הגרסה הנשית של QAF

הגרסה הנשית של QAF

היי אני עדי אני מעריצה של הכי גאים שיש ובעיקר של THE L WORD שזו אם לא שמעתם הגרסה הנשית של שואוטיים של QAF - חלומה של כל בחורה שאוהבת בחורות...ושל כל גבר סטרייט... בכל אופן זה יעלה בערוץ 3 בכלבים (אבל לא בקרוב) רק רציתי להגיד היי בריאן מייקי וג'סטין שולטים! יאללה ביי

tulchi

New member
איך מעריצים סדרה שעדיין לא התחילה?

סתם תהיה. אם הסדרה קקי?

אני אענה.סחתיין על הבגרות...

אני מניחה שיש לי עסק עם לסבופוב ובכן זה דיי פשוט: א.השחקניות ב.התסריט ג.הטריילרים, הטיזרים, הספויילרים ד.פשוט קשה שלא, זו הדרמה הלסבית הראשונה בהיסטוריה, הבדיחות שם אדירות , המשחק והעלילה נפלאים, ולכן יש כבר כמה מועדוני מעריצים ואתרים ברשת

ayaliar

Well-known member
לפני שאת מאשימה אנשים בבעיות נפשיות

שימי לב איפה את נמצאת אם את חושבת שלמישהו כאן יש איזושהי פוביה מהומואים או לסביות את כנראה ממש לא מבינה לאן הגעת את ראית פרק שלם? עם כל הכבוד, מטיזר או פרומו או ספויילר אי אפשר לדעת כלום על סדרה. טיזרים בנויים בצורה כזו שתרצי לראות את הסדרה אבל בהרבה מאד מקרים הם לא ממש משקפים את האיכות או התוכן אז גם בעיני תמוהה ה"הערצה" לסדרה הנ"ל שעוד לא ראתה אור. כשהיא תתחיל, אני אראה ואחליט מה דעתי עליה גם הסדרה אלן עוסקת בהומוסקסואליות בצורה מסויימת וזו סדרה זוועתית פלוס

tulchi

New member
אני מבקשת להרגע

אני רק אומרת שמוזר לי לראות "מעריצים" של סדרה שבכלל לא התחילה. אם היא ממש גרועה? ואני לא אומרת שהיא גרועה משום שלא יצא לראות אותה עדיין, כי היא לא התחילה! בהודעה שלי (או בכותרת או וואטאבר) רק תהיתי מאיפה מגיעה ההערכה העצומה הזאת לסדרה שעדיין לא משודרת. "הבדיחות שם אדירות , המשחק והעלילה נפלאים" - מאיפה את יודעת? טיזרים וטריילרים ערוכים כך שנחשוב שמדובר באיזה אוצר שנון, שמזמן לא נראה על מסכי הטלויזיה שלנו. ברוב המקרים מדובר סתם ברעש וצילצולים והתוכן יכול להיות מאוד מאכזב. ואם לא שמת לב הסדרה הכי גאים שיש עוסקת בהומוסקסואלים ולסביות, אז לפני שאת מטיחה פה האשמות תסתכלי איפה את ותרסני את עצמך.

וואו אנשים עצבניים

מאחר ואני גם צופה של QAF וגם יוצאת המון למקומות של גייז אני מבינה ויודעת "קצת" על מה אני מדברת. ה-מ-ו-ן הומואים (ומעריצותיהם הסטרייטיות) בארץ ובארה"ב פשוט לא סובלים לסביות, יש המון עוינות בין שתי הקהילות, חבל שהיא דיי מונצחת פה בתגובות שלכם אליי. רק רציתי להצטרף לפורום של סדרה שאני אוהבת. אגב אני חולה פחות או יותר על 90% מהסדרות של שואוטיים, ואני חושבת שהם עושים טלוויזיה אכותית ושנונה (וזה לגבי האל וורד שהיא גם שלהם) מקווה שתירגעו עם התוקפנות עדי

tulchi

New member
כמה חבל

תשמעי, הדבר היחידי שמונצח פה זה הנסיון שלך לשמר סטריאוטיפים משום שמשתיים-שלוש הודעות החלטת שאנחנו לא סובלים לסביות. אין פה שום תוקפנות אלא נסיון להבין למה את מעריכה סדרה שעוד לא ראית. זה כמו לחכות לסרט עם שחקן/שחקנית אהובים. יש טריילרים, יש תמונות, ראיונות ותקצירים. אבל כשהסרט מגיע האכזבה לפעמים גדולה מאוד. אם את רוצה להמשיך, את מוזמנת. אני סיימתי.

