הגענו בשלום

בּני

New member
כמובן ששכחתי

להודות לגלעד על התקליט... אז שוב תודה גם למי ששכחתי ועל לא דבר בשם כל מי שנשכח

שבוע טוב לכולם.

הגעתי הביתה כבר מזמן, אבל רציתי קצת לאכול ולנוח. עכשיו אני יכול לכתוב בנחת. קודם כל, תודה גדולה לאיציק ולכל החברים בדביר שאפשרו לנו את היום הנעים, הנינוח והמהנה הזה. אני רוצה לשתף אתכם בהרגשה שלי מהמפגש. האוספים, ההרצאות, הארוחה - כל זה היה צפוי. אבל אני בעיקר נהניתי ממשהו אחר: מהנינוחות, החיוכים, הצחוקים, הביחד. הסתכלתי קצת סביבי באולם במשך הבוקר, ולא ראיתי אפילו אדם אחד שהיה לחוץ, או כעוס, או עצבני או קצר רוח. לא היה אף אחד - לא מהאספנים ולא מהאורחים, שישב בצד מבואס. לא ראיתי אצל אף אחד אפילו קצה של צורך להתחרות, או להתבלט, או לנצח. מה שכן ראיתי היה מחזה מאוד לא שגרתי של שלווה והתרגשות נעימה - כמו ביום הולדת של מישהו שכולם אוהבים. ההתארגנות בבוקר התנהלה בניחותא, השעות שעברו עלינו בשיטוט מאחד לשני עברו עלי לפחות מהר בלי ששמתי לב. ארוחת הצהריים הגיעה לשולחן כאילו במטה קסם, והכל הספיק בדיוק, ולא נשאר הרבה, ואף אחד לא יצא רעב, ולכולם היה טעים (ואפילו בלי כפות אפשר כנראה להסתדר). ואחר כך במועדון למטה היה מזגן ואוירה מחויכת, וצחוקים, ובדיחות, והמצגות המעניינות של מוטי יורם ושמוליק באמת היו מעניינות והצליחו, כמו שאמרה רחל, להשאיר גם אותי עם עיניים פתוחות. אני מסכים למה שאמר נמרוד, וזה לא מובן מאליו - אין בחבורה שלנו הבדלי מעמדות בין ותיקים לחדשים, בין צעירים למבוגרים, בין עשירים ללא עשירים, או בין מומחים לסתם סקרנים. כולם מצליחים להנות באותה המידה, והשותפות הופכת אותנו ככל הנראה לחבורה מאוד יוצאת דופן. אני בטוח שחלק מהאורחים שמו לב, ובוודאי נשמע מאיציק הערות של אורחים על העניין הזה. גם העובדה שהמפגש מספיק מעניין כדי למשוך אנשים מכרמיאל בצפון ועד גרופית בדרום לא צריכה להיות מובנת מאליה. אנחנו בסך הכל מכירים מהאינטרנט. לא למדנו ביחד, לא שרתנו במילואים עשרים שנה באותה היחידה. בכל זאת, לא היה אף אחד, משום מקום בארץ, שלא הגיע בגלל מחסור בתחבורה. סידור ההסעות הספונטני שהצליח להביא 100 אחוז מהמשתתפים מדהים אותי - תחשבו רגע: לא רואים דבר כזה באף חתונה או ארוע משפחתי. בימים הקרובים יעלו התמונות, וגם מי שלא היה יוכל להשתתף בחוויה, לפחות באופן חלקי. ורק בעיה גדולה אחת יש לנו עכשיו: אחרי כזה בינגו מוצלח, מה נעשה הלאה? לדעתי, אפשר לחתום על עיסקה רבת שנים עם קיבוץ דביר. הם יארחו אותנו גם בשנה הבאה, ואנחנו נתחייב עד לשנה הבאה לצרף עוד הרבה אספנים חדשים לפורום, כדי שלא ישעמם אותם לראות אותם דברים. וגם ירון ינסה עד השנה הבאה להחליט ולהתחיל לאסוף משהו, לא חשוב מה. וכמובן, תודה רבה לכל מי שתרם למשקל העודף שחזר איתי הביתה, ותודה מיוחדת לשמוליק שחלק איתי את הדרך הלוך וחזור, שעשע אותי, ורק בזכותו הגעתי בשלום בלי להרדם בדרך. לכל מי שהולך לביה"ס השבוע - שתהיה שנה מוצלחת ופוריה. למי שכבר גדול - שיהיה שבוע טוב. ולכולם ללא יוצא מן הכלל - תודה על מפגש נהדר. ועד הפעם הבאה - להתראות.

krause

New member
אין לי ספק שקבוץ דביר ישמח לארח

את הפורום פעם בשנה.אני מתחיל כבר היום לטפל במפגש הבא!!!! אריק כל מלה סלע.אין לי הרבה מה להוסיף. לילה טוב.

