הגענו בשלום

python 4

New member
אז את אספנית המגנטים??../images/Emo12.gif

ואני הסתובבתי כל המפגש עם שקית המגנטים בתיק.. איך שכחתי את זה? אני שומר למפגש הבא!

evilihi

New member
ממש בושה..אני במקומך

לא הייתי מזכירה את זה כאן..סתם בצחוק,
תמיד יש את דואר ישראל..ומפגשי פורום עתידיים...

../images/Emo6.gifמזלך, יהיה לך לפעם הבאה

גם ככה היו לך המון וזה מאוד כבד
אני ממשיכה לאסוף לך. אגב, אני אוספת רק את המגנטים שממופיע בהם חתול ואז הוא משתייך לאוסף החתולים.

KaNiJa

New member
../images/Emo6.gif אחח... הומור פנימי... שודרגנו

ואומרים שלאספנים אין חוש הומור...

elcool

New member
חחחח

הייתי אומר עכשיו משהו, אבל אני לא אגיד. (והמבין יבין
)

מאמאסאן

New member
קראתי את כל סיפורי חווית המפגש

זה גורם לי תחושת החמצה , נוראה. מאד חבל, אבל קראתי בכמה תגובות משהו שנראה כמו: המפגש הבא?, או שאני מדמיינת? כייף לכם, ושבוע טוב לכולכם.

® רן

New member
הייתי אומר שכ 20-30 מחברי הפורום

ועוד הרבה חברי קיבוץ שבאו לראות את התערוכה.

lubia

New member
לפי הספירה שלי - 30

ויכול להיות ששכחתי מישהו. וחלק גם באו עם בני משפחה, וחלק מחברי הקיבוץ גם היו בהרצאות. המון תודה לאיציק על האירוח! ובהזדמנות זו גם תודה לנמרוד שמצא לי בול שחמט מקצה העולם, לאלונה על המחמ"פ השחמטאי הראשון שלי, ולעוד שלושה אנשים טובים שמצאו לי בולי שחמט (מאנגליה ומהונג קונג) ולבושתי הרבה אני פשוט לא זוכר מי הם. בכל מקרה יש לי את הבולים הללו, אבל אני מבטיח למצוא להם בית אוהב אצל אספני שחמט אחרים.

lubia

New member
מנצל"ש - שאלה לשמוליק

היות והמצגות היו על המחשב הנייד שלי, אז היום אני עובד מאוד קשה ודווקא על המחשב הזה (צירוף מקרים כמובן). שמתי לב לדבר מענין שלא ראיתי אתמול, לגבי הבולים שירדן הוציאה עם הדפס רכב PALESTINE. המענין הוא ששם המדינה המנפיקה רשום כממלכה ההאשמית של ירדן, ואותי זה מאוד מפתיע. חשבתי שירדן שינתה את שמה מעבר הירדן (TRANS JORDAN) לירדן עם סיפוח הגדה המערבית. לפי הבולים זה אחרת: קודם שינו את שמם, ורק אחר כך סיפחו את השטחים. והשאלה היא: האם טעיתי כל השנים? שמוליק - אתה יכול לעשות קצת סדר בדברים?

טראנס ג'ורדן היה השם המנדטורי

לאחר מלחמת העולם הראשונה, חילק חבר הלאומים את המזרח התיכון בין צרפת לבריטניה. בריטניה קיבל את עירק, ירדן ופלשתינה, והצרפתים קיבלו את סוריה וירדן. הבריטים הקימו מערבית לירדן את טרנסג'ורדן, ומינו את עבדללה לאמיר. בהדרגה עבדללה קיבל יותר ויותר סמכויות, עד שב- 22.3.46 הוכרזה עצמאותה של ירדן. בשלב זה שמה של המדינה החדשה היה האמירות של טרנסג'ורדן. כחודשיים מאוחר יותר, ב- 25.5.46 שודרג מעמדו של עבדללה מאמיר למלך, ושם המדינה שונה לממלכה ההאשמית של ירדן. מעניין שהבולים שהונפקו בשנת 1947 עדין נשאו את הכתובת טרנסג'ורדן. רק בשנת 1949 שונה הכיתוב לג'ורדן.

גם אנחנו הגענו בשלום../images/Emo45.gif

המפגש היה נפלא, שמחתי סוף סוף להכיר את כל האנשים הנחמדים שמאחורי הכינויים.
רבה לאיציק ולקיבוץ דביר על הכנסת האורחים הנאה. בעל הקופסאות גם הוא יכתוב את דעתו החיובית על המפגש בהמשך היום.

../images/Emo124.gifעכשיו אני

היה מפגש מעולה, היה כיף לראות את כל האוספים בעיקר את של ירון
.
רבה לאיציק קראוזה ולאנשים בקיבוץ דביר.
לאריק שאירגן את המפגש הזה, אין מנהל כמוך בתפוז.
לרחל, לאורן ולאברהם על קופסאות הגפרורים,
עם שכחתי מישהו.
לאנשים מקיבוץ דביר, שנתנו לי גפרורים - בעיקר לגב' רינה סילבר. איציק - תגיד לה תודה רבה גדולה ואני אתקשר אליה להודות לה באופן אישי בהמשך השבוע.
למוטי,ליורם, לשמוליק ולאריק על ההרצאות המענינות
. אני מקוה שיהיו עוד מפגשים כאלו ונוכל לראות אחד את האוסף של השני ושיותר אנשי פורום יגיעו.

kipod2

New member
תודה לכולם ../images/Emo24.gif

תודה לכולם על הפריטים המקסימים
אני שמח שכולכם הגעתם בשלום

skito

New member
לא הספקתי להשלים ולומר

רק רציתי לומר שאיציק עם אוסף המכוניות שלו ואני הגענו בשלום ומרוב מהירות לא הספקתי להרחיב ולהודות כראוי לאיציק קארדזה ולכל מי שטרח, תודה על קבלת הפנים והאירוח הנפלא! היה שווה להגיע מהצפון הרחוק, כיף היה לראות את האוסף הנדיר והייחודי ביותר בישראל - לאוסף שלך משמעות היסטורית שכן כל פריט מזכיר תקופה אחרת וסיפור אחר ובכלל לשאר האוספים אי אפשר להתעמק באופן יסודי בכולם אבל בהחלט "הטעימות" הספיקו לאמש שמחתי לפגוש אוספים, סיפורים ובעיקר אנשים נפלאים, ההרצאה של מוטי וחבל שלא הספקתי להישאר עד הסוף ולהנות משאר ההרצאות * החזקת סכין או אולר (כמובן שישנם סייגים כמו צורך והיתרים) החזקת סכין או אולר מהווה עבירה על החוק מסוג "פשע", והעונש שנקבע בחוק הוא חמש שנות מאסר!? כל אמצעי חד העלול לגרום לנזק גופני נחשב כ "סכין" לכל דבר. אם תיתפס כשאתה מחזיק בו, אתה עלול לעמוד לדין על עבירה זו (ראה חוק העונשין, התשל"ז-1977, סעיפים 186א,ב ו-ט. כמו כן, אם ביצעת עבירה אחרת (למשל, תקיפה), ונמצא עליך סכין או אולר, העונש שתקבל, אם תימצא אשם במשפט, יהיה חמור בהרבה, מאשר אילו לא היה ברשותך נשק כזה. שמחתי להעשיר אחרים בפריטים מקווה בעתיד לתרום יותר תמונות נוספות בהמשך שבוע טוב

למעלה