הגענו בשלום

skito

New member
הגענו בשלום

איציק תודה על האירוח הנפלא היה כיף לראות גם אתכם מקרוב חבל שהפסדנו את המשך ההרצאות בהצלחה לכולם

powo

New member
גם אנחנו הגענו בשלום

וכעט תור התודות ראשית לקיבוץ דביר ולאיציק (למי שלא קיבוצניק. באחריות מלאה זה לא פשוט הארגון.)לאריק שמאחורי הקלעים.ולכל החברים שבאו עם האוספים.ולכל הדואגים למזון והשתיה .תודה גדולה

rachelea

New member
המפגש בדביר

היה נפלא! היה נהדר להפגש במכרים הוותיקים עם אוספיהם ולהיפגש עם האחרים, שטרם באו למפגשים. כמו כן, היה נעים לראות כי המצטרפים "הטריים" לפורום התערו בו במהירות. ושוב תודה לאיציק על ההזמנה לקיבוצו. המפגש אורגן ללא דופי. כפי שכבר אמרתי, אני מקווה שגם חברי המשק נהנו מנוכחותנו ואולי יהיה מי מהם שיצטרף לפורום. תודה גם לשמוליק, חבר הקיבוץ ואספן הרכבות ה"חשמלאיות" על ההזמנה לראות את האוסף. תודה גם לשאר חברי הקיבוץ, מועדת התרבות ואחרים, שנתנו יד למבצע. סידרת ההרצאות: של מוטי על סכינים, כידונים ומצ'טות; של יורם על שחמט ומלחמה; של שמוליק על יחסי ישראל ערב (אימצתי את ההערה, שמוליק) ושל אריק על אופן איתור פריטים באי-ביי היו מעניינים. החכמתי ואפילו לא נרדמתי!!! על שאר החוויות, יכתבו בודאי אחרים.

היה אדיר וגם אנחנו חזרנו בשלום

היה ממש נפלא, נהניתי מאוד, תודה גדולה לאיציק, תודה ענקית לקיבוצניקית מקסימה שהלכה לביתה וחזרה אלי עם כמה סמלים ביניהם סמל השומר הצעיר שאני מחפשת כבר מזמן, תודה לשמוליק מהקיבוץ והרכבות במרתף, פרוייקט מקסים, ההרצאות המעניינות של מוטי, יורם ושמוליק וחבל חבל שלא יכולתי להשאר לשמוע את ההרצאה של אריק על איביי, אבל היה כבר מאוחר והיינו חייבים ללכת.
נולדה לפורום אספנית חדשה במפגש, אמא של אליעד התחילה לאסוף בולי אמנות נכון כיף? עטרה,

כמובן שקיבלתי, תודה ענקית

הם מקסימים, השגת אותי ב-3 דקות בהודעה שלך כשכתבתי את רשימת התודות. חבל מאוד שלא היית, היה נהדר.

יווווו מרוב שמחה שכחתי

איך שכחתי להגיד תודה תודה תודה על כל המתנות היפות שקיבלתי, אורן שלחתי לי חתולים נפלאים תודה, וקיבלתי המון דברים מקסימים מאורן* מרחל, מאיציק, מאריק, מדובוש, מעדי, מיורם, דן, ועוד שמרוב התרגשות ושמחה אני לא זוכרת, אנא סילחו לי.

