הגעתי למסקנה!!

Hila Pila

New member
הגעתי למסקנה!! ../images/Emo62.gif

בנים: בילדות אתם חושבים מהלב, בהתבגרות- מההוא... אח'כ אתם פשוט לא חושבים, ומתישהו בשלהי גיל 40 אתם שוב חוזרים לחשוב דרך הלב, רק השאלה אם יש עם מי ואם לא מאוחר לכך... טוב עזבו, הכול שטויות מה שהולך פה והצטרפתי קצת לחגיגה... (למרות שכל מה שאמרתי נכון!!)

HyPeR SoNiC

New member
כל מה שאמרת לא נכון!

אוף! כל שניה בא לכאן מישהו\י עם טראומה שהחבר\ה שלו זרק\ה אותו\ה ואומר\ת שהמין השני חרא....... מה קורה לכם אנשים???

9hanT0M

New member
אני דווקא חושב שהיא צודקת

כל מי שאני מכיר (כן כל השניים וחצי אנשים) מתנהג ככה כולל אותי אין מה לעשות אלה ההורמונים זה בכלל פיסיולוגי (ויש גם בנות שחושבות מה*** למרות שבכלל אין להם) אבל מה הקיטורים נראה מישהי אחת שהייתה מעבירה את היום בשתיקה כשאף אחד לא מתחיל איתה, אחרי שהיא דופקת הופעה של יצאנית ממוצעת. אתן אוהבות שמתחילים אתכן זה עושה לכן את היום למרות שאתן "מקטרות" על זה אחר כך.

seeyou

New member
ידע רחב לילדה בת 16!../images/Emo140.gif

את בגיל השובבות ולא של חישובים של גיל 40!! ברור שבגילך הבנים באותו גיל קצת ילדים ביחס לבנות באותו גיל... בקצב מהיר הרבה בנות 20 יש להם נסיון של בנות 40!!

Hila Pila

New member
אוי סתמו ת'פה!

ייאלה ייאלה אמרו לכם משו קצת אמיתי נכנסתם למגננה?? אני אולי בת 16 (17 עו שבועיים אבל מי סופר?!) ואני מכירה את כל החשיבה וההתנהגות הדפוקה שלכם...

Slalum

New member
../images/Emo12.gif

מה זה אמור להיות, מתקפת ארסים על הפורום?

מיטללל

New member
שמעי...

מניסיון ארוך של 18 וחצי שנים (
) וסיפור חיים ארוך וגדוש (
) באמת יש שם ופה ופה ושם בנים בלי "חשיבה והתנהגות דפוקה". כלומר למרות שאהבתי את ההסבר שלך על רצף התפתחות הזכר :)) בהודעות שלך הכללת כמה וכמה הכללות. ומאוד חבל (בשבילך) שתאמיני בדברים האלו. רוצה לספר לנו מה עשו לך ?

Hila Pila

New member
ממממ....

זה לא משו אחד שעשו לי, פשוט כל ההתנהגות הזאת שלהם הדוחה והחיפוש המתמיד אחר סקס חד פעמי וסטוצים... דיי כבר מתחיל להגעיל אותי, כאילו אין שום דבר חוץ מזה?!! אני לא אומרת שאין בנות כאלה, וגם לא כ-ל הבנים כאלה, אבל הרוב קובע!....

HyPeR SoNiC

New member
מה יש לך?

את שאת שנכנסת למגננה.... תראי איך את מתעצבנת! את יודעת שאנחנו צודקים
וחוצמזה, את בת 16... (17 עוד שבועיים אבל מי סופר).... את לא!!!! מכירה את ההתנהגות של כל הגברים ביקום!.... זה שהיית חברה של מישהו שהתייחס אלייך מגעיל זה לא אומר שכל הבנים מגעילים... וגם לא רובם.... אז תעשי לי טובה......

krasnoludek

New member
לא כל הגברים מגעילים

ומחפשים רק סקס וסטוצים, וגם לא רובם. כנראה שאת פשוט נמצאת בחבורה הלא נכונה- או שאת כל הזמן נתקלת בבנים מהסוג הזה, אבל שתדעי לך שזה ממש לא נכון שרוב הגברים רוצים רק סקס או סטוצים.

אורית15

New member
החיים של בנים מסתובבים סביב סקס

אבל לי יש תאוריה קצת שונה, שזה בכלל בארץ, כי רק בארץ יש את ההרגשה הזאתי למצוא בן זוג, להתחתן.. אנשים מסתובבים ברחוב ומסתכלים אחד על השני, לא סתם כי אין על מה להסתכל, אלא בוחנים אחד את השני

מה פתאום סביב סקס...

יש ויש... הרי ישנן גם בנות כאלה שרק רוצות סקס, כמו שאמרתי הרבה פעמים- צריך למצוא את הגבר המתאים...

אורית15

New member
הסקס תמיד

נמצא בראש של גבר או שהוא חושב איך להשיג את זה, או שכשהוא משיג את זה הוא חושב מתי תהיה הפעם הבאה:)

למעלה