הגעתי למסקנה!

חח כן בטח בטח.

בתכלס כיתה ט ו-י היו ממש סבבה.. חכי תגיעי לכיתה י"א אז תביני איזה חרא המקום הזה. ובשמחה הייתי חותמת קלירנס אבל אני לא מצליחה לשכנע את ההורים שלי. אם באמת מצאת משהו טוב במקום הזה אז אני ממש שמחה בשבילך כי את בין היחידים.

nirze

New member
חחחחחחחחחחח

אין הבדל עלק!!!!!!!!!!!!!!!! כמו שאין הבדל בין עיר הקודש לחיפה!!!!אהאהאהההההההההההה פלפלת וDigital Infection ממש אבל ממש צודקים!!!!! אין הבדל עלק....הצחקת אותי!!
טחנו אותנו!!!!!!!!!!!

pure_as_fire

New member
דוגלי

אם רק היה לך מושג כמה חרא את הולכת לאכול היית מפסיקה מזמן לבלבל במוח את כול השטויות שכתבת כאן תקלטי כבר שהנסיון שלנו שווה יותר מכול שטות שאת שכנעת עצמך שזה "נכון" והתירוץ של "אתם בחרתם" אין לך מושג מה הולך לבוא אלייך, אז עדיף שתשתקי עכשיו ותחכי שזה יגיע וככה תחסכי לעצמך להסתכל לאחור על מה שכתבת וכאן ודפוק תראש בקיר על זה. ואני אומר לך מסיון, כי יש לי כאן הודעות בפורום שרשמתי בדיוק כמוך, כשהייתי בכיתה י'.

pure_as_fire

New member
זה היה לדוגלי ולא לך

אבל גם לך אין מושג כמה חרא אתה הולך לאכול ואני הייתי שוחר בב"ש 4 שנים, אז אני יודע אתה ממש שרוט ובדיחה. מתווכח עם נסיון חיים של אחרים, מה אתה באמת מצפה לצאת צודק?

פאקין שיט

במקרה זוי הסתובבתי בפורום הזה, חשבתי שמדובר בהתחלה על שוחרי קורס טייס ו\או שוחרי חובלים ונתקלתי בהודעה שלך. סתום את הפה , אתה מדבר מבורות גמורה ומתלהם כמו איזה חזיר מיוחם וקטן שאין לו מושג בגרוש מעצמו. עלק מדגיש לי את הפונטים, בחיי בטח גם הזעת בזמן שכתבת את המילים האלה יא טמבל קטן.

למעלה