python 4

New member
הגענו בשלום...../images/Emo9.gif

חבל שהיינו צריכים לצאת קצת מוקדם, מיד אחרי ההרצאה (המדהימה) של יורם. אבל הנסיעה הביתה ארוכה-ארוכה. אני אתייחס אחר כך למפגש ולאוסף החדש והמהפכני שלי שאין לאף אחד בעולם אבל לפני שאני אשכח קודם כל אני צריך להודות.. כזה מפגש מדהים - עוד לא היה.. תודה תודה לאיציק על האירוח! תודה לכל מי שהביא לי בולים! חיים, בני, עדי, יורם, דובוש, מוטי, גלעד, אלונה, דן האיש, רן, והבחור הנחמד עם האוסף של בולי קק"ל שאני לא זוכר את שמו.. מקווה שלא שכחתי אף אחד ואם כן אז סליחה. תודה לתמיר על הקטלוג.. ולשַׁי על המילונים! שַׁי, שלח לי דחוף את הכתובת שלך במסר!!! תודה לבני על התקליטים! אכן צדקת - אחד מהתקליטים כבר נתת לי - את ABBA the Album. אבל באופן מוזר מדובר בשתי גרסאות שונות: זה שנתת לי פעם הוא אלבום נפתח כזה עם המילים של השירים, וזה של היום הוא אלבום רגיל. כמובטח אני אשלח אחד מהם לתומר (את הרגיל, עונש על אי נוכחות במפגש..) תודה ליורם, שנתן לי (בעקיפין, דרך תמיר) את הבול הכי יפה בעולם (כן, אריק). ותודה לגלעד, המרסיפול גוד! על הפריט הכי מדהים שראיתי אי פעם בחיים שלי! זה ללא ספק פריט השיא שלי, ואם גלריית השיאים היתה מקבלת תמונות שלי הייתי מעלה את זה לשם. אבל היא לא...

דובושכ

New member
תודה על המפגש

תודה לאיציק לאריק ולכולם. היה נעים להיפגש ולראות את האוספים המרשימים (לצערי הייתי חייב לעזוב לפני סוף המפגש). השם של אספן הקק"ל הוא משה קול והוא נהנה ואמר שבכוונתו להצטרף לפורום (חבר). הידע שלו בנושאי בולי קק"ל הוא רב מאוד והוא יהייה מוכן בשמחה לענות לשאלות בנושא. אספנים נוספים שהגיעו להציץ מרחובות, מאשקלון משדרות ומאשדוד התרשמו ומוסרים "כל הכבוד" למפגש . הם שאלו מתי יהייה המפגש הבא? תודה לח'ברה שנתנו לי מתנות צנועות להעשרת אוסף הדובים שלי. שוב תודה ושבוע טוב.

lubia

New member
בל הודעות הפורום כן מקבלות

את התמונות שלך, אז אתה מוזמן להראות לנו את הפריט הכי מדהים שראיתי אי פעם. ובהזדמנות זו, גם את הבול הכי יפה בעולם, שאפילו לא ידעתי שנתתי לך.

python 4

New member
הנה!

קצת חששתי ששַׁי יראה את זה ויעלה על המסוק הראשון לכרמיאל, יפרוץ לי הביתה בפשיטת קומנדו ויעלים לי את זה. זה פשוט מאוד מדהים. בפנים יש הקדשה של המו"ל לנשיא שזר, והספר כולל את "העורב" ו- "אנאבל-לי" בשפת המקור ובתרגום של ז'בוטינסקי. אומנם אני לא משוגע על התרגום שלו (לא מתקרב, לדעתי, לתרגום הנלפא של חנה ניר), אבל זה עדיין אחד הספרים הכי מדהימים שיש לי! תודה גלעד..

python 4

New member
והנה הבול היפה בעולם.. למעשה סדרה

אני אשים אותה בפתח אלבום הדגלים שלי. אומנם הבול לא עוסק ישירות בדגל, אבל יש פה את הרעיון של הדגל שהולך לפני המחנה, או הדגל במרכז בשעת הקרב.

lubia

New member
YYY

איזה יופי! ולבושתי אפילו לא שמתי לב לדגל! ובענין השירים של אדגר אלן פוא (!) - מענין שהתרגום נכתב מלמטה למטה ולא מימין לשמאל...

python 4

New member
אכן, הדגל..

