הגמר הגדול הערב!!

peporain

New member
אכן מאכזב

העונה שהתחילה עם חשד לרמאות באודישנים כנראה זה הסיום הראוי לה ושוב - עם כל הכבוד לאבי - ויש כבוד - שהוא כנראה אדם מדהים בעצמו, עשה דרך ארוכה מאוד בשביל להשתקם וכנראה גם מבשל אוכל טעים מאוד, זאת לא, אבל ממש לא רמה של מאסטר שף!! במשך כל העונה הוא לא הצליח לצאת מהטעמים שהוא מכיר, שחזר את עצמו כל הזמן (קציצות/סיגרים/דג מרוקאי) וזכה לתשבוחות שנראו מוגזמות לחלוטין. הביקורות שהופנו כלפי מתמודדים אחרים לא היו תקפות לגביו וגם בכל פרק דאגו לתת לו דקות שידור לספר שוב את סיפור חייו. אך חשבתי שזה יעצר בשלב של חצי גמר... וטעיתי... מעניין מה זה יעשה לעונה השלישית של התוכנית...

נסחת את זה אפילו יותר טוב ממני :)

באמת שאין לי שום דבר נגד אבי, אני מאוד מעריכה אותו בתור אדם, אבל מאסטר שף הוא לא... לבעלי יש תאוריה שהפעם ההפקה רצתה לתת ל"משהו מהעם" לזכות, בניגוד לעונה שעברה שזכתה אינה- למרות שלדעתי האישית אינה זכתה כי היה מגיע לה. היא באמת בישלה מצויין. לא יודעת אם אני מסכימה עם דעתו, כי גם אליהב הוא מ"העם" ודווקא יותר קל לחחב אותו ולרצות לטובתו מאשר אבי....

Haad Yao

New member
אליהב הוא ממש לא ה"עם"

ניסה מאוד להצטייר עממי לקראת סוף התוכנית. אבל מה בדיוק עממי בו? אדם שראה עולם ומשלב סגנונות אתניים שונים בבישול. מעצב שמלות בעשרות אלפי שקלים, עבד עם פריס הילטון. הייתי מהמרת שהוא גם הומו, רק לא רוצה לומר את זה בטלוויזיה. הוא כל דבר חוץ מאשר עממי.

Anett

New member
ראיתי כל העונה שהמגמה שאבי יזכה...

ערוץ 2 נהיה ערוץ שיקומי... אמנם זה היה רגע מרגש נאום הזכייה של אבי, אבל לדעתי לא ממש הגיע לו. פשוט ההפקה קידמה אותו, במהלך העונה היו כמה פעמים שהוא היה על סף לעוף והצילו אותו ברגע האחרון. עמנואל היה ממש טוב ומפתיע ובכ"ז הגיע שלישי, אני מאוד התאכזבתי.

lb22

New member
איזו שטות ענקית של עמנואל ....

אפשר לדבר עד מחר על כמה שדחפו את אבי או לא דחפו ושהוא מבשל רק קציצות או דברים דומים אבל, עמנואל עשה שטות ענקית ובגלל זכה רק במקום השלישי. הקינוח שלו היה פשוט גרוע! והטעות הענקית שלו הייתה שהוא לא טעם....אם היה טועם אז כל זה היה נחסך מאיתנו פשוט שטות שלו בדיוק בזמן הכי לא נכון. מבין אליהב ואבי , אבי היה באמת הרבה יותר טוב היום , לא יודע מה עבר על אליהב במה שהוא בישל. זכייה מוצדקת בהחלט , אבי של השבועיים האחרונים הוא אבי אחר , הרבה יותר טוב מכל שאר עונה שלו. כל הכבוד ! ואני מקווה שהוא באמת יפתח מסעדה.

לדעתי המנות של אליהב היו מצויינות.

באמת, לא נראה לך קצת מוזר להתלהב כ"כ ממנת בשר ואבוקדו? בייחוד שהכינו מנות הרבה יותר טובות מזה?

lb22

New member
אני באמת חושב

שהיום הוא היה טוב מאליהב... בעיקר במנה האחרונה שלו אני מוריד את נושא 3 המנות הראשונות שהם הכינו כי עמנואל פשוט פישל וכל דבר שהם עשו היה טוב ממנה שרופה של קאדיף..... בגמר עצמו הבשר היה פשוט טוב יותר ....

