הגרלת הלוטו

ש ר ה לה

New member
הגרלת הלוטו

בדרך כלל המזל שלי בהגרלות מצליח להביא לי, מקסימום איזה סנדויץ... קופאית ממולחת במגה הצליחה לשכנע אותי לקנות כרטיס להגרלת הלוטו, כשהייתי אחוזת התרגשות בימים שלפני מסיבת הפורים. (זוכרים שתיפקדתי כדי ג'יי באותה מסיבה?, מה שגרם לאדרנלין בדמי לזרום בטירוף במשך כל השבועיים שקדמו למסיבה ההיא) היום באוספי ניירות עזובים לדרכם האחרונה באשפה, מצאתי אותו, מבצבץ לו... כן את הורדרד הזה של הלוטו..., מובן שהחלטתי לבדוק בטרם אזרוק אותו כמו כל אלו שהיו לפניו עד היום(קונה בערך פעם בשנה)... גיליתי להפתעתי שבשני טורים ניחשתי שלוש מתוך שש ובעוד טור אחד ניחשתי שלוש מתוך שש וגם את המספר הנוסף... מה אתם אומרים? האם זו הזכיה הגדולה של חיי? האם יש לי צ'אנס לעוד משהו כמו 50 ש'ח בארנק הריק שלי???

שרה לה......בהצלחה.../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif

או ...ש.....או...שמחר תהיי מליונרית.רק ההרגשה והתכנון מה לעשות בכסף שתזכי כבר עושה טוב
.

ben 911

New member
שרה לה. את הרי יודעת שיש לי לב חלש.../images/Emo7.gif

כשאמרת: "גיליתי להפתעתי שבשני טורים ניחשתי"... הייתי בטוח לחלוטין שמדובר על הפרס הראשון... בהבזק של שניה המחשבה שלי כעסה על עצמי על שלא הייתי מספיק חבר קרוב קרוב שלך או אפילו בן זוג ועל ידי כך הייתי פותר אחת ולתמיד את הצרות הפיננסיות שלי. לאחר שהתחוור לי שזכית רק ב-50 ש' אני שוב כועס על עצמי שאני לא חבר קרוב קרוב או אפילו בן זוג שלך. כי את כל כך נחמדה, כל כך מתוקה והשירים שאת מביאה לכאן...המממממ.

ש ר ה לה

New member
נראה לך????../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

שהייתי מצהירה קבל עם ועולם על זכיה גדולה בלוטו??? אבל הייתי בהחלט מצהירה קבל עם ועולם על אהבה גדולה שנפלה בחיקי..... אז כפי שכבר למדת בן, אהבתי הגדולה היא מוסיקה טובה.... למרות שגם אותך למדתי לחבב מאוד
. זה לא היה לי קל, ונדמה לי שגם הרגתי בדרך בטעות איזו ציפור...

למעלה