הגעה מזכרון יעקב

almi1

New member
הגעה מזכרון יעקב

אני שוקלת לעבור לזכרון יעקב... מה שאומר שאני אסע כל יום לאוניברסיטה שעה וחצי בערך לכל כיוון עם 2 אוטובוסים (יש לי לימודים כל יום). רציתי לדעת האם יש כאן מישהו שעושה כזה "מסע" בעצמו ויכול להגיד לי עד כמה זה מתיש... או שבעצם זה לא כל כך נורא? :) תודה!

deathcaster

New member
תשובה בלי בלבולים

הבה ונתזמן : מזכרון יעקב בקווים 202/921 עד למרכזית חוף הכרמל : 20 דקות ממרכזית חוף הכרמל לאוניברסיטה בקו 46 (נכון יש אותו כל שעה בערך אם אני לא טועה, אבל זה מצריך בסה"כ תכנון מראש) - 20 דקות בבוקר - עם פקקים של צומת פרויד... הגענו ל-40 דקות ? אם אני נוסע מקרית שפרינצק בקו 30 לאוניברסיטה בבוקר עם כל הפקקים של הכרמל, זה לוקח לי אותו דבר (גילוי נאות אני אסע לאונ' בעיקר עם המכונית שלי כפרה עליה (
), אבל נסעתי כבר עם קו 30 כך שאני מדבר מניסיון).... אז איפה הבעיה כאן בדיוק ?

אני מגיעה מפרדס חנה...

אני מגיעה לרכבת כל בוקר , יורדת בחוף הכרמל ועולה באוטובוס לאוניברסיטה. אני מסתדרת מצויין האמת. מזיכרון יש המון אוטובוסים לתחנה של בינימינה אחלה סידור לדעתי

deathcaster

New member
HUH ?

מזכרון לבנימינה ? נשמע לי מאוד תמוה מאוד לחזור אחורה בשביל להגיע קדימה, הרי הרכבת מורידה אותה בתחנת חוף הכרמל, שזה בדיוק מה שיעשה אוטובוס מזכרון ואף יוריד אותה בתחנת האוטובוס ולא בתחנת הרכבת... לא הבנתי איך ההצעה שלך מקצרת לה את הזמן ולא מאריכה אותו (זה מזכיר לי את השיעורים במכניקה שתנועה במסלול סגור משמעותה אפס עבודה.... )

אני עושה כזה מסע

אבל אני לא גרה בזיכרון, וזה מתיש. יום אחד האוטובוס לא הגיע בזמן ונאלצתי לקחת אוטובוס אחר שבמקום לנסוע נסיעה של שעה, הוא נסע נסיעה של שעה וחצי . בקיצור הגעתי אחרי שעתיים לאוניברסיטה. מזל שבתחילת השנה יש לנו אוטובוס מוקדם בבוקר שנוסע לאוניברסיטה, אבל גם הוא מגיע אחרי שעה וחצי. אין מה לעשות. מתרגלים.

babar the king

New member
לא מומלץ

אומנם יש אוטובוס 202 לחיפה, אבל זה מסע מתיש ולא כיפי בעיקר בגלל שאין אוטובוס ישיר. אני ניסיתי לעשות דבר דומה עם אוטו לטכניון (נסיעה מהבית בזיכרון לטכניון) וזה היה ממש מעיק במיוחד בדרך חזרה כשכבר מתים לחזור הביתה וזה לוקח יותר מידי זמן. זיכרון היא מקום נחמד, אבל לא חושב שזה שווה את זה.

למעלה