הגמר..

• פותח הנושא SUBG
  • פורסם בתאריך

SUBG

New member
הגמר..

כמה דברים... אתם יודעים שקלי קלארקסון תופיע בגמר.. בטח היא תשיר את הסינגל החדש שלה.. ומה ששמעתי שדוטרי יופיע בטופ 3, עם השיר HOME... מעניין אותי מה לדעתכם הפיינליסטים (מי שיעלה בלייק מלינדה או ג'ורדין) ישירו מהשירים שהם שרו בעונה! לחדשים שבנינו המתומדדים בגמר שרים שתי שירים שהם שרו כבר בתוכנית. טוב דעתי- ג'ורדין- צריכה לשיר BROKEN WING כי זה היה ביצוע פפפפאפאפאו.. ונראה לי שהיא תבחר אותו כי השופטים היללו אותה על הביצוע, ואל תשכחו שסיימון אמר לה שלפי הביצוע הזה היא תגיע לגמר. ושיר אחר שהיא צריכה לבחור זה חייב להיות קצבי כי לא בא לי על 3 בלדות.. וג'ורדין שרה רק 4 שירים קצביים שזה, GIVE ME ONE REASON, HEARTBREAKER, HEY BABY וכמובן RHYTHEM IS GONNA GET YOU (אני מוציא אל LIVINNG ON A PRAYER כי ברור שהיא לא תבחר אותו) אז לדעתי מכל הארבעה היא בטח תבחר HEY BABY, כי ממש אהבו אותה על המקוריות וזה הופעה שלא שוכחים. בלייק- טוב ברור מאוד שהוא ישיר YOU GIVE LOVE A BAD NAME על כל השבחים האלה הוא לא יוותר שוב, ושיר אחר הוא בטח יבחר ITS THE TIME OF THE SEASON, אני פשוט לא זוכר כל כך הרבה שירים שהוא שר כי לא כזה אהבתי אותו=] (ולא נראה לי שהוא יגיע לגמר אבל נראה) מלינדה- טוב זה באמת בעיה מסכנה יש לה הרבה שיקולים כי כל הופעה שלה הייתה פיצוץ אולי מהאחרונה... טוב אם היא תבחר שיר שקט זה בטח יהיה HOME זה די ברור לי היא נתנה הופעה מרשימה עם השיר הזה (עד כדי כך שפולה בכתה) ושיר קצבי אני מתלבט בין TROUBEL IS A WOMAN או WOMAN זה 2 השירים שממש אהבתי את הביצוע שלהם, אהבתי גם HAVE A NICE DAY וSINCE YOU BEEN GONE , אבל אותם ממש אהבתי וגם השופטים לא נשכח. טוב מקווה שיהיה גמר שווה!=]

otollo

New member
../images/Emo174.gifקלי תשיר את Never Again +

משהו עם המתמודדים

אתה מתכוון בטופ 2, לא?

כי השירים שהם שרו בעבר מבצעים בטופ 2... ויותר הגיוני שכריס יופיע בטופ 2\גמר כמו שהזמר ששר את באד דיי (ברח לי השם שלו! דניאל משהו) הופיע...

SHTRUDIDI

New member
דניאל פאוטר

לא הופיע אחרי שאליוט הודח? כאילו כשנקבע מי יהיה בגמר ואז הוא עלה וניגן את זה על פסנתר? לפחות ככה זה זכור לי מאיזשהי סיבה.

SHTRUDIDI

New member
טעות שלי

זה כנראה באמת היה יום לפני התוצאות עצמן, משמע אחרי שקתרין וטיילור סיימו לשיר.

SUBG

New member
נכון!

לא התכוונתי לטופ 2.. כי אז הייתי כותב "גמר" כמו שכתבתי בערך כל ההודעה. =] התכוונתי לטופ 2, ואני בדיוק כמוך זכור לי שהוא שר את זה בטופ3.

SUBG

New member
אוקיי, אז טעות גם שלי!

אבל שמעתי שאליוט יופיע מתישו.. מישו יודע מתי?

טופ 2 זה לא גמר../images/Emo13.gif

הגמר זה התוצאות של הטופ 2. אז התכוונת לטופ 2 או לא? אתה רושם לא התכוונתי לטופ 2 ואז התכוונתי לטופ 2.

nope

ניגן בטופ 2. בדיוק היום עלה לי גל נוסטלגיה וראיתי את ההדחות של אליוט, כריס, קונסטי והופעות של וונזי חחח

SUBG

New member
חח.. אוקיי..

קיצור, שמעתי שדוטרי יופיע (יופיעו למי שמסתכל עליהם בתור להקה, בטופ 2 (בשבילך המכשפה הקסומה) אחרי ההופעות של כולם, כמו שדניאל פאטור הופיע. מצטער על הבילבול שכל! =]]]

אוקיי עכשיו מובן חחח

וכן שמעתי גם שאליוט יופי... מי יודע. הלוואי שקת תופיע!!!
ודוטרי בשבילי תמיד יהיה רק כריס

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אוקיי..

המתמודדים אמורים לשיר שלושה שירים שהם שרו בעבר אחד בתוכנית התוצאות של הטופ 3 ושני שירים-שני המתמודדים שנשארים בטופ 2. הייתי רוצה לשמוע ככה:
מלינדה- Since You Been Gone My Funny Valentine I Got Rhythm
ג'ורדן- Broken Wing Give Me One Reason I Who Have Nothing
בלייק- You Give Love A Bad Name Somewhere Only We Know Time Of The Season

SUBG

New member
לאא..

השם שרים רק 2 שירים שהם שרו בעבר, ועוד שיר אחד שנכתב להם. מה באמת קורה עם התחרות הזאת של כתיבת השירים?

Bleed for Me

New member
../images/Emo4.gif

היה מעולה עם קלי..היה גם טוב מאוד עם ליאונה (X PACTOR-האיידול הבריטי) אבל דיי,יצא כבר מכל החורים..חחח

למעלה