הגענו בשלום

Mercyful God

New member
היה מצויין

תודה לכולםםםםםםם על הכל , על החברה, האוכל המתנות . תודה.

doroni10

New member
צודק תמיר- חבל שלא הגענו :(

ואני הספקתי להנשך על ידי חתול, ולקבל זריקת אנטי טטנוס.
ועכשיו אני לא יודע מה לעשות עם 28 מעטפות לבנות עם בולים.. (את הבמבה אכלנו.. לפחות חלק..). והספר לאריק.. בקיצור- עכשיו יש לי הרבה עבודה להעביר את הכל לכולם.. דורון,

dan the man

New member
ומילה אחת ממני...

טוב לא מילה אלא כמה... קודם כל אני חייב לציין שהמפגש היה מדהים אפילו שהייתי חייב לללכת ממש מוקדם ישר אחרי קיפול האוספים אוסף השחמט היה מעניין והחלק ששמעתי היה מעניין מאוד... סוף סוף מצאתי זמן לראות את כל הכרטיסי ביקור של גלעד ושל אליעד... וכל מה שראיתי התרשמתי מאוד ממנו!!! ועכשיו לתודות: תודה רבה לתמיר על השטרות לאליעד על הסטיקרים לאברהם על השטרות לאודי על השטרות לרן על כל המטבעות שנתן לי לאיזה קיבוצניק אחד שהחלפתי איתו מטבעות (?) לelcool על המחזיק מפתחות שהציע לי אבל לא לקחתי... לגלעד שהוציא מאיפשהוא עיתוך שגיליתי שהוא מאוד מעניין בבית ולאיש עם האוסף רכבות שההרצאה שלו היה מעניינת מאוד (הערה לתמיר) ולכל מי ששכחתי ובטח יש הרבה כאלה... בסך הכל היה מפגש מצויין!!!

doroni10

New member
אשתי ואני האכלנו כמה גורים..

בני כחודש/חודש וחצי ועד שלושה חודשים לכל היותר. קמפוס גבעת קם בירושלים משופע בחתולים, חלקם מאד ידידותיים- לא רק שכך אלא "מכירים" אותי כבר, שכן אנו נוהגים לתת להם אוכל ומים לעיתים. הגורים- חלקם מכירים אותנו, ולכן כשהגענו אל הקמפוס מיד הם רצו אלינו- ובינהם גור קטן - הקטן ביותר בחבורה שקפץ עלי, נכנס ישר אל השקית והתחיל לאכול... הוצאתי אותו, ונתתי לו לאכול פתיתים ישירות מהיד שלי. גור אחר שקינא בכך פשוט קפץ עלי ונתן לי נשיכה באצבע... דורון,

evilihi

New member
DITTO!!!

יישר כוח! נקווה שזה לא יוריד לכם את הרצון להמשיך.. יש לי שכן שעושה אותו הדבר..מטפל כבר שנים (לפחות 10) בחתולי השכונה..ויש פה להקה של בסביבות 30-40 חתולים..טיפולים..וטרינרים..עיקורים..חיסונים..וכדומה... כל הכבוד!!!!

תמיר1991

New member
מקווה שתחלים במהרה!

ואני אשמח לכתובתך, יש לי קצת בולים, 2 גל"זים וFDC בשבילך. תמיר.

טל ענבר

New member
תמיר! נצל"ש.....!

במקרה זה נצל את ה"ג'אנק" שקיבלת. מה שאת אוצרת זרקת לפח? אולי יהיה מי מחברי הפורום שישמח לקבל ? לא יפה...ועוד להצהיר על כך פומבית שזרקת לפח משהו שמישהו הביא לך למפגש?

תמיר1991

New member
טל......

זרקתי לפח קטעי עיתונות קרועים ולא ברורים ופרוספקטים מוזרים - החמר החשוב עוד אצלי. וירון אמר לי שמצדו שאני אעשה עם זה מה שאני רוצה... אם זה לא מפריע לשנינו למה שזה יפריע לך? זה קצת צורם לי, ואני מצטער אם זה פוגע - אבל זה לא ממש עניינך... אני שוב מצטער, פשוט היתי חייב להוסיף את זה... תמיר.

טל ענבר

New member
תמיר..........

ראיתי שאתה בקיא בשליפת שרשורים ישנים. אולי תיטיב ותפשפש מספיק לראות את השרשור העתיק בו אתה "מגרש" אותי מהפורום (לאחר תלונה שלי על כך שהפורום הפך ל"שוקחתן"), על מנת לראות את התגובות שקיבלת שם. אני חושב שצורת ההתבטאות שלך מהווה רמה חדשה של חוצפה, ואני מופתע כל פעם מחדש לראות כיצד אתה יורק מהבאר ממנה אתה שותה. בהצלחה בהמשך דרכך, ואולי אשוב ואתייחס אליך כשתתבגר - אולי בעוד שנים אחדות, אולי קודם.

