הגעתי למסקנה!!

HyPeR SoNiC

New member
והתיאוריה שלך נובעת מ...?

מה בדיוק?? כי היא ממש לא נכונה לדעתי...... אם אני מסתכל עלייך ברחוב, סביר להניח שזה יהיה או בגלל שאת נראית טוב, או בגלל שאת נראית ממש גרוע (ההבדל יהיה בהבעת הפנים שלי), או בגלל שהרחוב ריק וסוף סוף עובר פה עוד מישהו חוץ ממני......... ממש אבל ממש לא בגלל שאני בוחן אותך בתור כלה!!! מה זה השטויות האלה???

Hila Pila

New member
לא לא לא ממש לא

אני לא מתגוננת ולא נעליים, לא הזכרתי פה שום חבר שהיה לי ככה שאני לא מבינה איך הגעת להחלטה ש"היה לי חבר שהתנהג אליי מגעיל" אבל אם הזכרת אותו אז אני יגיד שההפך לגמרי, הוא היה באמת מדהים, וזה היה משו אמיתי ולא חפש ממני ס** בלבד... והבאסה שלי על בנים התחילה רק אחרי שנפרדנו, אין לי שום מרירות עליכם או משו, פשוט אני נדהמת כמה חוצפה יש לכם כשאתם מנסים להגיע למיטה עם מישהי!! שזה אומר אפילו להתחיל עם החברות שלה כי הן נראות "נותנות" או משו כזה.. גועל נפש!! מגעיל!! ואני אציין פה שיש הרבה בנים בחיי ואני רואה איך הם חושבים ומדברים, מגעיל!! (ושוב, לא כולם, רובם!!)

אורית15

New member
הנה

והתכוונתי יותר בכלליות במיוחד בארץ, כאילו המטרה של כולם זה להתחתן וילדים.. כולם חותרים בכיוון הזה, אם למשל יש לי חבר- יופי, אם לא, אני צריכה להסביר למה אין לי.. כי צריך להיות לי חבר. ותראה, אפילו אתה אומר, אתה תסתכל עליי אם אני נראית טוב ותבחן אותי נו באמת! קיצר- כולם חרמנים בארץ, ויהפכו להיות זקנים שמתחילים עם בחורות צעירות ומאוננים כל היום.

למעלה