Mominit

New member
../images/Emo15.gifטוב הימרתי שאבי יגיע לגמר לא חשבתי שינצח

טוב למרות שרציתי שעמנואל ינצח - קודם כל כל הכבוד לאבי על הניצחון
כי נחמד גם לפרגן...אני אישית הייתי בעדו מהאודישן הראשון שלו וידעתי שהוא יגיע לגמר. תכלס אחרי המנה הראשונה שהוא הכין ( הפירה כרובית המלוח לטענת השופטים ) חשבתי שהוא קצת דפק לעצמו את הגמר אבל אחר כך הוא פשוט שם מנוע טורבו והפגיז עם מנות נהדרות!
לדעתי 2 הבשלנים הטובים בגמר היו דווקא עמנואל ואבי. אליהב היה אכזבה אחת גדולה ( מה הקשר לדים סאם?!?
באמת כמו שרושפלד אמר יפה וטיפשה...
)

night mistress

New member
בעיניי...../images/Emo47.gif

אבי זכה בצדק, בכל התוכניות היחיד שהרשים אותי בבישול שלו היה אבי. המנות שלו נראות מדהימות ומשלבות את מיטב המסורת עם מודרניזציה. הוא שמר על עכנות ונגע בנושאים מאד קשים מול המצלמה ולדעתי הוא יהווה השראה לרבים. האמנתי בו לאורך הגמר ואני ממש מאושרת שהוא זכה. אני מחכה שיפתח כבר את המסעדה הראשונה שלו.

pix37

New member
עונה מעולה - אודישנים וגמר איומים

העונה עצמה היתה מעולה. שמה דגש על אוכל - ניתן היה ללמוד ממנה הרבה, האתגרים היו משמעותיים והפתרונות של המתמודדים ושל השופטים היו נהדרים. גם השיפוט במרבית המקרים נראה על פניו הוגן מאוד (חוץ מכמה התחלקויות מוזרות של מיכל כמו מקרה הסלט ביצים, והקציצות של אבי). אבל - חלק האודישנים היה נורא - אחרי שתי תוכניות פשוט לא ניתן היה לראות אותו יותר וכך גם הגמר - מכל 11 המנות שהוכנו לכבוד הגמר (3 מתמודדים X 3 מנות + 2 פיינלסטים עם מנת גמר כל אחת) היתה רק מנה אחת (הקינוח של אליהב) שנראה מנה מעניינת ומקורית שיש סיכוי שהייתי מזמין במסעדה. כל השאר היו מנות בינוניות מאוד.

שיעשו את הגמר הבא ישר בלשכת הרווחה

למה לקרוא לזה תוכנית בישול או מאסטר שף.רמאות דוחה!

lb22

New member
חייב להגיד שחפרתם פה וואו !

הרבה זמן לא קראתי כאלו התבכיינויות ... חברים אין לכם השפעה , זה לא שסימסתם ולא הקשיבו לכם. אף אחד לא יודע מה בדיוק קרה שם , הדבר היחיד שידוע זה שעמנאול פישל ובגדול בקינוח שלו. (חטא בחטא ההיבריס ולא טעם את המנה שלו). והדבר השני שקרה זה שאליהב פשוט לא הכי משהו שנראה טוב (בקלוואה ואסייתי?).... אבי ניצח כי הוא בישל בצורה טובה , זה לא חשוב כמה פעמים הוא חזר על עצמו הוא כנראה בישל טעים וגם יחסית מקורי (למרות הקציצות). במשימת הגמר הוא פשוט היה טוב יותר אין מה לעשות זה נראה טוב יותר , לפי דעתי זה גם נטעם טוב הרבה יותר ובקיצור היה טוב יותר. עכשיו זה נגמר היסטוריה ונחכה למאסטר שף ילדים...(שאני לא מחבב בעליל).

RealWorld789

New member
נכון העונה נגמרה ממש מהר?!../images/Emo250.gif../images/Emo250.gif

כל שבוע שני פרקים.. האודישנים תפסו יותר מדי זמן ואפילו לא היה מחנה אימונים?! קיצור זה עבר ממש מהר
ואגב איריס הייתה הכי מצחיקה שם וגם אליהב עם היציאות שלו

מממאיה35

New member
בסופו של דבר אבי הפתיע..

חשבנו אני וחברה שלי שהוא עבר סדנת בישול מזורזת אצל אמא שלו.. בכל זאת יצא מהקציצות.. מצד שני - עבר לסיגרים ממולאים
אין לי ספק שהאוכל של אבי מעולה!! ואם תהיה לו מסעדה אני בטח אלך לאכול בה. אבל כמו שכבר נטחן פה בפורום, הוא לא מספיק יצירתי ולא יצא מהמטבח הביתי, ולכן לדעתי לא מגיע לו לזכור בתואר. אני בעד אליהב - שפשוט ממציא אוכל. יצירתי, מוכשר ומגוון.

juspan

New member
צחוק, צחוק, זה גם מה שאני חשבתי

לא אצל אמא שלו, אבל היתה פתאום הרגשה וצחקתי ככה בגמר שעשו לו איזה קואצ'ינג קולינארי מזורז בשבועיים האחרונים, לפחות טיפים של עשה ואל-תעשה מצד ההפקה שרצתה מאוד בנצחונו, אבל ידעה שעם הקציצות קצת קשה להגיע כ"כ רחוק.

למעלה