אתם מתבלבלים כולכם- אני לא מתלוננת!
רק מציגה בפניכם עובדות עד כמה אתם מעוררי רחמים לשווא. אני בחרתי ללמוד בטכני ואני מרוצה מההחלטה הזו בכל פעם מחדש. למה? סיבותיי שמורות עמי. אבל אתם, אתם אלה שמתלוננים מה_בחירה_ שלכם. אם הייתם כל כך סובלים, הייתם אומרים "לעזאזל בית ספר, לעזאזל תעודת בגרות, אני עוזב!", אבל לא. ההגיון לא אומר "נסבול נפשית בשביל הצלחה עתידית כשאפשר להצליח במקום טוב יותר.". אתה רואה בית ב-8 ביום אחד, אני רואה בית ב-6-7-8 בכל יום. בחייך.. אתה באמת לא יכול להשוות. אל תתבלבל, אנחנו לומדים 11 שעות בגלל השוני בין להיות אקסטרני לאנטרני. אני מעדיפה ללמוד 11 שעות יותר ולהיות אנטרנית מאשר ללמוד 11 שעות פחות ולהיות אקסטרנית. למה? התנאים טובים יותר. ולך, "פלפלת הקטנה", אם כל כך רע לך להיות אנטרנית- בקשי להיות אקסטרנית. גרה רחוק? אז תסעי כמה שעות הביתה בערב ותסעי עוד כמה שעות בבוקר.. הכל _בחירה_ שלך. לתשומת לבכם, כל המתלוננים, כל מה שאתם חווים הוא מ_בחירה_. יש לכם תלונות? טענות? תפנו לעצמכם ותעשו עם זה משהו, אבל אל תשדלו אנשים אחרים לא להגיע לטכני ואל תדברו רעות על המקום- לשווא! כל מקרה הוא אישי וזכרו שאם רע לכם, לא בהכרח רע לאחר. יום טוב.