הגרה

arik hagara

New member
הגרה

היי לכולם אני נמצא עכשיו בהגרה עם ברצונכן לשאול שאלות או בכול עניין אחר אני לשרותכם אריק

arik hagara

New member
אתר

היי אנחנו עובדים עליו בימים אלו בקרוב יעלה האתר אך בנתיים את מוזמנת לאחת החניות להתרשם טל לברור החנות ליד ביתך 03-9502550

DREAM111

New member
../images/Emo88.gifקוראת את כולן לסדר

השרשור שהתלווה להודעה המקורית נמחק. הפורום לא יהיה במה למלחמות מסוג זה. אריק מבחנתי היום מייצג את הגרה וכך הציג את עצמו. אם למישהי יש שאלות בנוגע להגרה מוזמנת לשאול, עברו ועיסוקיו הפרטיים של אריק לא מעניינה של אף אחת לפחות לא מעל דפי הפורום. אם למישהי יש משהו לשאול או להגיד בנושא מתאים לי והעבר של אריק בה מוזמנת לפנות לתיבת המסרים של אריק. מקווה שלא אצטרך למחוק הודעות נוספות.

orlu

New member
הגרה..............

התיקים של הגרה מדהימים... יש להם שני חסרונות 1.אין מקום טלפון נייד וזו בעייה כי התיקים ענקיים. 2.המחיררררררררררררררררררררררררררררר. אשמח אם תעשה מכירת תיקים לחברי הפורום.

arik hagara

New member
תיקים

התיקים הם יחודיים ואכותיים המחיר הוא שווה נפש לעלות לקחתי לתשומת ליבי את בעית הניידים לגבי מכירה תלוי באזורים בארץ איך לקבץ את חברות הפורום למקום אחד אך אני בטוח שאני אזום פגישה של הפורום הן לשמיעה על דרישות עיצובים בגדים ובכלל אשמח לשמוע ולהגיב בהמשך אריק הגרה

orlu

New member
אאני אשמח לישמוע על מחירים

טובים לתיקים ולא כל כך הבנתי מזה מחיר שווה נפש

arik hagara

New member
תיקים

שווה נפש עלות מול תועלת התיקים שלנו הם מאוד מיוחדים מיוצרים בעבודת יד אין כמותם אין בעיצוב ואין באיכות המחיר שלהם שווה את ההשקעה של הלקוח ולמי שאוהב תיקי עור זו חווית אופנה מרשימה אריק הגרה

orlu

New member
סליחה אבל איכזבת אותי...

דיקלום של מדיניות שיווק...הרי אתה יש להניח שאתה גם מצחיק את ע צמך. אשמח מאוד לישמוע מימך על מיבצע מחירים מוזלים ,,זה עדיין יהייה שווה נפש ....

ruth0561

New member
אריק- אתה צוחק נכון ?

מה זאת אומרת עלות מול תועלת ? אתה חושב שתיק שיעלה לי 900 ש"ח יביא לי תועלתץ יותר מתיק שיעלה לי 100 ש"ח ? מי שתתעקש ללכת עם מותג מסויים שיבושם לה אני רוצה תמונות ומחירים כמה שווה לי אני אחליט לפי מדיניות ההוצאה שלי באותו החוגש קאשפיש ?

arik hagara

New member
נכון

את הלקוחה ואני היצרן עם את מוכנה ובשלה להיות ממותגת ויחד עם זה בתקיב שלך את במשחק אני לא התכונתי לומר שזה מתאים לכולן אבל מי שהחליטה לרכוש המוצר זה בהחלט שווה את זו שקובעת לעצמך ולא אף אחד אחר אשמח לראותך בחניות הגרה יש שם גם אופנה ולא רק תיקים בהצלחה ותהני אריק הגרה

orlu

New member
ופה נסיים את הבמה שקסלת ממני

לפחות. אני לא ממותגת עם אף תיק של הגרה....מהטעמים כהמוזכרים ....

ruth0561

New member
אריק

אז ככה - רק אם על התיק אין שום איזכור של המותג ורק אם אני אקבל אחד ממך ליומולדת- יהיה סיכוי שיהיה לי תיק של הגרה ובגדים- תודה- אני מעצבת לעצמי ואין אין אין כמוני

arik hagara

New member
היי

את למדת עיצוב אם כן מעניין לשמוע מה אוהבת באיזה חומרים עובדת אריק הגרה

אשרת 1972

New member
אריק מה עם המידות ????

רכשתי מספר פעמים בחנות בראשון,הגעתי בעונה האחרונה ולא היה דבר למידתי ( כמעט 50 ) הרגשתי נורא רע ממש נעלבתי אפילו ביקשתי מן המוכרת להפסיק לשלוח לי את הקטלוג, אני מקווה שהעונה הבאה עלינו לטובה מכילה בגדים במידתי ראיתי חלק מן הדברים האחרונים בחנות של LV בקניון הזהב ונראה כאילו שבתם למידות שהולמות גם אותי -אשמח לשמוע מה טווח המידות בקולקציה החדשה והאם יש חליפות עסקים לקיץ או בגדים מחוייטים לקיץ. מודה מראש אשרת

arik hagara

New member
היי אשרת1972

היי טווח המידות שלנו נע מ42-60 עונת אביב קיץ מתאפיינת בשלל דגמים אין מהרגולר עד למחוייט והמידות עונות לצרכים של קהל היעד שלנו אשמח לראותך בהקדם בחניות הרשת ולחויית קניות מהנה אריק הגרה

למעלה