הגעה לסקוטלנד
שלום, קודם כל אני אציג את עצמי - אני הדס, אני קוראת פה כבר די הרבה זמן, אבל בדרך כלל אין לי יותר מידי מה לתרום, אז אני שקטה... בכל מקרה אני מאוד נהנית לקרוא פה. בקיץ אני מתכננת לצאת לטיול הראשון שלי. אני נוסעת לסקוטלנד לחודש (חייבת לציין שזה בעיקר בזכות המאמר המקסים של דובת הקוטב, פה בפורום, אז שוב - תודה לך
). התכנון המקורי שלי היה לטוס ללונדון ומשם לקחת רכבת לאדינבורו. ידעתי שזה יהיה יקר, אבל לא חשבתי שעד כדי כך - הייתי באיסתא לפני כמה ימים ושאלתי על זה - היא אמרה לי שכרטיס מלונדון לאדינבורו עולה 150 דולר לכיוון... טירוף מוחלט. אז בינתיים נראה שאני יורדת מעניין הרכבת, למרות שמאוד מאוד רציתי... נראה לי שיש שלוש אופציות - או לטוס עם עצירת ביניים איפשהו באירופה, או לקחת אוטובוס מלונדון, או לקחת טיסת פנים מלונדון. שמעתי על חברת easy jet שמציעה טיסות פנים זולות באירופה. בדקתי באתר שלהם והמחיר אכן קורץ - 30 דולר מלונדון לאדינבורו. למישהו יש ניסיון איתם? הם אמינים? אפשר להזמין באינטרנט בבטחה? כי לא ממש הבנתי את כל הפרוצדורה, הבנתי שלא מקבלים ממש כרטיס טיסה, אלא מעין קוד כלשהו שבאמצעותו אני עולה על המטוס... מישהו יודע איך זה הולך? ודבר נוסף שהטריד אותי בקשר לזה - מה אם הטיסה מהארץ מתעכבת ואני מפספסת את הטיסת פנים? הם מתגמשים באופן כלשהו או שהטיסה אבודה? ויש לי עוד שאלה - אני שוקלת להרחיב את הטיול, מעבר לחודש, ולשלב עם מדינה נוספת. באופן טבעי חשבתי על אירלנד, שגם קרובה, וגם אני מאוד רוצה להגיע אליה כבר הרבה זמן, הבעיה היא שהחודשים שיש לי זה ספטמבר-אוקטובר, ובאוקטובר נראה לי שיהיה קר מידי לאירלנד... אופציה נוספת זה מזרח אירופה, אבל זה גם נראה לי קצת גבולי מבחינת מזג אוויר. מה נראה לכם? יש יעד באירופה שכיף לטייל בו באוקטובר? זהו לבינתיים, אני מניחה שבהמשך יהיו לי עוד שאלות ותהיות... הדס
שלום, קודם כל אני אציג את עצמי - אני הדס, אני קוראת פה כבר די הרבה זמן, אבל בדרך כלל אין לי יותר מידי מה לתרום, אז אני שקטה... בכל מקרה אני מאוד נהנית לקרוא פה. בקיץ אני מתכננת לצאת לטיול הראשון שלי. אני נוסעת לסקוטלנד לחודש (חייבת לציין שזה בעיקר בזכות המאמר המקסים של דובת הקוטב, פה בפורום, אז שוב - תודה לך