ayaliar

Well-known member
מי הזכיר את הקשר ללסביות

חוץ ממך? מה לא הבנת בדיון על סדרה. שתהיה מצדי על חתולים ועכבריהם, היא עוד לא התחילה מבחינתי היא הגדר נעלם אם את חושבת שאת תבואי לעאן ותשחקי אותה נפגעת מכלום ותסובבי את זה לעניין הלסביות וזה יעשה עלי רושם... נסי שוב. מי אמר לך שאני לא לסבית? איך החלטת שאת היחידה בעולם שמכירה את עולם ההומואים והלסביות? מי את שתחליטי שאני סטרייטית בלי לשאול או לברר? הא? ולהגיד שאנחנו שונאות או עויינות כלפי הקהילה הלסבית... לכי תחפי גזר ושבי עליו תעשי לי טובה. על הבוקר מעלה לי את הסעיף

tulchi

New member
איה...

אפשר חתימה?

ofrikit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

באמת שקראתי הכול,ואיך לעזעזל הגעת לזה שאנחנו לא אוהבות לסביות?! ולמה את פתאום מכניסה את ה"יריבות" של ההומואים ללסביות,מה הקשר? אני שמחה בשבילך שאת לסבית,אבל נראה לי שאת נכנסת יותר מידי לכל הקטע של שנאת לסביות,פה (ממה שראיתי) זה לא קיים אני לא מתקיפה אותך,אני פשוט ממש לא מבינה אותך!

ayaliar

Well-known member
היא אמרה.....

"יש המון עוינות בין שתי הקהילות, חבל שהיא דיי מונצחת פה בתגובות שלכם אליי" אני הבנתי את זה ככה גם |חוזרת למאמרים|

ofrikit

New member
כמה דברים שגרמו לי לפחות לחשוב ככה

"מאחר ואני גם צופה של QAF וגם יוצאת המון למקומות של גייז אני מבינה ויודעת "קצת" על מה אני מדברת" או "חלומה של כל בחורה שאוהבת בחורות" כשהיא דיברה על הסידרה..

GaleOholic

New member
וואו בחורה מעצבנת../images/Emo5.gif

ילדה יקרה, נעים לי מאוד, אני שרון הגעת למקום הלא נכון אם את חושבת שאת יכולה להתבטא בצורה כ"כ גועלית. לי באופן כללי נשבר הזין מכל חדש/ה פה שמרשה לעצמה לפתוח את הפה ולהוציא שטויות שכאלה, יש לי חדשות בשבילך בחרת לך להתעסק עם הבנות הכי לא נכונות פה. נכון ישנן "סטרייטיות" מתלהבות שלא מבינות כלום וגם לא יבינו כלום על כל עניין ההומו/לסבי פרט למה שמאכילים אותן בכפית בשואוטיים. ב"הכי גאים שיש" מראים לך שינאה או חוסר הבנה בין הומואים ללסביות במציאות זה לא כ"כ נכון. אף אחת כאן לא שונאת לסביות או הומואים, ההיפך הוא הנכון, כל הומופוב או לסביפוב שנכנס לפה - עף מפה כמו טיל כי שוב בטח שמת לב שלבנות המקסימות פה יש פה והן יודעות איך להשתמש בו. ההומואים שאני מכירה והם המונים וכנ"ל גם הלסביות מעולם לא "שנאו" או לא "אהבו" אחד את השניה, בקבוצה של מיעוט חשוב להתאחד וזה לא משנה אם יש לך בולבול או שחלות. העירו לך על עודף ההתלהבות שלך ממשהו שכיום הוא עדיין בגדר וירטואלי, ואני יכולה לומר בצורה האובייקטיבית ביותר, שאף אחת ממי שענה לך לא ענתה לך בעצבנות עד שאת התחלת להעלות את הסעיף. תשני גישה ודברי פחות על שינאה ויותר על אהבה, את נמצאת כאן עם כמה מהבנות היותר מתוקות, אינטיליגנטיות ופתוחות שתמצאי ברשת. בישראל בכל אופן. אז לתשומת ליבך נטע! נשבר לי הזין!!!! פלא שלא רואים אותי פה הרבה??? אבל כל עוד מישהי תפליץ בכיוון הלא נכון כלפי בנות שיקרות לליבי לא אשתוק והפעם תודי, הייתי סופר עדינה

למעלה