אני אמרתי משהו? את יכולה להתבטא, אל תשתקי אם משהו מעצבן אותך. להפך, אני מסכימה עם כל מילה ומילה שלך
N netaK New member 10/12/03 #30 ../images/Emo12.gif אני אמרתי משהו? את יכולה להתבטא, אל תשתקי אם משהו מעצבן אותך. להפך, אני מסכימה עם כל מילה ומילה שלך
../images/Emo12.gif אני אמרתי משהו? את יכולה להתבטא, אל תשתקי אם משהו מעצבן אותך. להפך, אני מסכימה עם כל מילה ומילה שלך
נ נסיכה שהאמינה באגדות New member 10/12/03 #17 נ.ב. אני חושבת שתסריט וקאסט בהחלט יכולים להוות אינדיקציה להערכה מוקדמת של סדרה
A ayaliar Well-known member 9/12/03 #4 נצל"ש בובי ו"החבר"../images/Emo3.gif איזה קושקושים היה ממש כתוב boyfriend. זה רשמי לגמרי כבר
A ayaliar Well-known member 9/12/03 #7 סליחה, קוראים לו ניקי ../images/Emo4.gif התנצלותי לאריק. קרוב משפחה אולי?
Reutk Active member 11/12/03 #31 נכון../images/Emo99.gif אחרי שקראתי את התגובות שלכם בקשר לסידרה הייתי חייבת לבדוק על מי? ולמה? טוב אז אחרי הצפיה בפרקים הראושנים אני חייבת להגיד שהתאהבתי ממבט ראשון
נכון../images/Emo99.gif אחרי שקראתי את התגובות שלכם בקשר לסידרה הייתי חייבת לבדוק על מי? ולמה? טוב אז אחרי הצפיה בפרקים הראושנים אני חייבת להגיד שהתאהבתי ממבט ראשון