תמיר1991

New member
תודה על הברכות לשנה החדשה!

אני מקווה באמת להצליח השנה... יש לי כמה הצעות למפגש נוסף, בחגים: א. תערוכת האוספים שניסים כתב עליה לא מכבר. ב. סיור כיפי במוזיאון ארץ-ישראל ברמת-אביב, תל-אביב. יש שם מוזיאון דואר ובולים, מוזיאון מטבעות, מוזיאון עתיקות ומוזיאון זכוכית: מומלץ במיוחד! ג. פיקניק בחיק הטבע יחדיו. ד. סיור משותף במערב ירושלים - מוזיאון ישראל, מוזיאון המדע, הכנסת, ביהמ"ש העליון, מוזיאון ארצות המקרא - מה שרק נרצה! מה אתם אומרים? יכול להיות מעניין ונחמד, לא? תמיר.

python 4

New member
אני מתנצל בפני מי שהביא את המרק

על המחסור בכפות. מפונקים! בתקופת הפלמ"ח בקושי מזלגות היו לנו. אח, הדור של היום!
אני חייב לספר משהו - על יורם. אני ופמלייתי (אבא ודוד שלי) היינו חייבים לצאת בדיוק אחרי ההרצאה של יורם, ויצאנו די נפעמים. זה התחיל מדוד שלי - שהוא אוגר בולים, בעל כמה אלפי בולים לא מסודרים. אחרי שהוא ראה את אוספי הבולים של אריק, שמוליק רחל והיתר ובעיקר אחרי הצגת האוסף של יורם, הוא אמר לי בדרך חזרה שלראשונה הוא מבין מה זה איסוף בולים אמיתי. אכן הצלחתם לשכנע אותו! ואבא שלי (לא אספן בולים) אמר שיורם נראה לו בחור רציני מאוד - שתבין, מאבא שלי זו המחמאה הכי גדולה שאפשר לתת לבנאדם. יותר שווה ממדליית הזהב שתקבל בתערוכת הבולים הבאה! העברת כבר ראשי פרקים?

python 4

New member
לא היה מרק,

אבל לפי הצורך האובססיבי של מספר אנשים פה לכפות, היית יכולה לחשוב שהיה. לא?

נפלא שנחלתם הצלחה

בפעם הבאה מאמץ ניכר לא להחמיץ ולתרום את חלקי שפע ברכות לכל החברים ושנה טובה!!

11moti

New member
תודות וברכות

לאיציק על האירוח והמקום לאריק על הביצוע והרעיון,ולכל המשתתפים על החברותא סוף סף גמרתי לתלות חזרה את כל "הברזלים והעצים" והפלא ופלא מצאתי את המקום של כל אחד. תודה נוספת בפן שונה: לאריק על "הכלים" לחיים על משחיז סכינ הגילוח לאלונה על המחמפים לנמבו על הספרים ותודה מראש -לכל מי שמתכנן לתת לי סכינים/ תערים וכו... ףלאריק על ה

krause

New member
רק עכשיו הגעתי למחשב.

תודה על הברכות. אני רוצה להודות בשמי ובשם חברי קיבוץ דביר על הארוע הנהדר אשר היה בקיבוצנו.קיבלתי תגובות נהדרות מחברי קיבוץ אשר מאוד נהנו מהתצוגות, ומהמפגש עם האנשים. תודה למושיק רכז התרבות אשר טרח וארגן ולא חסך מאתנו דבר.תודה לשמוליק אשר ארח קבוצת אנשים במקלט הרכבת. וכמובן לאיש אשר בשקט נפשי גרם לארוע לזרום ולהצליח, וזה כמובן אריק. תודה למרצים ולכל אלה אשר באו מרחוק מאוד, ניסים זמיר, אברהם, וחיים. וגם לאלה אשר תרמו לי אישית לאוסף, רונן, ניסים, אלונה,ואוחנה. לא ישנתי טוב הלילה, ונראה לי שגם הלילה לא אשן טוב, מעוצמת הארוע. תודה לכולכם, הייתם נהדרים. איציק

