וואו בחורה מעצבנת../images/Emo5.gif
ילדה יקרה, נעים לי מאוד, אני שרון הגעת למקום הלא נכון אם את חושבת שאת יכולה להתבטא בצורה כ"כ גועלית. לי באופן כללי נשבר הזין מכל חדש/ה פה שמרשה לעצמה לפתוח את הפה ולהוציא שטויות שכאלה, יש לי חדשות בשבילך בחרת לך להתעסק עם הבנות הכי לא נכונות פה. נכון ישנן "סטרייטיות" מתלהבות שלא מבינות כלום וגם לא יבינו כלום על כל עניין ההומו/לסבי פרט למה שמאכילים אותן בכפית בשואוטיים. ב"הכי גאים שיש" מראים לך שינאה או חוסר הבנה בין הומואים ללסביות במציאות זה לא כ"כ נכון. אף אחת כאן לא שונאת לסביות או הומואים, ההיפך הוא הנכון, כל הומופוב או לסביפוב שנכנס לפה - עף מפה כמו טיל כי שוב בטח שמת לב שלבנות המקסימות פה יש פה והן יודעות איך להשתמש בו. ההומואים שאני מכירה והם המונים וכנ"ל גם הלסביות מעולם לא "שנאו" או לא "אהבו" אחד את השניה, בקבוצה של מיעוט חשוב להתאחד וזה לא משנה אם יש לך בולבול או שחלות. העירו לך על עודף ההתלהבות שלך ממשהו שכיום הוא עדיין בגדר וירטואלי, ואני יכולה לומר בצורה האובייקטיבית ביותר, שאף אחת ממי שענה לך לא ענתה לך בעצבנות עד שאת התחלת להעלות את הסעיף. תשני גישה ודברי פחות על שינאה ויותר על אהבה, את נמצאת כאן עם כמה מהבנות היותר מתוקות, אינטיליגנטיות ופתוחות שתמצאי ברשת. בישראל בכל אופן. אז לתשומת ליבך נטע! נשבר לי הזין!!!! פלא שלא רואים אותי פה הרבה??? אבל כל עוד מישהי תפליץ בכיוון הלא נכון כלפי בנות שיקרות לליבי לא אשתוק והפעם תודי, הייתי סופר עדינה