הגענו...

הגענו...

הסיגריה נגמרת, גם שקית החטיפים, גב גמל קשית שוברת, יבשים אבני חופים; גם ההשראה פורחת אל האל שנתנה, הנה, השירה גונחת גניחתה האחרונה. פעם, כששיר לעסתי על בטני נטף עסיס, והיום- היום זה מסטיק חסר טעם להכעיס! יש שמחשבה פוקדתני, מעיני דמעה תיזל: סטופ! פיניטה לה קומדיה! כבר אמרו הכל, חסל, סוף דבר! הכל נשמע כבר, כי הכל כבר נאמר. ואם לא- עוד ישמע דבר נבואת יום המחר... ____________________________________________________________________ עשו אהבה ולא מלחמה מלכישוע

אני רואה

שנעלבתם קשות... אולי תוציאו עליי קצת את העצבים? כי הרי עדיפות התגובות הזועמות על השתיקה השוחקת...

Sודית

New member
מלכישוע....הנה אני שוב....לא בסוד!!

לא רוצה שירה, לא רוצה חרוזים רוצה לכתוב לך, בגלל שמרגישה שהערה כמו שכתבת, היא ממש לא בונה קסנדרה מעירה מידי פעם, אך לא פוגעת אתה יכול,לדעתי, להעיר כמבקר, אם אתה כזה. ואז ההערות הן אחרות, כלומר על ניקוד או חילוק של השירה וכו` אבל מה שאתה עשית זו הייתה הבעת דיעה ויכולה הייתה להכתב בקצת במורה יותר רכה. קראתי את שכתבת...אהבתי גם אהבתי ואם לומר לפי הכתיבה, הניקוד, הפיסוק וההפרדה אתה כותב ויודע כתיבה מה היא. אני למשל לא למדתי כתיבה לשמה, גם לא סיפרות ובכל זאת בא לי מידי פעם להביע עצמי בחרוז, אז מה? זו לי הפעם הראשונה שנתקלתי בכתיבה שלך, אתה כותב להפליא. סודית לא אוהבת את השם שלך...זה אמיתי?

שלושה דברים:

אשיב על הראשון- ראשון ועל האחרון- אחרון: א- איני מבין מדוע אם זו זכותי לומר ``יפה`` אין זו זכותי לומר ``לא אהבתי`` (ולא את זה אמרתי...). ב- תודה על המחמאה. ג- הואיל ואינני סודי- אין לי בעיה לומר ששמי האמתי הוא יונה. עאול``מ, מל`

Sודית

New member
מלכישוע, תגדי זה בכוונה????

אז יופי, גילית את שמך נעים לי מאד יונה אבל מה החתימות האלה? זה בכוונה, כדי לסקרן?? סודית רוצה לדלות סודות.

סודית סקרנית,

זוהי חתימתי ושמי הבדוי בפורום אחד שאני כותב בו מזה עידן ועידנים, וכבר הספקתי להתרגל לכך שאני ``עשו אהבה ולא מלחמה, מלכישוע`` :cool:

למעלה