הגעתי למסקנה על הריח של החמוסים

הגעתי למסקנה על הריח של החמוסים

הריח לדעתי, לא ממש בא מהבלוטות שלהם. ריח השתן שלהם כל כך חזק, שזה מה שגורם לריח העז שמתפשט בבית
חושבת שאפשר לסבול את ריח הגוף שלהם, זה לא נורא כל כך. אבל השתן???? וואייייי מה עושים?????

Sweet Fantasy

New member
כבר ממזמן

אמרנו שהריח מהבלוטות הוא לא זה שמשפיע על הריח (מהבלוטות האנלייות) הבלוטות הנ"ל משמשות את החמוס רק בעת פחד או בהלה ריח הצואה והשתן הוא אכן מאוד חזק מומלץ להשתמש בחול של חתולים שסופג את הריחות בצורה מעולה לנקות כל יום ולהחליף את החול פעם - פעמיים בשבוע

אז קניתי לה אתמול חול גבישי כזה

נראה כמו גבישי סוכר גדולים כאלו. שמתי בינתיים בצלחת חד פעמית חחחחח עד שאמצא משהו מתאים לגודל של הכלוב, אבל הממזרה הזאת, רגילה לעשות בפינה הכי פינתית הקבועה שלה, והצלחת עגולה חחחחחחחחחחחחחחח אז בינתיים שומרת שם על הניקיון. יש לי כאבי ראש, לא יודעת אם זה בגלל הריח או בגלל שפשוט כואב לי הראש.

Sweet Fantasy

New member
צלחת ../images/Emo4.gif ?

רואה.. בשביל זה חשוב להכין הכל לפני שמגיע החמוס הבייתה איזה כלוב יש לה? של חמוס או של ארנבות? את יכולה לנסות בנתיים במקום לשים כלי, פשוט להפוך את אותה פינה ל"ארגז חול" מאולתר בלי תיחום פשוט לפזר שם חול והיא תעשה עליו את רק תנקי את החול אח'כ וכתקני ארגז חול מתאים תעשי לכלוב שטיפה

מכיון שלא ידעתי מה גודל הכלוב איתו

היא מגיעה, אז לא קניתי כלי לצרכים לפני כן. לגבי הכלוב, אין לי מושג אם הוא של חמוס או ארנבת, הוא לא 2 קומות כמו שראיתי אצלך בתמונות, הוא קומה אחת. ונתת לי רעיון באמת, אני אוציא את הצלחת, היא מיותרת שם, אפזר באופן חופשי בפינה שהיא עושה. אתמול ניקיתי את הכלוב ואת השמיכה שישנה עליה, את הערסל עוד לא ניקיתי, נראה לי בסדר.

Sweet Fantasy

New member
אוקיי,

אז זה כלוב של ארנבות בעיקרון הכלוב קטן מדיי ומי שמשתמש בו בשביל החמוס זה רק לצורכי שינה וחינוך הכלוב נורא קטן ולא מתאים לשהות ארוכה (למשל במשך היום) אם את לא מתכוונת לשחרר את מזל (
שם מצחיק) במשך היום בבית אני ממליצה לקנות לה כלוב גדול יותר שיתאים לשהות ארוכה יותר.. ואם היא משוחררת בבית, אל תשכחי להשגיח
ולמגן טוב טוב.. וחוצמזה.. מה קורה?
איך את מסתדרת איתה בנתיים? שובבה? שקטה? עושה בעיות? ספרי :)

