הגעתי למסקנה על הריח של החמוסים

N a d a v 1 6

New member
מדהימה וגם את:)

את שהרשת לילדייך חמוס..:) ושבכלל את מצלמת אותה ונכנסת לפורום חח אמא שלי בחיים לא תכנס לפורום ותצלם אבל כן תשב איתי ותחבק אותם ותצחק עלייהם ועל מעשיהם כך גם אבי:). אבל ל"השקיע" כמוך טוב אחרי הכל רוב הטיפול "נופל" עלייך חוצמזה שממליצים לקחת חמוס מגיל 5 6 ומעלה...כי חמוסים נבהלים מילדים קטנים מהקפיצויות ההתרגשויות שלהם מהמראה החמוסי:). אבל את שותפה איתם בגידול ככה שזה בסדר גמור~=) בהצלחההה....

יואווווווווו הסמקתי ../images/Emo9.gif

תודה
אם אני מרשה להביא בעל חיים הביתה, אז זה אומר שאני שלמה עם זה, וזה לא רק בכדי שהילדים שלי יהיו מבסוטים מזה., כי כמו שאתה אומר, בסוף הגידול יהיה עלי, אז אני חייבת להיות מחוברת לבעל החיים הזה, אחרת מה??????? מעבר לכך, שהבת שלי כבר אחרי שעתיים שמזל הגיעה אלינו, כבר החזיקה אותה וליטפה אותה,וזה נראה כאילו שמזל אצלנו כבר שנתיים.

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo24.gif

נחמד :)
זאת את שהעלית את הרעיון להביא חמוס הביתה? או שמה אחד הילדים? אני חייבת לציין שאם זאת את, את באמת אמא לעניין המוןןן אמהות נרתעות
מהחיה הזאת ומהריח שלה.. וגם אם זאת לא את, זה שהסכמת ולקחת על עצמך גידול זה מאוד יפה
ישר כח :)

האמת שכן, רעיון שלי

בעקבות הפורום שלך. כבר מזמן ראיתי את החמוס אצל מישהו,ונדלקתי עליה, רק שלא ידעתי מאיפה משיגים אחת כזאת, ולא ידעתי כלום עליה בעצם ואז הקמת את הפורום, ישר נכנסתי אליו, קראתי, שאלתי, הפנמתי,ואז מישהי שנכנסה גם היא לכאן, אמרה שמעונינת למסור את החמוסה שלה (כונפה היא קראה לה חחחחחחח) ומכיון שאנחנו מכירות, אז התהליך היה יותר פשוט. הראיתי לילדים את התמונות של החמוסים כאן,ושאלתי אם רוצים אחד כזה בבית, שניהם צרחו לי באוזן "כןןןןןןןןןןןןן" ואחרי שהודעתי להם חגיגית שגם יהיה להם צרחו לי שוב באוזן "יששששששששששששש"
ומאז, הכל הסטוריה חחחחחחחחחחחחחח להגיד לך ת'אמת? עכברים למיניהם, ארנבות וכאלו, אני לא אכניס, אבל החמוס שבה את ליבי
עכשיו רק צריך לארגן כלוב גדול יותר, למרות שהמצב הכספי לא ממש מאפשר,אז מחכה להזדמנות מכירה של יד שניה (בכל זאת,זה ימבה כסף לכלוב)

זאת אותה אחת מהמודעה

זהו, יש כלוב, הכלוב הזה שפורסם מקווה שמחר מקסימום מחרתיים כבר יהיה אצלי.

Sweet Fantasy

New member
אה :)

לא ידעתי.. מזל טוב תתחדשי :) תאמת? הכלוב שהיא נמצאת בו עכשיו גם לא נראה הכי "סטרילי" \: כיסת את הערסל שהיא ישנה בו? אם לא אני ממליצה :) (רצוי לפני הטיפול בפרעושים שיהיה נקי אחרי שהיא תנוקה גם)

כיבסתי את השמיכה שבתחתית הכלוב

לא משנה שהיום הוא חזר להיות כמו שהיה קודם בגלל הצפיפות. מחר מחרתיים עם הכלוב החדש, אני אעשה לו טיפול 10,000 כולל כביסות, אולי גם אכניס את מזל למכונה חחחחחחחחחחח ואז יבוא לציון גואל

Sweet Fantasy

New member
כשתביאי את הכלוב

החדש.. הוא יהיה הרבה יותר גדול ויש חשש שהיא לא תבין איפה לחרבן אל תשכחי לקנות ארגז חול (של חתולים) ושימי שם אני ממליצה גם לקנות שטיחון פשוט כזה ולשים אותו בתור תחתית לכלוב כדי שהיא לא תחרבן שם .. בקיצור כשיגיע הכלוב תכתבי אני אתן לך נקודות מנחות מה מי מו בתוך הכלוב אחרת תצטערי לשטוף את הכלוב כל יום וזה לא פשוט

כל הודעה חדשה, גורמת להזיז את הראש

יותר שמאלה כדי לקרוא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Sweet Fantasy

New member
מדהימה ../images/Emo99.gif

סייבל כהה.. איפה איילת
זה קולות של אזהרה ולפעמים פחד (איך רשמתי הזהרה, מה נסגר איתי?) אחרי הכל פנים חדשות ידיים חדשות :) אופיגל זה האבקה? אני דווקא לא ממליצה.. ממליצה על האמפולה אבל של אדוונטג' היא הכי יעילה.. על כל הכבוד לדוק.. הוא לא זה שמטפל בחמוסים ואבקה לא בטוחה כמה היא יעילה על החמוסים אם את לא מוצאת אדוונטג' את יכולה ללכת לכל וטרינר בעיר ולקנות יש להם את זה

סייבל כהה?? אם את אומרת חחח

מה היחוד של הסייבלים הכהים? יש דבר כזה? אוףףףףףףףף כמה שאלות יש לי, אבל את יודעת, שאין כמו לשאול ולקבל תשובה, זה עוזר יותר לפעמים מקריאת מאמרים.

למעלה