קצת קשה לי לזהות אותו, אבל נדמה לי שמדובר בדגל הזה
זה הדגל שלאחר איחוד סקוטלנד ואנגליה שימש את הצי המשותף - הוא משלב את הצלב האנגלי (צלב סנט ג'ורג', שנראה בצורת + אדום על רקע לבן) ואת הצלב הסקוטי (צלב סנט אנדרו, שנראה בצורת X לבן על רקע כחול). בגלל שהדגל נתלה על התורן (ה- Jack) של ספינות האיחוד הוא כונה - Union Jack. ההבדל בינו לבין הדגל המוכר כיום הוא שכיום מוסף הצלב האירי (צלב סנט פטריק, בצורת X אדום על רקע לבן שמשתלב עם הצלב הלבן הסקוטי). אגב פרט טריוויה מעניין שקראתי עכשיו - הדגל הזה לא היה מקובל הרבה שנים: האנגלים כעסו שהרקע הלבן של הדגל שלהם נעלם (חוץ משולי הצלב) והוחלף ברקע הכחול הסקוטי, והסקוטים לא קיבלו את זה שהצלב שלהם מצוי מתחת לצלב האנגלי, ואפילו הניפו דגל שבו הצלב שלהם מצוי מעל הצלב האנגלי.. בכל מקרה הדגל הזה הונף בין השנים 1606-1801. אולי מישהו שמכיר את היצירה בבול יכול לספר לי איזה קרב היא מתארת?

elcool

New member
חזרנו לפני יותר משעה

(שעתיים האמת) ומה להגיד? המפגש עבר את כל הציפיות שהיו לי. חשבתי שמרתם שיש לכם כמה דברים שבילי, ציפיתי לשתיים שלוש מכל אחד... שקים הבאתם לי! אתם לא האמנתם כמה התרשמתי מהנדיבות של האנשים, של החברות האינסטנטיבית שיכולה להיות בין אספנים. באמת תודה לכל מי שתרם. תודה מיוחדת לאלונה, לאריק, לתמיר, לגלעד ולכל מי ששחכתי (אני עוד צריך להתרגל לשמות, ולהתחיל לחבר לכל כינוי את הפרצוף המתאים לו
) ההרצאות היו מעניינות, האוספים מרשימים. הרבה יותר מאשר בתמונות. אני באמת שמח שיצא לי לבוא ולהכיר כאלו אנשים נחמדים, שופעי חיבה, נדיבים ומה לא? אני יכול להגיד בשם אמא שלי שהיא מאד נהנתה, לא שיעמם לה בכלל (כמו שהיא חשבה בהתחלה) והיה לה עם מי לדבר. אז עכשיו, מתי המפגש הבא? אני כבר לא יכול לצפות!!

נימבו

New member
חזרנו עכשיו, וזה גם שלב

התודות, איציק, אלף תודות, היה מאורגן להפליא, וברוחב לב. אנא מסור לחברי המשק גם את תודתי, לא יפקד מקומו של אריק, שניווט את המפגש באופן מצוין. למרצי האוספים, מהסכינים, השחמט ,יחסי ישראל ערב, ו...איביי, ראשית האוספים שלכם מדהימים, הצלחתם לרתק אותי ואת הנוכחים, ההכנה של המצגות ברמה גבוה, רמת הבקיאות מעולה, ציון -11 מתוך 10. ולכם חברי הפורום, תודתי גם כן, היתה אוירה נהדרת , נתתם לי תחושה של ותיק, נהניתי מהאוירה, משילוב היחסים המצוין בין הדורות, פערי הגילים לדעתי ממש לא היו קיימים, ובכלל אני מרגיש שעוד מעט אבליט את הפולניות שבי ולכן אחדל.

® רן

New member
יופי של מפגש

גם אם חזרתי ממנו עם 39.2 מעלות חום... תודה לאריק ולאיציק על הארגון, ולאריק ובני על המטבע.

תמיר1991

New member
היה פנטסטי!

תודה רבה לירון על ערימת הג'אנק, ששלושת-רבעי ממנה כבר בפח הזבל, אבל הרבע הנותר כבר בארכיון שלי! דורון, חבל שלא הגעת - שלח כתובת והבולים שלי בדרכם אליך! תודה ליורם על הבולים הרבים של איי התעלה! ועל ההסעה כמובן! תודה לכל מי שהביא לי בולי חלל - כבר קש/ה לי לספור... תודה רבה לאיציק על האירוח, ולכל המרצים! תודה לרן ואברהם על האסימונים! תומר - קיבלתי את מה ששלחת, שלחתי לך את מה שהבטחתי. אלונה - יש לי כמה סיכות בשבילך, תזכירי לי לפני המפגש הבא! תודה רבה לכוווולם על היום הפנטסטי! תמיר.

למעלה