הגרה 1+2 חינם

arik hagara

New member
הגרה 1+2 חינם

בקנית שני פרטים מקבלים אתה השלישי במתנה הזול מבניהם אריק הגרה

שלום ברוך הבא

לפני פסח היתה בנינו התכתבות בקשר להקטנת המידות של לילית ורדה. אתה טענת שלו, אני טענתי שכן. כמה ימים אחר כך ליתר דיוק ב-11 לאפריל שלחתי לך הודעה לגבי התרשמותי פעם נוספת מהבגדים של ורדה. משום מה לא היתה תגובה מצדך. כל תשובה מצדך היתה יותר מכובדת מאשר סתם להתעלם ולא להגיב. (מצטערת לא מצליחה לעשות קישור להודעה הקודמת שלי). אם זה באמת יעניין אותך תוכל למצוא לבד את ההודעה.

darya28

New member
הקישור לשרשור...

אני מניחה שהתכוונת להודעה הזו... אם לא
(רק רציתי לעזור...)

arik hagara

New member
חג שמח

בקר טוב וחג שמח אנו בהגרה מוכרים שני קווים קו הגרה שנותן מענה למידות עד 52 וקו l&v שנותן מענה עד מידות 60 ואני מתכוון אמיתי אולם בשל גודל החניות לא תמיד יש את אותו מגוון בחנות השמח עם תגידי לי באיזה איזור מגורים את גרה ואני הכוון אותך לחנות עם המגוון הרחב ביותר אריק הגרה

Agnetta

New member
הבעייה היא החלוקה לקולקציה...

הוא אומר שלילית ורדה יש עד מידה 60 והגרה רק עד 52.... אילו רציתי לקנות לילית וורדה הייתי קונה אותן בזמן שהן היו עצמאיות ואף פעם לא עשיתי את זה כי לא אוהבת את הליין שלהם בכלל. הליין של הגרה תמיד לבשתי. עד היום יש לי דברים מוצלחים שלה בארון. אז מדדתי את ה 52 שלהם והוא היה צמוד לי מידי...כי כנראה גם הם במגמת "ההקטנה"...

arik hagara

New member
חלוקה

המידות של הגרה לא הוקטנו הם עומדות בקשת המידות חבל שיש לך דעה על l&v כיום תחת המותג הגרה יש לנו דגמים מהממים ומידות וגזרות שנותנות מענה לנשים במידות שונות כיום שאנו תחת מותג הגרה יש לנו את היכולות לתת מענה לכלל הנשים יחד עם זאת את מאוד קרובה לחנות המפעל שזה בראשון את מוזמנת לכאן והרחיב ואומר עם יש לך חברות בואו לסטודיו נשב עם המעצבות נשמע מה יש לכן לומר ונתקדם "אתן תהיו המעצבות של המחר" לתאום טלפוני 052-5450127 אריק אגב ראיתן את האתר הוא בהקמה עם יש תגובות השמח לשמוע www.hagara.co.il

מידות

לצערי אני גדולה מדי לבגדים של הגרה אבל אני כן אוהבת את ורדה ושנים קניתי את הבגדים שלהם. ועדיין קונה כשאני מוצאת מידות. איפה נמצאת חנות המפעל של ורדה? האם זו החנות הישנה בבית קנדי כי חשבתי שסגרו אותה.

עוד משהו ... שכחתי ...

אולי כדי לתאם עם מנהלת הפורום ארגון מפגש עם המעצבת/ות ואיתך כפי שנעשה בעבר עם ML

arik hagara

New member
תשובה

היום ורדה נימצאת תחת המותג הגרה אנחנו יושבים בדרך המכבים 64 ראשון לציון ויש חנות גם בקניון הזהב www.hagara.co.il זה האתר שלנו שם תוכלי לראות את החנות הקרובה וגם מספרי טלפון אריק הגרה

חנות המפעל

את החנות בקניון הזהב אני מכירה אני קונה שם כשאני מוצאת משהו, למרות שהמנהלת (ענת) מאוד משתדלת וגם המוכרת (דליה) משתדלות לעזור. שאלתי היא האם בדרך המכבים בראשל"צ קיימת חנות מפעל??? עוד דבר נכנסתי לאתר מאוד יפה. אבל תקן אותי אם אני טועה שהבגדים המוצגים באתר הם מהליין של הגרה ...

חנות מיפעל

היי כן בדרך המכבים זו חנות מיפעל ואנו עומדים ליפתוח שם גם עודפים האתר עדיין בהקמה ורוב בבגדים המוצגים של הגרה ההיתי רוצה לשמוע על המידות של l&v? שבנות הפורום יקבלו מענה על דרישת הגדלים אריק הגרה

arik hagara

New member
משוב

אני כאן כל הזמן רק שהיו חגים וההינו בשטח אריק הגרה

למעלה