על דעתך מבלי ליפגוע. לאחר רובע איפוקסית אין לך צורך להוסיף סיליקון שקוף מהסיבה שהרובע איפוקסית אינה סופגת.והמרצפת, הספיגה שלה היא ממש מינורית כך שזה לא רלונתי. את כל מה שאני אומר אני אומר על סמך ניסיון בילבד והבנה של החומר אבל אשמח אם תבדוק ותידע את הפורום אבל תיבדוק לעומק אם כל הכבוד לאחריות של החברות אני מכיר את זה יפה מאוד בדרך כלל זה "נופל על הקבלן המבצע עקב ביצוע כושל" בברכה שיbronco

Thermo Man

New member
BRONCO

מקובל עליי
יחד עם זאת , אם אני מפנה לך איש שטח מהחברה שידגים לך איך מבצעים לפי הוראות החברה אין סיבה שהתיק יפול על הקבלן , למרות שיש הרבה מן ההיגיון בדבריך( ובדרך כלל התיק נופל על הקבלן "עקב ביצוע כושל" נקודה נוספת שברצוני להדגיש היא שעם כל הכבוד (עדיין אני לא מודע לרמת הביצוע של עבודותיך) יש המון קבלנים חפרים שבטח אתה מודע להם ,למשל הבעייה של שרשור זה ,לו היו אוטמים מלכתחילה כמו שצריך אז דיון זה לא היה מתקיים ,לכן בחלק מהמקרים ואני מדגיש בחלק מהמקרים הבעייה היא באמת של ביצוע כושל.

למעלה