הגרושה הדוסית

r o n35a

New member
הגרושה הדוסית

ארחנו הערב חברת ילדות של חברה שלי . בחורה צעירה , סקסית, גרושה ודתיה. בין יתר הנושאים דיברנו על זוגיות, המורכבות שלה הגבר הגרוש : האם הוא רציני??,, האם רוצה זוגיות או רק לזיין..?? היא (האורחת) דיברה על המיגזר הדתי , סיפרה שאצלם זה שונה, סיפרה שלגבר הדתי יש יותר ערכים, כבוד ויחס לאישה . סיפרה שהגבר הדתי רציני יותר בחיפושיו אחר זוגיות. האומנם???

my sunshine

New member
מצטערת

לאכזב אותך אבל לא. זה לא בדיוק נכון. גם שם יש כאלה שמחפשים רק קשר לא רציני, גם שם יש כאלה שאינם יודעים בדיוק מה הם רוצים, גם שם אולי לא מחפשים זיון, אבל רוצים [מה רע לרצות?] יודעת את זה מנסיון קרוב של מישהי אצלי בעבודה גרושה דתיה

מאהבבב

New member
תגידי...זה נכון ש...

אופייך מאד מורכב ביותר,הייתי מציע לך לעשות ניתוח אופי ולהוציא את המרה המרירה שבתוכך ואז ורק אז יתאפר לך להביע דיעה מאוזנת... מה גרם לך לחשוב על ציבור שלם ?? חברה אחת... נראה לך הגיוני?!

n o g a1

New member
מניחה ש...

במגזר הדתי החלקים הקשורים לסקס יותר מודחקים . מניחה שאופרטיבית יוצא החוצה אחרת - מתון יותר . יוצא החוצה... למראית עין. דתיים , חילוניים , יהודיים , מוסלמים , נוצרים , בודיסטים , אינדיים או כל מגזר כזה או אחר - בני אנוש. כולם חלק מאותו מעגל אנושי עם תכונות אנושית , טיבעיות - חייתיות. חלקם מחוברים לשם יותר , חלקם פחות. חלקם מדחיקים יותר וחלקם פחות. ההדחקה לא שלילית בעיניי , אפשר להרגיש מאד מאושרים במצבי הדחקה. האושר מתערער לזמן מסוים , כשמפתחים מודעות למצב הדחקתי ושואפים לצאת ממנו ואז , איך לא ? נכנסים למצב הדחקתי אחר:) פתיחות , זרימה , חברות בקשר זוגי הם ערכים. כל אחד תופס ערכים אחרת . אז במגזר הדתי יש ערכים אחרים , כבוד לאישה כערך שונה מאותו כבוד שאני מאמינה בו כערך (חברות אמיתית וכנה) .

אהוד ים

New member
זה נכון מאוד

אני עבדתי תקופה ארוכה במיגזר החרדי בירושלים. זה פשוט לראות וללמוד איזה כבוד הדדי ואיזו הבנה בתוך המשפחה שם. הדברים פשוט מוגדרים. הייתי יושב עם הגבר לנהל משא ומתן (האישה לא יושבת איתנו......) אבל הוא לא יחליט בלעדיה. לגבי סקס ? לא הייתי איתם בחדר המיטות אבל אין לי ספק שהסיפורים שאנחנו שומעים לא נכונים.... יש שמה הכל.

אהוד ים

New member
אני אוסיף ואומר מתוך תחושה

שבמידה ואצלינו הכבוד ההדדי וההערכה היו קיימים כמו במגזר החרדי כמות החברים פה היתה אולי 10 אחוז.........

ספיישיל

New member
זה עולם אחר לגמרי....

מערכת הערכים ששם בזוגיות.בנויה לגמרי אחרת מחילוניים.

מיקי 43

New member
הדתיים הם אנשים כמונו

בשר ודם עם צרכים מאווים כמונו הם לא שונים רק שאצלם יש כליי התנהגות שונים למרעית עין גם גברים וגם נשים אצלם מתנהגים כמו אצלינו החילונים רק בסתר כי כלי חוץ הם מחוייבים לכללי הקהילה ואולי בשל כל האיסורים וההחמרות כמות עבירות המין אצלם גדולה לאין שעור מהמגזר החילוני וזה בדוק מיקי

ערסlight

New member
אפשר תשובה?

זה שהיא כוסית אומר שדעתה נחשבת. שאחרת... את מי זה מעניין?

Dardar63

New member
מה שאתה אומר בעצם

זה שאם היא היתה לא כוסית היו פונים אליה רק גברים שמחפשים זוגיות? ואם היא כוסית , היו פונים אליה גם כאלה וגם כאלה? אוקי, מקבלת, אבל ממשיכה הגיון הזה- הדרך לסנן פניות מגברים שרוצים רק זיון זה לא להיות כוסית?

ערסlight

New member
בחזרה לכיתה א'

כל הגברים [טוב... כמעט] רוצים שבת זוגם תהיה אובייקט מיני. לחלקם גם ציפיות נוספות. לדעתי, כל מרכיבי המשוואה די ברורים.

r o n35a

New member
סקסית זה מוקש

כמה מביניכם יתיחסו לנושא המורכב והשונה וכמה יחפשו את הקטנות

Rinattt

New member
גם סקסי זה מוקש ../images/Emo122.gif

כולנו בני אנוש..

לכולם אותן תחושות, אותן רגשות, אותן תשוקות, אותם מאווים.. כמו שנכתב פה קןדם, גם אני חושב שזה עניין של הדחקה, איפוק, חינוך.. ויוצאי דופן..יש בכל מגזר. סטיות אגב מגיעות ממקומות חזקים של הדחקה.. כי כשזה יוצא בסוף, זה יוצא בכל החוזק, ובד"כ גם בצורה מעוותת..

Rinattt

New member
אתה חייב להביא לי את המתכון שלך!!!

כולן אצלך סקסיות חטובות מדהימות, אפילו הדוסיות!!! גם לי בא להסתכל על איזה אברך ולהגיד אחחחח איזה מסוקס וסקסי ומדהים!!!

למעלה