הגרושה הדוסית

Rinattt

New member
מה זה משנה?

העיקר שיהיה חתיך
בקיצור, מצאת לה איזה שידך עם אלן דלון דוסי?

Rinattt

New member
גם דוסי גם סקסי וגם לוקו

חלום של כל אישה
ואפילו לא רוצה רק לזיין
הצחקת אותי... חחחחחחחחחחח

רבותי אני לא רוצה לקלקל לכם

את הפנטזיה , א ב ל . ( אוף האבל הזה לכל מקום נדחף) ההבדל היחיד בין החרדים לחילונים ( וזה אני אומרת בתור ירושלמית) שהשכונה שלה לא עליכם ולא עלינו הולכת ומתחרדת בשנים האחרונות, ה ו א. שהחילונים מדברים ועושים את זה בפרהסיה בפומבי והחרדים או הדתיים לא מדברים ולא עושים את זה בפרהסיה או בפומבי. הם עושים את אותם דברים רק בהחבא בסתר. י ח י ה ה ב ד ל ה ק ט ן

שלי 9

New member
איילת אם כבר פתחת את הנושא אז אני

שמעתי מבחורה דתייה/חרדית שיש להם מיני איסורים בהלכות המיטה ..כמובן יש את הדוגמה הטריויאלית לגבי האיסור לבצע מין אוראלי.. אז זה לא בדיוק כמו אצל החילוניים.. אז אי אפשר כ"כ להגיד שהם עושים את "אותו דבר" רק בהחבא.. ואגב יש עוד לא מעט דברים שאסור להם לעשות..מניחה שאת מתארת לעצמך..

בוקר טוב שלי,

ראשית כשאת רוצה לשאול מה נעשה " בעיניינים שבינו לבינה" בעולם החרדי / דתי , תשאלי גבר , משום שהרבה בחורות שם הן בגדר תמימון במיץ לימון. וכמובן שהן תמיד תתארנה את זה כעולם מושלם משום שהן רוצות לשכנע אותך להיות כמוהן. אני לא נכנסת לתיאורים מפורטים מה נעשה בחדר המיטות . לך אין מושג ולי אין מושג. נכון שישנם כמה איסורים , אבל השאלה היא האם הם נשמעים לה? או יותר מתוחכם האם הם עושים את אותם פנטזיות עם הנשים שלהן או עם נשים אחרות. כי כן יש שם בגידות כמו בכל מקום אחר שיש גברים ונשים. ואני אישית התחילו איתי גברים חרדים עם חליפה וכובע ונשואים וכל מיני ואו אחד שמלמעלה מכמה חודשים עקב אחרי שהוא נשוי חרדי . עד שהודעתי לו שאם הוא לא יפסיק אתלונן עליו. שלא לדבר גם על ראש ישיבה. אצל חרדים יש דעה מטופשת שאם יש בסביבה אישה גרושה אז היא מזה מתה לסקס שממש צריך לעשות מצווה איתה, ומספיק שהם שומעים או קולטים בחיישנים שלהם שיש אישה גרושה בסביבה אז פתאום מותר הכל, לא נתפס להם בתודעה שיכולה להיות אישה גרושה שיודעת מה היא רוצה. ולפי הנסיון שלי הבנתי שכל החליפה שלהם וכאילו הם לא מסתכלים על נשים הכל הכל משחקים שאין בהם אמת . זה רק להראות לכולם שהנה אנחנו צדיקים אבל בפנים השם ישמור ויציל. אז אוקי אני לא קונה את כל הבולשיט הזה. ומי שבוחר להיות תמים שיבושם לו. אני רוצה להאמין שאולי יש גברים אחרים יותר מסורים ואמינים , אבל זה יכול להיות בכל חברה בין אם היא דתית /חרדית או לא . ולכן אני חושבת אין מנוס מההנחה שצריך להכיר כל אדם האם הוא ראוי להערכה או לא. יום טוב איילת

ממי יו אר סו וורונג....