טל ענבר

New member
מתוך דברי ימי הפורום

התאריך - 9.4.2004 מתוך דבריו של אריק אל תמיר: "קראתי את ההודעה של טל, ואת התגובות (הלא כל כך מכובדות, אם לא לומר המחוצפות) של הצעירים שענו לו, ואני רוצה לנצל את מעמדי כמנהל הפורום, דבר שאיני עושה הרבה, וקודם כל להתנצל בשמכם בפני טל. טל הוא אספן יותר ותיק מכם, מבוגר מכם, ובעיני לפחות זהו חוסר כבוד מינימלי לענות לו כמו שעניתם, וזאת בלי שום קשר לתוכן הודעתו ולדעותיו. אני מקווה שהתנצלותי לא תשאר בודדה, ודי לחכימא ברמיזא. דווקא אתה, תמיר, היית צריך להיות מאוד מאוד מעוניין בנוכחותו של טל ענבר בפורום הזה - יותר מכולנו. כמו שאתה יודע היטב (ואחרים אולי לא יודעים) טל הוא מבכירי מדעני החלל בישראל, אספן בולי חלל הרבה יותר מנוסה ממך, והחבר העיקרי בפורום שיכול היה ללמוד ממנו ולהנות מנוכחותו כאן הוא אתה. אני משתומם על הקלות שבה אתה מוכן לוותר על נוכחות של מישהו כמו טל, שספק בעיני אם תצליח לפגוש ולהכיר בנסיבות אחרות. אם אמרת לפני כמה ימים "זה טוב לטווח הארוך", היום לצערי הוכחת שאין לך מושג כיצד לתכנן לטווח הארוך מבחינת הקשרים האספניים שלך."

תמיר1991

New member
אתייחס אליך כשתתבגר...

היחס שלך אלי הפך בתקופה האחרונה לחוצפה לשמה - אתה אדם משכיל וידען, אך אליה וקוץ בה: אתה פשוט לא מעריך צעירים וחסרי ניסיון ממך, ואני ביניהם. היחס הזה צורם לי, וחבל לי מאוד שזה כך, כי אני לא אשם שאני רק בן 13 וחצי... מקווה שתבין... תמיר.

טל ענבר

New member
לו היה אייקון של "מדהים"....

הייתי שם אותו כאן. חבל. פשוט חבל, ועוד הוספת חטא על פשע. מאכזב, מצער, ומיותר. בהצלחה בהמשך דרכך - גם בתחום החלל. אנא אל תוסיף לפנות אלי - לא בפורום ולא בהודעות אישיות.

תמיר1991

New member
אני מעדיף לשתוק עכשיו...

אתה הגדשת את הסיאה. אתה חושב שאתה יותר טוב ממני, וזה ניכר בהודעותיך. אז טעות בידך - אתה אקדמאי וגדול, אבל גם אני אהיה כזה פעם. צוחק מי שצוחק אחרון... תמיר.

rachelea

New member
תמיר, מוטב היה אילו הדברים שהוספת

כאן לא היו נכתבים כלל. הגדשת הסאה תמיר? לדעתי, אתה הגדשת. ואם יורשה לי לומר: עשית זאת בחוצפה רבה. מוטב לך לא לכתוב יותר הלילה, ללכת לישון ולחשוב על מה שקרה בדקות האחרונות.

תמיר1991

New member
אני לא מבין מדוע חלקכם נטפלים אלי..

הויכוח שלי עם טל התחיל מנושא מטופש, ואך ורק בשל העובדה שטל חושב שמעשי היו פסולים, למרות שהוא לא ידע כלל וכלל במה מדובר. אני הגבתי לו, ויכול להיות שטעיתי, אך נגררתי לנושא אחר לגמרי, והוא הזלזול שכמה מחברי פורום זה רוחשים אלי. מרביתם של חברי החבר מעריכים אותי, נחמדים אלי, וחלקם אף בקשר עמי מחוץ לדפי הפורום. אך יש חלק שהורסים כמעט כל חלקה טובה לגבי בפורום הזה, ודואגים לקרוא לי "מתנשא", למרות שהם כאלה בעצמם. נאה דורש - נאה מקיים. רחל, ראי מסר ששלחתי לך, ואני אשמח אם תגיבי אליו, זה חשוב לי. כל טוב ולילה טוב, תמיר.

oren*

New member
אם במקום לענות לטל "זה לא עניינך",

היית מסביר במשפט אחד מה כללו הפריטים שזרקת, השרשור המכוער הזה היה נחסך (ועוד ביום של מפגש חברים מהנה). אתה הוא זה שבחר לפרסם הודעה פומבית בפורום ולפתוח אותה בהכרזה חגיגית על השלכת פריטים לפח-הזבל.

למעלה