הגעתי למסקנה.....

Itzik200

New member
הגעתי למסקנה.....

חשבתי עמוקות על הסינגלים שבריטני הוציאה ואני חושב שהיה עדיף שככה היו יוצאים הסינגלים: 1. baby one more time 2. sometimes 3. crazy 4. born to make you happy 5. i will be there 6. from the bottom of my broken heart 7. oops i did it again 8. stronger 9. don't let me be the last to know 10. what u see is what u get 11. can't make you love me 12. overprotected 13. cinderella 14. i'm not a girl 15. bombastic love 16. i run away 17. me against the music 18. boom boom 19. toxic 20. breathe on me \ outrageous 21. outrageous \ breathe on me 22. shadow מקווה שההמשך לפחות יהיה נכון...

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifנחמד...

אבל הייתי מוריג/מכחיד/משמיד/גונז את השיר don't let me be the last to know... ובקשר ל-can't make u love me....לא נראה לי..כאילו..הוא יפה והכל... אבל הוא קיטשי מידי ויותר מידי דומה לקודמיו... ו...לדעתי..מקום bombastic love שזה באמת שיר גדול..היה עדיף את lonely.. אחד השירים שאני הכי אוהב...והוא גם שיר מיוחד כזה... וווווווווו..אחרון....במקום boom boom שתוציא את brave new girl... וזהו....אבל מה שהיה עד עכשיו גם כן מעולה
וזאת עובדה...

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifועוד משהו...

היא הייתה צריכה להוציא את where are you now...

../images/Emo41.gifלדעתי..

את כל הסינגלים מאופס ובייבי היא הוציאה מצויין ובסדר הנכון.. חוץ מזה שהיא לא הוציאה את BTOMYH בכל העולם.. ב"בריטני" היא קצת פישלה בסדר של הסינגלים, ברמיקס של בויז שהיה פחות יפה ופחות מיוחד.. ואת רוקנרול שהיא לא היתה צריכה להוציא..

למעלה