הגעלות מזרע

Surrealistical

New member
הגעלות מזרע

אולי זו תשמע כמו שאלה קצת מוזרה. אני שואלת כי מנסה להבין מה הנורמה בחברה שלנו בעניין הזה -
מצב שבו הגבר נגעל מהזרע של עצמו - האם מישהו המגברים כאן הוא כזה, או מישהו\י שמעו על גבר כזה?
ברמה שאחרי הגמירה הוא לא יכול לנגב את זה משום מקום כי זה מגעיל אותו ברמות. ושזה ישפריץ איפשהו על הגוף של עצמו גורר תגובות של "איכס! איכס איכס איכס".
בעיני זו התנהגות שנתפסה כלא נורמלית, על גבול הפוביה, אבל אני חושבת שאולי אני טועה והתפיסה שלי בעניין הזה היא שגויה. אולי זה משהו יחסית נפוץ ואני פשוט לא מודעת לזה.
תודה לעונים.

Sharoman

New member
הגעלות נשמעת כהגדרה מוגזמת

אני אישית לא אוהב לגמור על עצמי או להרגיש אף חלק גוף שלי מכוסה בזרע, רוק או שתן של עצמי.
אבל מצד שני אני לא אוהב להיות מכוסה כמעט בשום דבר, והתחושה של שיערה או פיסת לכלוך או כל דבר אחר שאני מרגיש על העור מעסיק את דעתי שגם ככה קלה להסחה.

Cattwoman

New member
נשמע לי הזוי

וסטרילי בצורה היסטרית. זה מוריד. ממש מוריד.
&nbsp

וגם אם מפריע, אז ניגוב עם נייר טואלט או מגבון לח וסוף פסוק...
זה כמו אנשים שנגעלים לגעת באוכל שלהם (נגיד אוכלים עם הידיים) או כשנוזל מהסנדוויץ, אבל סבבה לחלוטין עם לשים את זה בפה ולבלוע... הזוי...

הוא גם נגעל מהפרשות האחרות

שלו? שתן/צואה/נזלת/דם?
&nbsp
בעיניי יש בזה בעייתיות עצומה.
זה כמו לומר:״התוצר הפיזי של התענוג המיני שלי מגעיל״
וכנראה שגם משהו קשה לו במיניות שלו- הוא היה מעדיף שהיא תשאר רק רוחנית.

Surrealistical

New member
לא, לא נגעל מדברים אחרים

אבל כן יש לו פוביה מטמפונים ותחבושות XD
מה את מתכוונת "רוחנית"? כי הוא אדם מאוד לא רוחני ובז לכל הרעיון של רוחניות.

נשמע שהוא נגעל

מהצד ה"מלוכלך" של הסקס.
זרע, דם של מחזור ואולי גם הפרשות ואגינליות הם חלק ממערכת המין שלנו- אבל מייצגים משהו ארצי, גופני, בעל ריחות (שאינם בושם), צד חייתי. וכשאני אומרת חייתי, אני מתכוונת לצד פחות יפה, פחות בשליטה, לא מסודר ולא תמיד "אסטטי". (לזה אני מתכוונת בצד גשמי לעומת צד רוחני)
&nbsp
כאילו הזרע בשבילו הוא הוכחה שהוא סוג של חיה מיוחמת והרעיון הזה מגעיל אותו.
&nbsp
בנוסף יתכן שהרעיון הזה חילחל אליו מהחינוך של הוריו.
&nbsp

Surrealistical

New member
תאוריה מעניינת

אבל מה שרשמת אוטומטית גורם לי לחשוב על בחור "ונילה" והוא לא תואם להגדרה הזאת. הגיוני לגמרי שהצד ה"לא אסטטי" של הסקס מגעיל אותו, אבל השאלה היא אם זה משהו לא רגיל? כי בכל מקום אפשר לראות גברים שנגעלים ממחזור. ובגלל זה שאלתי, אולי יש גם הרבה שנגעלים מהזרע של עצמם.

הייתי עם די הרבה גברים

וטרם פגשתי כאלה שנגעלים מהזרע של עצמם.
כן פגשתי מעטים שנגעלים להתנשק איתך אחרי שגמרו לך בפה- ומבחינתי זה מאוד מאוד מוריד חשק מאותו גבר.
&nbsp
אגב, אחד הדברים שהכי מדליקים אותי בגבר זה שהוא לא חושב פעמיים לפני שהוא דוחף אצבע לתחת ושהוא לא נגעל ממחזור.
כמו שאומרים: "איכר טוב יודע לחרוש טוב גם בבוץ"
&nbsp

בדיוק!

גם לי מפריע אם גבר לא רוצה להתנשק איתי אחרי שגמר לי בפה. כאילו וואלה! אם זה כזה איכסה, אז מה אתה חושבת שהפה שלי? פח אפשה לפסולת מגעילה?
&nbsp
עבורי כל עירבוביית הטעמים הזו היא דבר סקסי במיוחד

Sharoman

New member
שאלת אותו למה זה מפריע לו ועד כמה?

כפי שציינתי בהודעה הקודמת שלי, לי מפיעה התחושה עצמה, אפילו אם מדובר במים.
אולי אני לא הדפוק היחד...

Surrealistical

New member
הוא בעצמו לא יודע למה

סתם מגעיל אותו.
ואני בטוחה שיש עוד אנשים שנגעלים מהתחושה עצמה כמו אצלך. 8 מיליארד בני אדם אחרי הכל.

זה מדהים כמה הדברים האלה

לא הגיוניים.
זה כמו שאותי מגעיל ללעוס מסטיק שמישהו אחר לעס אבל לא תהייה לי שום בעיה להתנשק עם הלשון, למצוץ ולבלוע זרע וללקק את חור התחת של אותו בחור..

wild orchid

New member
אם הוא נגעל מהזרע של עצמו, אולי יש סיבה לזה וגם אני צריכה

להיגעל?!
לא הייתי רוצה להיות בקשר עם בן אדם כזה.

למעלה