הגרלת לונדון

דנה1982

New member
אבל זה בדיוק העניין

המהות של ה-WTF זה שמדובר בטורניר סוף העונה. אי אפשר להזיז את המועד שלו - וכל עוד הוא מתקיים בנובמבר, שבוע אחרי פריז ואחרי עונת אולמות של חודשיים, אין שום הגיון לשנות את המשטח.
&nbsp
וחוץ מזה, עונת החימר נמשכת 3 חודשים בערך. משטחים קשים (לא באולם) כ-5 חודשים, אולמות -חודשיים, דשא - חודש. על פי הסטט' הזו, מאוד הגיוני שה-WTF יהיה על משטח קשה, ואם מזג האוויר בלונדון בזמן הזה היה יציב יותר, אפשר היה לקיים את הטורניר בחוץ. מאחר והטורניר מתקיים בחורף, בלונדון, ואי אפשר לקיים טורניר סוף שנה ביולי, אז זה המצב ואין שום היגיון לשנות את זה.

tennis troll

New member
כמו שאמרת, אפשר לקיים טורניר סוף עונה על חימר באולם סגור בכל

מקום שירצו.
הסמיכות לטורניר פאריז למשל ולשאר הטורנירים שנערכים על מגרשים קשים תגרום לATP לחפש פיתרון יצירתי, אבל המצב הקיים הוא ללא ספק לא צודק עבור שחקני חימר כמו רפא.

דנה1982

New member
זה לא רק העניין של האולם

שוב, אף אחד מהבכירים לא משחק על חימר אחרי הרולאן. מאז יולי הם רק על משטח קשה - למה שפתאום יעברו לשחק על חימר?? אגב, גם תחילת העונה הבאה היא על משטח קשה.
&nbsp
וסליחה, יש לי כבוד רב לרפא הספורטאי, אבל טניסאי בכיר שנכנס לרשימת 8 הטובים בעולם אמור להיות שחקן "שלם", כזה שיכול להתמודד על כל משטח מול האחרים. אין שום סיבה שהטורניר ישוחק על חימר כי אחד השחקנים "טוב יותר" על המשטח הזה אז צריך לתת לו הזדמנות שווה (לו, או לכל אחד אחר שיש לו משטח "טוב" אחר). אנחנו בעונת האולמות מאז ספטמבר, וזה פשוט לא הגיוני ולא סביר שיהיה טורניר חימר בנובמר.

tennis troll

New member
את לא אובייקטיבית..

ובלי קשר, אין לי עוד איך לנסות לשכנע אותך. אני נכנע.

דנה1982

New member
בגלל שזה "המשטח החזק של פדרר"?

נראה לי שהוכחתי מזמן שאני לא מאוהדיו ה"פנאטיים" של פדרר (אור כועסת שהעדפתי לראות "הישרדות" הערב על פני המשחק מול ברדיך, למשל).
&nbsp
אני באמת לא רואה היגיון בשינוי משטח באמצע העונה. אתה לא צריך לשכנע אותי ואני לא אותך, הדיון הזה הוא בדיוק זה, דיון. ההחלטות לא יתקבלו אצלנו

דנה1982

New member
דרך אגב

אני מזכירה שמארי חשב לפרוש מלונדון כדי שיהיה לו זמן להסתגל לחימר לפני גמר הדייויס. מה שרק מראה כמה ההסתגלות למשטחים חשובה, ואם ה-WTF יהיה על חימר אני מאמינה שהבכירים אפילו לא יטרחו להעמיד פנים שבא להם לשחק בפריז. הם פשוט לא ישחקו שם.
&nbsp
&nbsp
בדיוק הערב הייתה טענה ב"הישרדות" שדנה ברגר חופרת. מסתבר שזה משותף לכל מי שעונה לשם הזה

tennis troll

New member

תסלחי לי, אבל כבר הרבה זמן אני לא רואה הישרדות או את שאר תוכניות ריאליטי הטראש האלה.

ובקשר לדיון, את צודקת. פשוט לי זה נשמע קצת אבסורד שיש סוג של טאבו שהWTF חייב להיערך על מגרשים קשים כי הוא נערך בסיום עונת האולמות. זה לא אמור לנחם אף שחקן, בלי קשר אם קוראים לו נדאל והוא מעדיף חימר על פני משטח אחר.
להיפך, אם פדרר כזה טוב, בואו נראה אותו זוכה בWTF על משטח אחר שהוא לא קשה

דנה1982

New member
ריאליטי זה לא תמיד רע

חוץ מזה, אני כבר 20 שנה סופגת בדיחות ושאלות בקשר לשם שלי, אז עכשיו כשהבדיחות מתעוררות שוב ("אין מצב שדנה ברגר כתבה את הפוסט הזה עכשיו. היא על האי בהישרדות") אני חייבת להפגין סולידריות

&nbsp
ולגבי מה שאמרת, תרשה לי לתקן שאם פדרר כזה טוב, בוא נראה אותו מנצח את נובאק ב-WTF בפורמט הנוכחי שלו!

tennis troll

New member
אה, את בטוחה שפדרר לא ניצח בעבר את נובאק במסגרת הWTF?

אם כן, אז זה מאוד מעניין.

ולגבי הישרדות, ממה שאני יודע התוכנית צולמה לפני מספר חודשים, כך שתיאורטית, דנה ברגר הזמרת יכולה לכתוב איזה פוסט שהיא רוצה, לא?
ואגב, ראית את הסידרה האמריקאית UNREAL? אני קצת סוטה מהנושא וזה לא קשור לפורום, אבל גם ככה הוא קצת רדום כבר תקופה ארוכה. אז בכל מקרה, מאז שראיתי את UNREAL הבנתי שתוכניות ריאליטי הן לא בשבילי.

דנה1982

New member
הוא ניצח אותו ב-WTF

פשוט לא בשנתיים האחרונות או אפילו ב-3 האחרונות.
&nbsp
לגבי הישרדות - ברור שהצילומים נגמרו, אבל השידור של התכנית "מזכיר" לאנשים שדנה ברגר קיימת, מה שאומר שכל השאלות על השם שלי חזרו, בגדול.
&nbsp
ולגבי UNREAL - ראיתי ואהבתי. מאוד. ברור שריאליטי זה לא "ריאליטי" ויש הפקה שמעורבת בכל דבר, אני גם לא רואה כמעט תכניות ריאליטי אחרות (ויתרתי על כבלים/לוויין מזמן אז זה די עוזר לא ליפול לאף תכנית כזו). הישרדות היא בכל זאת תכנית כיפית, גם אם ברור לחלוטין שההפקה עושה שם הרבה מהלכים כדי לשמור את מי שהיא רוצה. כל עוד מבינים את זה, אפשר ליהנות מהתכנית בלי לצפות ממנה להיות "מציאותית".

למעלה