הגענו בשלום

אני החותן של שמוליק - זה עם הרכבת

רק רציתי להביע תודה על הפידבקים שמוליק התקשר קודם וסיפר על המפגש היה כיף גדול גם מהכיוון השני. יובל.

שלום יובל,

איך מרגיש האופנוע עם הסירה? החמוד הזה היה שלי והסיע אותי מגיל ארבע בערך, למחוזות רחוקים רבים מיני ים. לא בלב קל נפרדתי ממנו אצל שמוליק. אשמח לראות תמונה שלו, עם חבריו בעיר הרכבות. אני בטוח שהוא שמח אצלכם יותר מאשר אצלי בקופסא.

cohen chaim1

New member
הרבה תודות

לאיציק ולקיבוץ,לאריק ולכל מי שטרח בהצלחת המפגש היפה. היתה שבת של כיף והנאה. המפגש עם האנשים, התצוגות היפות והמעניינות וכן ההרצאות המעניינות מאד ששמעתי רק שתים מהן, לצערי , מכיון שרצינו להקדים ולצאת לדרך הארוכה שהייתה לפנינו. אני מתנצל אם נמנמתי מדי פעם וזה לא בגלל שלא עניין אותי חלילה, עיפות - אתם יודעים.... לאיציק,מודה לך שוב,ועיינתי ברשימת הישובים העברים שנמצאת ב"ספר השנה של העיתונאים - תש"ו" ושם נכתב (בהמשך למה ששוחחנו) כי האוטובוס היוצא מחיפה למושב שדה יעקב הוא אטובוס מס' 8 של "חבר".

krause

New member
חיים תודה על המידע, אוסיף את הקו

לארכיון.חוץ מזה היתה לך תצוגה מדהימה. הרבה חברים צינו זאת.מקווה שהיתה לך נסיעה נעימה עם ה 2 טון משקולות.להת איציק.

cohen chaim1

New member
מוסיף התנצלות

בליל שישי כתבתי שאני מביא ג'חנון, לצערי עקב תקלה נשרף הג'חנון בתנור. אנא קבלו את התנצלותנו, אשתי מבטיחה להכין לפעם הבאה. ומי שחושב שהנסיעה הביתה הלכה כל כך חלק - טועה,היתה בעיה - נאלצתי להחליף גלגל, עדיין במשק. לא בגלל המשקל הרב שהמכונית היתה עמוסה בו, אלא הכל בגלל מסמר קטן.

ותודות גם ממני (קצת באיחור)

איציק, תודה על היוזמה התכנון והביצוע. אריק, תודה על המפגש. אברהם, רן, דן, תמיר, עדי ומוטי, תודה שהבאתם שטרות לאספנים. חילקנו את השטרות ביננו, כל אספן לקח את מה שרצה (כמה מחלוקות נפתרו בעזרת חרב משולחנו הסמוך של מוטי). תודה רבה לכל המשתתפים. והרשו לנזוף בכל חברי הפורום שלא ענדו תג עם שמם ועל נוכחותם למדתי רק בדיעבד. וחוויה מהמפגש: בד"כ אנחנו נתקלים באנשים שמבקשים מאתנו להעריך את אוספם הנדיר ואנחנו נאלצים להודיע להם שמכירת האוסף המכובד יכולה מקסימום לממן ארוחה במסעדת פועלים. במהלך המפגש ניגש אלי חבר קיבוץ עם אוסף שטרות שהיה שייך לאביו וביקש את חוות דעתי. ובכן, מדובר באוסף שכולל שטרות נדירים רבים מתקופת המנדט וקום המדינה, רובם במצב חדש. שמחתי לבשר לחבר ששוויו של האוסף גדול ממה שהוא דמיין לעצמו.

תמיר1991

New member
סיפור נחמד! <בסוף>

והקטע עם מוטי והסכינים היה מצחיק... אני אישית שמחתי מאוד לראות את "שטרות" אנטארטיקה! אני אשמח אם תעלו מחדש כאן את סיפור השטרות הללו, מתוך הקומונה של דן, אם הוא מרשה כמובן. תמיר.

למעלה