הגניבה בבית החולים

הגניבה בבית החולים

הייתי נוכחת באירוע של גניבת ארנק מהתיק בבית החולים במחלקה אורטופדית , שהגנב סבב סביבי חצי בוקר , ניסה לקשור עמי שיחה הולך וחוזר לחדר האוכל של המחלקה ובידו ספל קפה קטן מנייר אני חייכתי לעצמי , כי טרם ראיתי ספל כזה מנייר הוא הציע לי קפה , סרבתי , והיה מוזר לי ההופעה של האיש הזה מאחר והכרתי את כל המאושפזים והמשפחות האיש היה זר אבל בית החולים הוא מקום ציבורי , אז איני אמורה להכיר את כולם שתי אמהות קשרו עמי שיחה במסדרון , בדרכן החוצה לעשן סגריה עקבתי אותן שספרתי להן סיפור , אז האיש לקח כסא שם בפתח חדר האוכל הביט אל המחלקה במסדרון שבו היה החדר של הבנים של הנשים זה היה מוזר , אבל מקום ציבורי , לכן לא שאלנו שאלות הן עזבו אל עבר פתח המחלקה למרפסת העישון האיש קם מכסאו והלך אל עבר החדר של שני הבנים , הם ששכבו אחרי ניתוח מרותקים למיטה , ודיי מטושטשים מחומרי ההרגעה חלפתי על הפתח בדרכי לחפש את האחות שטיפלה באימי וראיתי דבר מוזר מאד, הוא הציץ לאחד החדרים , מסתבר שעקב אחר החדר הזה במיוחד , שראה שכולם ישנים הוא לקח את הארנק מתוך התיק של האם ,בהנחה שכולם ישנים אחד החיילים התעורר וצעק גנב , אבל הוא היה מרוחק למיטתו אביו שישן במיטה לצידו , זינק מתוך שינה ורדף אחר הגנב הגנב הופתע ופרץ בריצה פראית וחלף לידי ואחריו האכ , שאלתי מה זה מכות?מה קורה פה ? האב צעק גנב גנב ואחריו כל הצוות קפץ והזעיקו אבטחה האם צעקה לשניה הוא יהרוג אותו תרוצי אחריהם , אז האב רץ יחף במדרגות , ואחת מהאמהות רצה אחריהם שהאב צועק גנב גנב ,אף אחד לא ניסה לעצור את הגנב האדם הוא בסביבות שנות ה50 בעל כושר טוב למדי כך הם רדפו אחריו במדרגות הבנין מקומה השלישית עד לקומה הראשונה, שם האב תפס אותו והאמא ניסתה לחלץ את הארנק מידו , ורק בכוחות משותפים הצליחו לחלץ את הארנק . בנתיים הגיעו גם המאבטחים שהזעיקו הצוות הרפואי , הם לקחו את האיש למיון כי הוא טען שחש ברע , ובמיון בדקו אותו והעדים התבקשו לרדת למיון לתת עדות לשוטר שהגיע למיון לעצור את הגנב ומאבטח הותב לידו לשמור עליו שלא יזוז מהמיטה . מסתבר שלאדם יש מספר תיקים על גניבות ,יש לו נסיון רב בעניין הוא אף הורשע ונאסר בעבר כבר כמה פעמים , האירוע קשר בין כל האנשים שבמחלקה שבגלל החג היתה לא בתפוסה מלאה ובליל השבת ספרו שוב ושוב על האירוע ,מאד נרגשים ונסערים ., מאז כל אדם שנכנס למחלקה נשאל למי הוא בא , האירוע גרם לכולנו להיות חשדנים מאד אני אישית נרעשתי מאד כי נהגתי להשאיר רכוש ליד אמי הישנה , כעת נסחבת עם התיק שמסרבל את חיי אבל למדתי עוד משהו בחיים , עד כמה אני תמימה , וצריכה פחות לבטוח בסביבה , להיות יותר חשדנית בסביבה ציבורית להקשיב לבטן שלי שרעשה מאד ,המראות היו זרים לי מאד לשמור על הדברים שלי צמוד אלי שאני במקום ציבורי , ולקחת עמי מה שפחות כסף ותעודות. נזכרתי בתדרוך שעשו המאבטחים לצוות באחד הערבים וחשבתי על זה שזה כזה דמיוני , בית חולים מי יבוא לגנוב פה החיים וההפתעות שיש בהם עבורנו , ולא תמיד הם נחמדות במקרה הזה העירנות של הבן והזריזות של האב גרמה להכשלת הגניבה . אז שימו לב טוב לחפצים שלכם שאתם שוהים בבית החולים יש גורמים שינצלו את האירוע לטובתם ולרעתכם , ושמרו על הרכוש שלכם

פשוט לא ייאמן ../images/Emo10.gif

אתה חושב שתהיה אנושיות קצת באנשים, שלא יפגעו ככה באנשים שבאים לסעוד ולהיות עם יקירהם, ואתה מגלה שאין טיפת אנושיות בעולם הזאת. פשוט עצוב. נסיכת הכוכב- טוב לראותך פה, מתגעגעת אלייך.

אני לצערי רחוקה מהמחשב לאחרונה

מתחילת חודש 9 נמצאת בבית החולים בהתחלה אושפזתי במחלקה פנימית ואחר כך פינו את אמי לבית החולים , את החגים עשינו בבית החולים למזלי הצוות הרפואי בא לקראתי ואפשר לי לישון במיטה לצידה המצב שלה לא משהו , כרגיע ממש קריטי , אז באתי לקחת בגדים נקיים וחוזרת לשם

למעלה