הגנה על סמארטפונים

daniweb

New member
הגנה על סמארטפונים

באיזה צורה אתם מגנים על הטלפונים שלכם בזמן גלישה? קייסים מיוחדים, דרך אחרת. מחפש איזה בוקש לקנייה לשנה הבאה.
תודה.

מרוב אי שלג התחלתי לחשוב על הדברים הכי איזוטריים...

עד עכשיו פשוט שמתי בכיס או מקסימום

בתוך שקית ניילון. אבל לאחרונה מצאתי שקיות מיוחדות בדיוק בגודל של אייפון ודומים, שגם אוטמות לגמרי וגם מאפשרות שימוש במסך המגע כשהטלפון בתוך השקית. בשנה הבאה אקח איתי כזו. מצאתי אותן באלפיין סטייל. מניחה שיש בעוד מקומות אבל בת״א רק שם מצאתי.

daniweb

New member
עוזר מאטימות אבל לא מנפילות..

חוץ מלא ליפול, יש איזה קייס מומלץ?

HelloweeN

New member
רוצה קייס DEATH PROOF?

תקנה OTTERBOX ולך לעשות סקי לשלום.
אמנם מגושם וגדול, אבל הוא לא מכוער ומגן בצורה הטובה ביותר על הטלפון. עוד פירמות דומות BALLISTIC ו-CASE MATE (פחות מומלץ).

יש אישית יש את ה-PREFIX ליום-יום (S3) והוא מספק אותי גם בגלישה.

daniweb

New member
הם לא אטומים למים...

אז גם הדבר הזה וגם שקית אטומה....ווי ווי ווי, אם הוא קופא אז גם שקית חימום... שלא יקחו אקסטרה כסף בחברות התעופה על ציוד לסמארטפון :)

HelloweeN

New member
זה ניראה מזוייף.

ל-OTTERBOX, עד כמה שאני יודע, אין קייסים לנקסוס 4. אם אכן יש לך נקסוס 4, אז לדעתי הכי טוב בשבילך יהיה ה-BALLISTIC:
http://www.ebay.com/itm/BLACK-BALLI...t=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item51aa4c7d86

בכל אופן, תזהר מכל מיני אתרים כאלה כמו שמצאת, לרוב הם מוכרים זיופים באיכות ז'. אם אתה רוצה להשקיע בקייס טוב, תעשה את זה באיביי וקח בחשבון שקייס טוב עולה בין $20-30 ורצוי מאוד לקנות ממוכרים אמריקאים במקרה הספציפי הזה (מבחינת אמינות וזמן משלוח).

HelloweeN

New member
אז לא עדיף לא לקחת את הסיכון ולקנות מקורי

מלכתחילה?
כמו שנאמר "אני עני מדי בכדי לקנות את ההכי זול".

בכל אופן, כשזה מגיע לאביזרים לסמארטפון (שעולה אלפי שקלים), אני משקיע וקונה אך ורק מוצרים מקוריים (מטענים, סוללות, חלקי חילוף) או מוצרים נלווים של פירמות טובות וידועות. אז זה עולה עוד 100 שקל. כשאתה משקיעה 2500 או 3000 שקל במכשיר, ההבדל הוא מינורי אך ההגנה היא קריטית לדעתי.

אני מסרבת לשלם על כבל סנכרון מקורי 100 ש״ח

ומעדיפה סינים שעושים את אותה העבודה בארבעה וחצי שקלים, במיוחד לאור העובדה שבכל זמן נתון יש לי 3-4 כבלים כאלו בשימוש.
לגבי כיסויי: עוד לא נפלתי עם כיסויים. לדעתי כרגע שלי מזוייף כי הוא נקנה ב-7 דולר, כשיש ברשת אותו הדבר ב-30. בכל מקרה, האריזה ניראתה משכנעת וגם המוצר מצויין וכבר שנתיים שאני עם אותו הדגם שעושה את העבודה ושומר על הטלפון גם בנפילות שגורמות לי לקוצר נשימה מהסטרס
.

מקורי אני שומרת למכשיר עצמו ולא לאביזרים שאין בהם טכנולוגיות מורכבות.

HelloweeN

New member
לא יודע איפה את קונה בכאלה מחירים,

וסביר להניח שיש לך אייפון (בעע) אבל באיביי אין מחירים כאלה, וכבל מקורי, ממה שאני ראיתי, עולה שם בין דולר וחצי ל-3 דולרים (אצל הגנבים שביניהם).
כבל טעינה לא מקורי למשל, עלול לעשות נזק לטלפון שלך ובמקרה קיצון אף לשרוף אותו, והיו לא מעט מקרים מעולם (במיוחד עם אייפונים).

אני בחיים לא אפרנס את החנויות התחמניות והמוכרים החזירים בישראל שמנסים לשדוד לקוחות לאור יום.

מרוצה מהאייפון. סביר שלך יש

אנדרואיד (בעעע)?

כן, גם הכבל שלי נמכר בתור מקורי. בדולר עד שלושה דולר זה מנש לא כבל מקורי. אבל זה עובד טוב, וזה מה שחשוב לי.

HelloweeN

New member
כמה את חושבת שעולה לייצר כבל מקורי?

הערכה גסה שלי, בסביבות ה-10 עד 20, 25 סנטים. זה שאפל שודדת אותך ב-100 שקל לכבל לא אומר שזה משקף את המחיר הריאלי שלו. כיוון שכל האביזרים הנלווים מיוצרים בסין, הזמנה ישירות מהמפיצים מורידה את המחיר דרסטית.
אני קונה שיט מקורי של סמסונג לטלפון בגרושים - בטריה מקורית עולה לי 5 דולר, בעוד שבארץ היא עולה 100 שקל. מטען + כבל מקורי עולה לי 4 דולר, בארץ - 80-100 שקל. ככה גם עם שיט של אפל, ולא נראה לי מוזר שכבל עולה 3 דולר, במיוחד אם הוא נמכר באיביי ממוכר אמין. אני אישית לטלפון של משתמש רק באביזרים מקוריים והם עולים גרושים בחו"ל - כמו שהם צריכים לעלות.
איביי - זה מומלץ!

גם אני קונה מאיביי

וכאמור, גם שלי נמכר כמקורי, אבל אני לא מאמינה לרגע שזה מקורי. זה מיוצר בסין, כמו המקוריים, אבל זה לא. שיהיה, לא אכפת לי.

marceloros

Member
מנהל
סליחה על האיחור

אני מסתכל קצת אחורה בפורום

בתוך כבל של אייפון יש צ'יפ, צ'יפ גם אם הוא קטן לא בהכרח מאוד זול.

אבל מה שבאמת מעניין אותי זה איפה יש זול באי-ביי?
כבל לאייפון 5 מקורי עולה כמעט כמו בארץ, מה שקניתי מסין בזול מפסיק לעבוד אחרי שעה גג, ומתחיל להפחיד גם העניין שהוא יכול לגרום נזק.
בקיצור אפל קקה או לא, זה מה שהבן שלי רצה, ואם כבל עולה 100 שקל אז זה המחיר, לא סכום נוראי ועדיף מלזרוק 3 דולר, ועוד 3 ועוד ועוד.

daniweb

New member
תודה על העצה,

אבל רק עיינתי שם וחיפשתי ב ebay.
מצד שני יכול להיות שזה promotion למוצרים שלהם ב ebay :)

קייס תמיד יש לי עליו

כך שלא צריכה משהו מיוחד

יש לי הרבה קייסים טובים, חפש באיביי וקרא ביקורות מחו״ל.

למעלה