הכל מותר. הככככככככככלללללללללללללללללל. בהחבא? קוראים לזה בצנעה. אלו דברים שהצינעה יפה להם. לא נוגעים אחד בשני בפרהסיה, זה הכל. אין שום הבדל בין חילונים לדתיים או חרדים באקט עצמו. כל אחד ורמת הפתיחות והדמיון שהוא נחון בה. אבל אין שום איסור הלכתי לעשות שום דבר. כמובן יש את דיני הטהרה שיש להקפיד עליהם (ואם חילונים היו יודעים מה שזה עושה לרמת החשק המיני בנישואים, לאורך שנים ארוכות, הם לא היו מזלזלים בזה כל כך). זהו. סקס anyone?

אה ,כן ,תודה , שכחתי , טהרה.

מלבד ענייני טהרה שהם שומרים אז השמים הם הגבול. אלו היו שישים שניות על " איך להראות תמים ולא מבין כלום" בעולם החרדי.

הגבר הדתי... let me see

יש הרבה גברים דתיים... ולצורך הענין אני לא אבדיל בין חרדים לדתיים לאומיים, אלא אחלק אותם לשתי קבוצות כפי שהם נקראים בזרם הדתי לאומי - יש את קבוצת הדוסים ויש את קבוצת הזורמים. אצל החרדים השמות אחרים אבל המהות די דומה - יש את החרדים ממש ויש את המודרנים שזו קבוצה הכוללת ממודרנים ועד לא עלינו טפו טפו שבבניקים... (זה בצחוק לשבבניקים שכאן...) (ויש כאן כנראה, ולא מעט...) הגברים הדוסים - מחפשים אישה להקים איתה בית! נקודה! הם לא מחפשים זיונים ולא ישכבו עם נשים למען סיפוק יצריהם. נקודה. הם רואים בכך מעשה לא מוסרי ומעשה הדוחה אותם מבחינה אישית. פשוט רתיעה מובנית באישיות. חלקם יגידו על זה אפילו גועל. אבל. אם יש אישה שהם התאהבו בה, או שהם יוצאים איתה תקופה ארוכה והיא מאוד מוצאית חן בעיניהם, חלקם יקיימו יחסים בין חלקיים ובין מלאים תוך שמירה על דיני הטהרה בצורה זו או אחרת, וחלקם אף יסרב להתחתן ללא קיום יחסים לפני החתונה בכדי לוודא שאין בעיות בתחום הזה מכיון שנשרפו כבר קודם. כמובן שמדובר רק על גברים גרושים או אלמנים או רווקים מבוגרים מאוד. יש מיעוט קטן, טקנטן, קטנטן קטנטן, שדוגל בכך שחל איסור חמור על קיום יחסים ומגע כלשהוא לפני החתונה. הזורמים - אצלהם קל יותר. כמו אצל החילונים. סקס נע בין מותר לחובה... יש ביניהם כמובן גברים איכותיים שמחפשים מערכת יחסים וחושבים שחלק מזוגיות היא סקס. ויש אחוז קטן של מנייאקים שרק מחפשים לנצל. תודה לאל שזה באמת מיעוט. אגב, יש היתר הלכתי ליחסים ללא קידושים, ויש על כך דיון הלכתי נרחב, והוא נקרא מעמד הפלגש. אין היתר ליחסים מופקרים וארעיים של זנות. אבל קשר מיני קבוע עם פרטנר אחד תוך קיום מצות הנידה, ועוד פרט קטן (לפגש חייבת לעשות בשביל הגבר דברים בית שלו... מה לעשות...) - מותר, מותר, מותר... הולכת לגהץ את החולצות שלו... אינאלדינק!

דורית יישר כוייח. ../images/Emo45.gif

הבהרת את דברייך בצורה כה ברורה ומסבירה פנים, שממש אין לי מה להוסיף. שאי ברכה. איילת

למעלה