איציק שוב תודה היה מקסים

ויש לכם חברים מקסימים שלא רק באו לראות אלא גם תרמו לאוספים, אני מצטערת שאינני יודעת את שמה של זו שהביאה לי את הסמלים, אבל אני קוראת פה על עוד חברים שהלכו והביאו פריטים לאספנים, יישר כוח ולדעתי לא היתה מזיקה איזו תודה על לוח המודעות לכל התורמים הנדיבים.

powo

New member
אוי אוי אוי שכחתי

המון תודה לאודי.ראשית על השולחן המשותף.ושנית על הקטלוג שנמסר לי בהשאלה.המון תודות

KaNiJa

New member
לדעתי יהיה נחמד אם נארגן לקיבוץ

איזשהי תמונה ממוסגרת מהמפגש היום בצירוף ברכת תודה. מה דעתך/ם? אני מוכן לעמוד בראש צוות ההפקה. :) מצ"ב סיפתח תמונה ראשונית מהמפגש היום... בעיקר כדי לתת תחושה של מה היה היום לאלה שלא היו. תמונות נוספות יועלו עוד מחר אני מקווה.

krause

New member
היום בארוחת הצהרים בקיבוץ, תהיה

מודעה אשר בה אני מודה לקיבוץ על הארוח הניפלא של כנס הפורום. להת איציק. אגב,מרוב דאגה, שכחתי להביא את המצלמה.איפה התמונות?אפשר לפרסם את תמונתי.

KaNiJa

New member
בתקווה יועלו היום בערב לגלריה...

אם לא יהיו עיצומים במשק

שַׁי

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif היה יוצא-מן-הכלל

האווירה, הקיבוץ וכמובן האנשים - גם הותיקים, גם החדשים, את כולם היה נעים לפגוש, וכולם - כאילו כבר מכירים שנים. תודה לדובוש על הספרים והסיפורים, לגלעד, אלעד ואליעד על הספרים, לאורן שדאג להעיר אלי עם רחל מחזה של חנוך לוין, לאריק עבור ספר בהוצאת "תרשיש" וספר של דוד אבידן, לבני, לאלונה והכי הרבה לנמרוד (נימבו), שעכשו, בזכותו, אני יכול לומר בגאון, כי אני מחזיק כל חוברת וספר, אשר פרסם המשורר אלכסנדר פן אי פעם. וכמובן, תודה גם לאברהם ולמשפחתו על הטרמפ מערד לקיבוץ ובחזרה. ולאיציק - האירוח באמת היה נפלא, קשה לבקש יותר, סאחתיין
שבוע טוב לכולם ולילה טוב.

evilihi

New member
ועכשיו אני!

הרבה הרבה תודה על הארוע הנפלא. הזמן פשוט טס לי..למרות שקצת השתעממתי בהרצאות, להרדם לא הצלחתי אז אני יכולה להגיד בגאון שהקשבתי :) איך אמר אחד המרצים - הקול שלי יכול להעיר מתים (סורי שכחתי מי זה היה..יורם??) היה ממש מדהים..כמות המגנטים שקיבלתי פשוט סיחררה אותי, אני חושבת שיצאתי עם טוטאל של לפחות 3 קילו מגנטים!!! ואני לא מגזימה... היה ממש נחמד לחבר את השמות והכינויים לפרצופים...וחברי הקיבוץ פשוט עשר. בכזאת קבלת פנים ואהבה לא ניתקלתי כבר המון זמן. לסיכום - מעל ומעבר למצופה. הרבה תודה ונקווה לארועים דומים בעתיד (HOPEULLY הקרוב). ליהי

doroni10

New member
אוף אני מקנא.. ../images/Emo5.gif

העיקר שנהנתם כולכם..
דורון,

lubia

New member
כן - זה אני

עם הקול המעיר מתים משנתם. בהרצאות בכנסים כבר יודעים שלא צריך להצמיד לי מיקרופון כי אין לי עניבה (שאליה מחברים את המקרופונים) וממילא ישמעו אותי גם בשורה האחרונה.

למעלה