הגעתי למסקנה על הריח של החמוסים

Sweet Fantasy

New member
בכיף, תשאלי כמה שאת רוצה

לכל צבע יש כהה עד בהיר.. סייבל כהה וסייבל בהיר, קינמון כהה וכן הלאה.. אצל הסייבל "הכהות" מתבטא באף חום ולא וורוד כמו אצל הבהירים במסיכה יותר מלאה שמכסה את רובהחלק העליון ולא כמו אצל הבהירים שזה יכול להיות רק מסביב לעיניים ויורד לכיוון האף (תסתכלי בתמונות של גיזמו) והפרווה העילית (יש שחור ומתחת אופוויט) יותר כהה

אחלה ,תודה תודה ../images/Emo24.gif

כשהילדים יחזרו, אוכל לצלם אותה יותר בבירור אבל עד אז, זה מה שהצלחתי

N a d a v 1 6

New member
נצל"ש החמוסה הפושעת ברחה לי למטה...

כן כן שלא תגידו שאני גר בבית קרקע(לא כרגע) החמוסה שלי נעלמה לה..ואני מחפש ומחפש!!!!!! לפחות שעה היא כבר הייתה מחוץ לבית..מאז שיצאו מהבית...(זאת הייתה הדרך היחידה שלה לצאת שאחי הגדול בא לבקר והלך). אז היא יצאה השכנים אמרו שהיא הייתה בגינה!!!!! חפרה בגינה המשותפת המלאה חתולים אח"כ אני יורד בטיל למטה לא האמנתי שהיא למטה סתם אמרתי אין לאן..אז זה הפתרון היחיד 2 השכנים שלי מקומה ראשונה רואים אותה ומביטים מה וממדברים להם (נראים רגועים למדיי) חח..אני כזה ראיתי שהם עומדים ומסתכלים אמרתי בלב הנה הפושעת והנה היא הייתה לה מלאה בחול על כל הגוף מבהולת קצת...לקחתי אותה ביידי העניים מלאות בדמעות ואמרתי לשכנים שהיא נעלמה וזה וחיבקתי נישקתי(אנסתי למען האמת בנשיקות) ואמרתי לה פושעת פושעת את בעונש עכשיו על הבריחה המתוחכמת הזו!!!!!! איך??? איך? ברחת בשביל לברוח היית צריכה לעבוד דרך החדר שלי!! חח ואין לך דרך אחרת...קיצור ..לקחתי אותה הבייתה וזהו שמתי בכלוב יחד עם סוניק להיום נגמרה החגיגה כל הבוקר הם היו חופשיים ובפעם הבאה שני משחרר אותם אני סוגר את הדלת בחדר שלהם.

Sweet Fantasy

New member
מה שיש לי להגיד זה:

אמרתי לך
.. חמוסים הם חיה חכמה וקטנה לא תמיד רואים אותם והם זריזים צריך תמיד להיות עירניים לשים לב למתרחש מתחת לאף (תרתי משמע) אני שמחה שמצאת אותה והכל שב למקומו תהייה יותר זהיר להבא |4u|

למה אתה קורא בית קטן????

החמוס שלי גרים בחדר אחד, אחד!!! אנחנו במעונות, אין לנו לאן לצאת, אני גרה בחדר ממוצע, אולי טיפונת יותר גדול, ואני עוד עם שותפה ושתינו חיות עם מוסי בסבבה. מדי פעם מוציאות אותו לטייל להנאתו. אבל מסתדרים די טוב החדר לחמוס= החדר שלי, והוא מאובטח בהתאם.

N a d a v 1 6

New member
לא את לא מבינה..

יש הבדל בין לגור 2 אנשים לאומת אמא אבא 2 ילדים! כן כן, כמה שפחות אנשים בבית ככה פחות לחץ את במעונות..וזה מאוד שונה..מלגור בבנים עם עוד 2 ילדות קטנות בלאגניסטיות חח אין כזה דבר ילד שלא הופך ולא עושה בלאגן וחמוס זה עוד ילדון קטן שעושה בלגן ועוד גונב:). בסך הכל....לא הייתה כוונה רעה אבל אני גם שהייתי קטן גרנו בבית קטן..כי לא היינו הרבה בבית זאת אומרת כמו "סוף עונה". אבל אני מקנא בילדים שלה שאמא הרשתה להם להביא חמוס לי? בחיים לא..הייתי יכול לישון בחוץ עם החמוס. היום זה ממש אחרת..אני מחליט איזה חיות להביא לבית חחח.. אם לא לא היו לי 3 כלבים חתול ו2 חמוסים(היה עוד חתול,שמת). בכל אופן...אני כזסה קובע את הכללים היום ואחותי בת 10 יכולה להתפוצץ ושהיא מבקשת חיות אומרים לה ל=א, אני היום לא שואל. למרות שבזמן האחרון..אבא קצת שם גבולות חח למרות שתאמינו לי שום חיה אני לא רוצה יותר..חוץ ממשהו שהוא החלום שלי....תוכי ג'אקו אבל זה כבר חלום כי..כסף? זמן? וכו'.....=\. בכל אופןןןןןןןןןןןןןןןןןןן..........נחמד לך שאת ומוסי באותו החדר ניסיתי להיות עם החמוסה שלי באותו החדר אם לא היו ישנים איתי עוד 2 כלבים..בחדר כן כן הכלבים שלי (אלו שראית בתמונה) לא מוכנים לצאת מהחדר ותמיד שבאים לפה אנשים לא מבינים שאני פותח את הדלת מאיפה הם צצים הם שורטים לי את הדלת ניסיתי "להעיף" אותם..זה לא הולך הם אחרי כל היוםםם. דווקא אמא שמחה מהמצב..=) חח..שהם רק איתי לפעמים עם נמאסים אין פרטיות גם למקלחת!:). חח יאללהה..רשמתי מגילה.

התגובה שלי תהיה קצרה ועניינית....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה משעשע!!! זה הכל.... ;)

Sweet Fantasy

New member
את לא

ומה עם אנשים חדשים שנכנסים לדירה? :) ובהתחלה לפני שהתרגלת לריח שלו זה לא הפריע לך קצת?

Lovable Stray

New member
בנתיים אף אחד לא אמר שום דבר

ועד שהוא לא יוצא מאיזה מחבוא אנשים גם לא מודעים שיש חיה בחדר. מצחיק לראות אותם עושים מ-מ-מה זה?!
חחח אולי בגלל שאני רגילה לחיות, אני מרגישה רק כשהוא משחרר את הבלוטות וגם אז לא תמיד
את הריח של האוגר מהצד השני אני מריחה היטב

למעלה