הגעה לאוניברסיטה

הגעה לאוניברסיטה

שלום! אני צריכה להגיע לספרית המדיה ואשמח לעזרה בהכוונה: 1. איך מגיעים לאוניברסיטה מתחנת רכבת חוף הכרמל (אני מגיעה ביום שני והקרוב ביום זה כל התחנות הצפוניות לחוף הכרמל יהיו סגורות לצורך שיפוץ המסילה)? לא הסתדרתי עם המידע באתר של האוניברסיטה... 2. איך מגיעים מהשער הראשי לספריה? האם אוטובוסים עוצרים במקומות אחרים סביב האוניברסיטה? תודה רבה!

thunderstorm

New member
קו 146 או 46 מחוף הכרמל

שניהם נוסעים באותו המסלול עד לאוניברסיטה ונכנסים פנימה. אבל הם עוברים בעיקרון פעם בשעה (כל וחצי, ועד 11 בבוקר בערך גם בשעה עגולה). את צריכה לרדת בתחנה השנייה אחרי שעוברים את השלט "אוניברסיטת חיפה" - קשה לפספס, אבל לכל מקרה - זו התחנה שירדו בה הכי הרבה אנשים בתוך האוניברסיטה, ממש צמוד למגדל הגבוה. את עוברת את הכביש לצד השני ונכנסת לבניין הראשי - תשאלי כבר את השומר או את הבנאדם הראשון שתראי שיסביר לך איך להגיע לספריה עצמה, זה ממש לא מסובך וזה בבניין שאת נכנסת בו. ואגב, אם את מגיעה מדרום לחיפה - אין לך סיבה להמשיך מעבר לתחנת חוף הכרמל בשביל להגיע לאוניברסיטה

תודה!

כן, פתאום זה באמת לא נשמע הגיוני להמשיך צפונה אבל אמרו לי שעקרונית אני אמורה לרדת בבת גלים. מה לעשות, הפעם האחרונה שהייתי בחיפה הייתה כשהתגייסתי לחיל הים וזה היה די מזמן...

אין שום סיבה לרדת בבת גלים

יקח לך שעה להגיע משם לאוניברסיטה. אם את רואה שאין 46 או 146 קרוב לזמן שהגעת לתחנה, קחי כל אוטובוס שמגיע למרכז חורב (123, 133, 11) וקחי משם אוטובוס לאוניברסיטה (24, 30, 37). כל השאר לפי ההסבר הקודם. בהצלחה!

למעלה