הגעלות מזרע

Bs Bane

New member
יש לזה היבט הומופובי?

כמו אנשים שיסלדו מלטעום את הזרע שלהם בגלל שהם חושבים שזה הומוסקסואלי.

G מאסטר

New member
תברחי הכי מהר

והכי רחוק מהיצור המוזר הזה...
נישמע שיש לו בעיה נפשית וריגשית קשה ביותר.
בירחייייי

Surrealistical

New member
הלוואי על כולם בעיות כאלו

אולי היו אז הרבה פחות נשים ממורמרות בעולם.

פששש, איזה יעילות בניתוח פיסולוגי.

כל כך מהר הוא מסוכן למערכת יחסים?
וחוץ מזה, כל מי שיש לו איזה הפרעה רגשית או נפשית אסור למערכת יחסים
"הביאו לי אדם אחד שפוי, וארפא לכם אותו." - יונג
&nbsp
עוד לא מצאתי בן אדם בלי נקודות חלשות.
השאלה היא , אם שאר החלקים שלו שווים את ההשקעה.
בסף הכל, אם הוא ירצה, זה דבר בר תיקון.
&nbsp
&nbsp

seymore butts

New member
זה בהחלט לא נורמלי

יכול להיות שהוא היה קורבן בצעירותו לתקיפה מינית מצד גבר ולכן המגע עם הזרע כל כך מרתיע אותו ? לדעתי כדאי לו לברר את זה עם איש מקצוע. אני מתפלא על חלק מהתגובות כאן שקוראות לך פחות או יותר לזרוק אותו לאלתר. יש לו בעיה פסיכולוגית שלא קשורה בכלל אלייך או לפרטנרית אחרת וצריך לברר אותה.
מעניין לדעת איך בן אדם כזה מאונן ? בכל זאת צריך "להתנקות" איכשהו לאחר מכן, וזה מחייב מגע עם השפיך, גם אם דרך נייר טישו.

Surrealistical

New member
אני חושבת שאיש מקצוע במקרה הזה, זה קיצוני מידי

כי בסך הכל זה לא מפריע לו ולא פוגע באיכות חייו. והוא לא היה קורבן לתקיפה מינית.
בעניין אוננות; הוא פשוט גומר לתוך הנייר טואלט.
&nbsp

מאד מוזר, נשמע לי כמו הומפוביה או משהו מודחק...

אולי חינוך מאד שמרני לא לאונן או שמרנות כללית וטאבו על מיניות, כדאי לשאול בפורומי פסיכולוגיה וכדומה. אם יש לך מסקנה מה זה אשמח לעדכון
זה ממש מסקרן...

Surrealistical

New member
אני לא חושבת שאי פעם תיהיה לי מסקנה

מה שאני יכולה להגיד ששמרן הוא לא. אולי זה באמת איכשהו קשור להומופוביה, כי בהחלט יש לו דברים שהוא מסרב לעשות כי הוא חושב שזה "הומואי" אבל מצד שני אין לו בעיה לצחוק על עצמו שהוא הומו, ואפילו התנשק עם חבר שלו (לא צרפתית) אחרי קצת שתיה חריפה. אני למשל לא היתי מצליחה להתנשק עם אף אחת מהחברות שלי.

Sharoman

New member
זאת כבר שאלה אחרת

יכול להיות שהוא קצת מקובע ושהתנסות בדברים חדשים עם בתזו ג תומכת תאפשר לו להיפתח יותר אפשרויות שהיום הוא לא רואה כאפשריות.
אבל יכול להיות גם שזה המצב ולא משנה מה יקרה הוא פשוט לא יישתנה, כי זאת צורת החשיבה שלו.
תהיי בטוחה שהוא לא לבד, ושהרבה גברים אחרים חושבים כמוהו, ולא כולם משנים את דעתם עם השנים.
אבל תמיד תוכלי לנסות לגרום לו להרחיב מעט את אופקיו ולהתעלות מעל למחשבה שדברים מסויימים נחשבים ל"הומואיים" (שדרך אגב אוכלים, שותים ונושמים בדיוק כמוהו ואיכשהו הוא לא פותח בצום או מפסיק לנשום).

למעלה