כן, גם אני חשבתי שהכלוב קטן מידי

בשבילה, אבל חשבתי גם שככה הכלוב צריך להיות,בגודל הזה. יש לך מושג לטווח מחירים לכלובים גדולים יותר? ואיפה הכי כדאי לקנות? מכיון שהבית שלי מאד קטן, וסביר להניח שמזל תמצא את הגומחות ומקומות המסתור לרוב אצלי בבית, אז אני שיחררתי אותה כשהעינים שלי עליה, בינתיים שיחררתי רק פעם אחת מכיון שהיא כל הזמן ישנה. והפוזות של השינה שלה הורגות אותי מצחוק. עוד לא קילחתי אותה בגלל זה, ולא יודעת אם כדאי לי להעיר אותה בשביל מקלחת, מה את אומרת???? היא מאד סקרנית כשכבר ערה, שקטה (לא מוציאה קולות) למרות שהבת שלי אמרה לי שאתמול באוטו כשחזרנו הביתה, מזל הוציאה איזה שהוא קול לכמה שניות. עוד מעט, כשאראה שהיא בשלבי יקיצה , אוציא אותה שוב,ואצלם אותה. בינתיים הצלחתי לצלם אותה ישנה, אבל אני אעלה את כל התמונות ביחד.

N a d a v 1 6

New member
בית מאוד קטן וחמוס?:( לא מקנא!!!!!

שאני גרתי בבית "קטן" לא קטן פשוט לא היה חדר לחמוס לפני שעברנו..וראיתי בכפר מלל חמוסים הייתי ילדון! אמרו לי תשכח מזה אפילו לא התעקשתי כי ידעתי שאין לי איפה להשים אותם... זה ממש בעייתי עם חמוסים שאין לך מספיק מקום\אוו חדר בשבילם זה באסה..כי אז כל הבית מסריח..לדעתי זכר מסורס אין לו ריח כמו ולנטינו! ריח??? אין לו ריח בכללללל...למשל הנקבה שלי מעוקרת ויש לה ריח..אבל אני לא אכפת לי יש לה חדר משלה...הכל שם הכל נקי ומסודר..והכי בטח מציק לך עקב היותך בבית קטן זה הצואה!! תנסי להשים אותה במקום מרוחק זה באמת מביא כאבי ראש חוצמזה זה לא נעים אתם יכולים להתרגל לריח אבל אנשים שיבואו אלייכם לבית ייברחו מ=ה=ר וזה ממש לא נעים..לקבל הערות כמו "איזה מסריח" וכו'. נכון זה הבית שלך ומי שלא רוצה לא חייב לבוא, אבל בכל זאת...בשבילך בשביל החברים של הילדים שלך בשביל החברות שלך..חח תמצאי איזה פתרון.. פשוט תקני ארגז חול קטן...ותשימי אותו בצד של הכלוב..וזהו!~היא תעשה בפנים!:). מאחל לך בהצלחה ולא מקנא!:).

כן, זה מבעס שהבית קטן

אבל מקווה שלא אשאר בו עוד הרבה זמן (עובדת על זה) אבל בשביל הילדים, חשבתי שלא יכול להיות יותר טוב מזה, במיוחד הקטנה שלי שמתה על בעלי חיים וצריכה אותם לבניית הבטחון העצמי שלה. אז לא יכולתי לסרב להצעה הזאת.

Sweet Fantasy

New member
הכלוב הכי קטן

שיספיק לחמוסה עולה 600 אבל ראיתי פה בפורום בלוחות מכירה מישהו שמוכר כלוב לחמוסים ב200-400 לא הבנתי לפי מה המחיר להעיר אותה אני לא בטוחה.. את לא מעדיפה לחכות בגלל האמפולה? אני בטוחה שהיא לא עד כדי כך מסריחה.. קנית לה שמפו מיוחד? הקול שהיא הוציאה, אני מנחשת שהוא היה מן קול לחישה "הססס" כזה זה כמו קול הזהרה.. תנסי לשחק איתה ולהתשולל איתה היא אמורה לצחקחק לך :) מחכה לתמונות

לא,לא חושבת שאלו היו קולות של

אזהרה,הבת שלי שיחקה איתה וליטפה אותה כנראה היתה בהלם מהנסיעה והמעבר והנה התמונות, סוף סוף דרך אגב, לא משתמשת באמפולה בסוף,מחכה למחר, אני אחזיר ואקח במקום אופיגל כמו שהדר' ההוא המליץ.

חורפת

וכמו שמישהו אמר כאן קודם "אפילו טרקטור לא מעיר אותה" חחחחחחחחחחח

למעלה