הגמר..
כמה דברים... אתם יודעים שקלי קלארקסון תופיע בגמר.. בטח היא תשיר את הסינגל החדש שלה.. ומה ששמעתי שדוטרי יופיע בטופ 3, עם השיר HOME... מעניין אותי מה לדעתכם הפיינליסטים (מי שיעלה בלייק מלינדה או ג'ורדין) ישירו מהשירים שהם שרו בעונה! לחדשים שבנינו המתומדדים בגמר שרים שתי שירים שהם שרו כבר בתוכנית. טוב דעתי- ג'ורדין- צריכה לשיר BROKEN WING כי זה היה ביצוע פפפפאפאפאו.. ונראה לי שהיא תבחר אותו כי השופטים היללו אותה על הביצוע, ואל תשכחו שסיימון אמר לה שלפי הביצוע הזה היא תגיע לגמר. ושיר אחר שהיא צריכה לבחור זה חייב להיות קצבי כי לא בא לי על 3 בלדות.. וג'ורדין שרה רק 4 שירים קצביים שזה, GIVE ME ONE REASON, HEARTBREAKER, HEY BABY וכמובן RHYTHEM IS GONNA GET YOU (אני מוציא אל LIVINNG ON A PRAYER כי ברור שהיא לא תבחר אותו) אז לדעתי מכל הארבעה היא בטח תבחר HEY BABY, כי ממש אהבו אותה על המקוריות וזה הופעה שלא שוכחים. בלייק- טוב ברור מאוד שהוא ישיר YOU GIVE LOVE A BAD NAME על כל השבחים האלה הוא לא יוותר שוב, ושיר אחר הוא בטח יבחר ITS THE TIME OF THE SEASON, אני פשוט לא זוכר כל כך הרבה שירים שהוא שר כי לא כזה אהבתי אותו=] (ולא נראה לי שהוא יגיע לגמר אבל נראה) מלינדה- טוב זה באמת בעיה מסכנה יש לה הרבה שיקולים כי כל הופעה שלה הייתה פיצוץ אולי מהאחרונה... טוב אם היא תבחר שיר שקט זה בטח יהיה HOME זה די ברור לי היא נתנה הופעה מרשימה עם השיר הזה (עד כדי כך שפולה בכתה) ושיר קצבי אני מתלבט בין TROUBEL IS A WOMAN או WOMAN זה 2 השירים שממש אהבתי את הביצוע שלהם, אהבתי גם HAVE A NICE DAY וSINCE YOU BEEN GONE , אבל אותם ממש אהבתי וגם השופטים לא נשכח. טוב מקווה שיהיה גמר שווה!=]